ماهی تابه ها و ماهیتابه های نچسب ابزار عالی برای داشتن در زرادخانه آشپزی شما هستند. آنها بهترین انتخاب ما برای طبخ غذاهای لطیف مانند تخم مرغ های همزده، فیله ماهی نازک و پنکیک، و برای پختن غذاهایی هستند که مستعد چسبندگی هستند، مانند غذاهای حاوی پنیر یا کرپ. اما آنها لزوما ابزار مناسبی برای همه چیز نیستند. برخی غذاها و دمای بیش از حد می توانند کیفیت کلی پوشش نچسب را در طول زمان تحت تاثیر قرار دهند، بنابراین برخی از مواد و تکنیک های پخت هرگز نباید به صورت نچسب پخته شوند. از یک سرآشپز و معلم آشپزی توضیح خواستیم.

استفاده از تابه نچسب

دوام یک تابه نچسب اغلب به سازنده و فرآیند آن بستگی دارد. اکثر تابه های نچسب را می توان تا حدود ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کرد. Shawn Matijevich، سرآشپز-مدرس هنرهای آشپزی آنلاین و عملیات غذا در مؤسسه آموزش آشپزی، خاطرنشان می کند که اگرچه ممکن است دمای بسیار بالایی به نظر برسد، یک تابه خالی که روی شعله مستقیم گرم می شود، می تواند باعث شود. بسیار داغتر از آن حرارت بیش از حد روی تابه نچسب می تواند به سرعت پوشش را فرسایش دهد و به طور بالقوه باعث آزاد شدن گازهای سمی از تابه شود و باید از آن اجتناب شود.

چه چیزهایی را هرگز در ماهیتابه نچسب نپزیم

برای ایمنی و سلامتی خود از پختن این چهار غذا به صورت نچسب خودداری کنید.

غذاهای اسیدی

Matijevich تابه های نچسب را به عنوان یک قطعه ویژه از تجهیزاتی می بیند که دوست دارد در مواقعی که به آن نیاز دارد شکل خوبی داشته باشد – به این معنی که او از آن برای چیزهایی استفاده نمی کند که برای آنها طراحی نشده است. یکی از آن چیزها غذاهای بسیار اسیدی است، به ویژه آنهایی که برای مدت طولانی پخته می شوند. در حالی که خوب است برخی سبزیجات سرخ شده را با آب لیمو یا سس گوجه فرنگی گرم شده برای اسپاگتی به پایان برسانید، از حرارت دادن غذاهای اسیدی در صورت نچسب بودن آنها برای بیش از چند دقیقه در تابه خودداری کنید.

او می‌گوید: «پختن گهگاهی غذاهای اسیدی به ماهیتابه نچسب شما آسیبی نمی‌زند، اما مهم است که به خاطر داشته باشید که هیچ پوشش نچسبی برای همیشه باقی نمی‌ماند». غذاهای بسیار اسیدی طول عمر پوشش را کوتاه می کنند و اگر ظرف زیری از آلومینیوم ساخته شده باشد و روکش خراشیده شود، مواد غذایی اسیدی با آلومینیوم واکنش نشان می دهند. به گفته Matijevich، این باعث ایجاد طعم های فلزی و تغییر رنگ می شود.

گوشت و سبزیجات سرخ شده

در حالی که از نظر فنی می توان چیزی را در یک ماهیتابه نچسب زد، اما Matijevich می گوید که در دمای مطمئنی برای ابزار نخواهد بود. تفت دادن سریع ماهی، میگو یا سبزیجات خوب است، اما اگر باید ماهی تابه خود را خیلی داغ کنید، او توصیه می کند از نوع دیگری از ماهی تابه استفاده کنید. او می‌گوید که این موضوع برای هر کاربرد دیگری که در آن تابه نچسب شما بسیار داغ می‌شود صدق می‌کند—او می‌گوید که به سرعت پوشش نچسب را بی‌فایده می‌کند و شما آن را برای زمانی که به آن نیاز دارید، نخواهید داشت.

Matijevich توصیه می‌کند برای پخت خوب استیک، گوشت خوک یا سینه مرغ از یک تابه فولادی ضد زنگ یا چدن استفاده کنید. اگر به درستی استفاده شود، یک تابه فولادی ضد زنگ یا چدن می‌تواند همان فوایدی را که او اشاره می‌کند، به شما بدهد، و بدون نگرانی در مورد PTFE (پلی تترا فلوئورواتیلن)، گاز سمی یا تاب برداشتن تابه.

غذاهایی که نیاز به هم زدن زیاد دارند

سوهان زدن و هم زدن مداوم روی تابه نچسب در نهایت سطح ماهیتابه را خراب می کند. به همین دلیل است که Matijevich تقریبا همیشه از پختن غذاهایی که نیاز به هم زدن شدید دارند، مانند ریزوتو، به صورت نچسب اجتناب می کند. او خاطرنشان می کند که حتی اگر از ابزار مناسب استفاده کنید، نچسب در طول زمان به مقدار میکروسکوپی از بین می رود.

هر چیزی که نیاز به شیشه زدایی دارد

لعاب زدایی زمانی است که مایعی را به یک تابه داغ اضافه می‌کنید تا فوند (تکه‌های قهوه‌ای شده) از ته آن آزاد شود و آنها حل شوند تا طعم و مزه فرآیند پخت را بگیرد. Matijevich اشاره می کند که از آنجایی که یک ماهیتابه نچسب برای جلوگیری از قهوه ای شدن غذا طراحی شده است، به هر حال طعم پایه خوبی برای کار با آن به شما نمی دهد. او توصیه می‌کند از فولاد ضد زنگ و چدن برای سس‌های تابه و بریز استفاده کنید، نه تابه‌های نچسب.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۱-۱۷ ۲۰:۲۶:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #به #گفته #یک #سرآشپز #غذایی #که #هرگز #نباید #در #ماهیتابه #نچسب #پخت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *