قند قهوه ای همیشه رفتار نمی کند. یک روز کاملاً نرم و قابل حمل است. بعد ، این یک بلوک محکم و بی نظیر است. چرا این اتفاق می افتد ، و چگونه باید شکر قهوه ای را ذخیره کنید تا از توده های سخت جلوگیری شود؟
ما با متخصص پخت و پز و نویسنده کتاب آشپزی Benjamin Delwiche صحبت کردیم که فیلم های پخت خود را در Tiktok به اشتراک می گذارد. او توضیح می دهد که چه عواملی باعث سخت شدن قند قهوه ای و هوشمندانه ترین راه ها برای جلوگیری از آن می شود. بیاموزید که کدام ظروف به بهترین وجه کار می کنند ، چه یخچال یا فریزر ایده خوبی است ، چه مدت شکر قهوه ای طول می کشد و اگر قبلاً سنگ جامد شده باشد چه کاری باید انجام دهید. حتی چند اسطوره ذخیره سازی برای پاک کردن از آن وجود دارد – زیرا وقتی صحبت از شکر قهوه ای می شود ، روش مناسب همه تفاوت ها را ایجاد می کند.
چرا قند قهوه ای سخت می شود
بافت نرم و کمی چسبنده شکر قهوه ای از ملاس ناشی می شود-شربت غنی از رطوبت که به قند عطر و طعم امضای خود می دهد. با گذشت زمان ، اگر در معرض هوا قرار بگیرد ، آن رطوبت تبخیر می شود و باعث خشک شدن قند و سخت شدن آن به توده ها می شود. غالباً ذخیره سازی ضعیف مقصر است ، از ظروف که به طور کامل به کیسه هایی که به درستی بسته نیستند ، بسته نمی شوند.
بهترین راه برای ذخیره شکر قهوه ای
برای نگه داشتن قند قهوه ای تا حد امکان ، Delwiche توصیه می کند که آن را در یک ظرف هوایی ذخیره کنید. او شخصاً ظروف کامبرو را به دلیل کیفیت و دامنه اندازه خود دوست دارد ، اما هر ظرف آبشار به خوبی به حفظ رطوبت قند کمک می کند.
یخچال؟ شماره فریزر؟ بله
به نظر می رسد یخچال به حفظ طراوت کمک می کند ، اما Delwiche نسبت به آن احتیاط می کند ، زیرا محیط سرد رطوبت را بیرون می کشد و باعث بدتر شدن جمع می شود.
با این حال ، یخ زدن شکر قهوه ای می تواند یک راه حل هوشمند باشد ، به خصوص اگر در آب و هوای خشک زندگی می کنید. فقط کافی است آن را در یک ظرف هوایی یا کیسه پلاستیکی سنگین ذخیره کنید و به زمان کافی اجازه دهید تا قبل از استفاده به دمای اتاق بیاید. این روش از از بین رفتن رطوبت جلوگیری می کند و ماندگاری را افزایش می دهد.
چه مدت شکر قهوه ای طول می کشد
هنگامی که به درستی در یک ظرف مهر و موم شده ذخیره شده و در یک مکان خنک و خشک نگه داشته می شود ، شکر قهوه ای می تواند تا دو سال دوام داشته باشد. با این وجود ، همیشه ایده خوبی است که بسته بندی توصیه های طراوت را بررسی کنید.
اگر قند قهوه ای سخت شود چه باید کرد
اگر بلافاصله به شکر قهوه ای خود احتیاج دارید ، می توانید با استفاده از فر یا مایکروویو آن را نرم کنید. شکر کلامی را در یک حوله مرطوب بچسبانید و آن را برای چند دقیقه در فر ۲۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید یا چند ثانیه آن را مایکروویو کنید. مراقب باشید که آن را ذوب نکنید.
برای نرم شدن طولانی مدت ، سعی کنید یک حوله کاغذی مرطوب یا دیسک خیس شده Terra Cotta را در ظرف قرار دهید. این روش ها بسته به خشکی قند ، چند ساعت تا چند روز طول می کشد ، اما آنها بدون تأثیرگذاری بر طعم قند کار می کنند.
روش های جلوگیری از
شاید شنیده باشید که قرار دادن یک تکه سیب یا نان در شکر شما می تواند آن را نرم کند. در حالی که این درست است ، Delwiche نسبت به آن هشدار می دهد: فراموش کنید که غذا را به موقع از بین ببرید و قالب یا فساد را به خطر می اندازید.
به طور خلاصه: کمی دقت می شود – شکر قهوه ای خود را به درستی صحنه کنید ، و هرگز مجبور نخواهید شد دوباره از طریق توده ها خرد کنید.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۸-۰۲ ۱۵:۳۲:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #به #گفته #یک #متخصص #پخت #چگونه #شکر #قهوه #ای #را #ذخیره #کنیم