ساخت ماکارونی تازه در خانه به جای استفاده از فروشگاه خریداری شده ممکن است در ابتدا کمی مرعوب کننده به نظر برسد ، اما فقط به چند ماده اساسی نیاز دارد و نتایج بی نظیر است. ماکارونی خانگی یک لوکس ساده آشپزی است که هم میهمانان و هم جوانه های طعم شما را تحت تأثیر قرار می دهد. برخلاف ماکارونی های جعبه ای ، ذخیره ماکارونی تازه نیاز به دانش کمی دارد. چگونه آن را ذخیره می کنید تعیین می کند که چقدر خوب آشپزی می کند و اگر آن را از قبل آماده کنید چه مدت طول می کشد.

برای پیدا کردن بهترین راه برای ذخیره ماکارونی تازه ، ما با ماتئو زیلونکا ، متخصص ماکارونی ، سرآشپز و نویسنده سه کتاب آشپزی با محوریت ماکارونی صحبت کردیم ، از جمله آخرین وی ماکارونی آماده!با و شانون استور ، مربی ایمنی مواد غذایی در گسترش دانشگاه ایالتی میشیگانبشر

پیش از این ، ما همه چیزهایی را که باید در مورد ذخیره ماکارونی تازه خود ، نحوه یخ زدن آن و اشتباهات رایج بدانید ، پوشش خواهیم داد تا شما و میهمانان بتوانید از یک غذای خوشمزه و معتبر ایتالیایی در خانه لذت ببرید.

نحوه ذخیره ماکارونی تازه

انواع مختلف ماکارونی به روشهای ذخیره کمی متفاوت نیاز دارند. برای ماکارونی روبان ، Zielonka می گوید که آن را با آرد برنج گرد و غبار می کند تا از چسبیدن آن جلوگیری شود. پس از گرد و غبار سخاوتمندانه ، آن را در یک ظرف هوایی یا روی یک سینی پوشیده شده ذخیره کرده و آن را در یخچال قرار دهید. Zielonka می گوید: “شما می توانید از یک پارچه یا بسته بندی پلاستیکی برای پوشاندن آن استفاده کنید.”

استور می گوید ، پوشاندن ماکارونی هنگام ذخیره کردن آن در یخچال مهم است زیرا می تواند عطر و طعم و بافت را در هنگام قرار گرفتن در معرض بوی قوی یا رطوبت از سایر غذاها تغییر دهد.

برای ماکارونی پر شده مانند راویولی یا کارامل ، زیلونکا پیشنهاد می کند که هم سینی و هم ماکارونی را با آرد برنج شکل می دهد و سپس آن را در یخچال کشف می کند. Zielonka می گوید ، از آنجا که ماکارونی پر از مرطوب است ، شما می خواهید قبل از پخت و پز کمی خشک شود. این که آیا شما در حال پختن ماکارونی پر شده در همان روز یا روز دیگر هستید ، به آن زمان می دهید تا قبل از پوشاندن آن ، در یخچال استراحت کنید یا ذخیره کنید ، یا ذخیره کردن آن در یک ظرف ضروری است.

چه مدت طول می کشد

ماکارونی تازه که با تخم مرغ درست می شود دوام خواهد داشت ۲ تا ۳ روز هنگام ذخیره در یخچال. Zielonka می گوید: “من هرگز بیش از ۳ روز ماکارونی تازه را ذخیره نمی کنم. وقتی هر چیزی با تخم مرغ تازه ساخته می شود ، باید کاملاً محتاط باشید.” ماکارونی تازه همیشه وقتی در همان روز ساخته شده از آن لذت می برد ، بهترین ها را می بخشد.

استور می گوید ، اگر ماکارونی شما دارای قالب قابل مشاهده ، بو یا رنگ خاموش ، طعم ترش یا تغییر بافت است ، فوراً آن را دور بیندازید. این نشانه های متداول است که ماکارونی تازه شما بد شده است و دیگر از خوردن آن ایمن نیست.

نحوه یخ زدن ماکارونی تازه

شما می توانید ماکارونی را یخ بزنید تا آن را طولانی تر حفظ کنید ، اما این به نوع آن بستگی دارد. Zielonka می گوید: “من هرگز ماکارونی روبان را یخ نمی زنم زیرا رشته ها تمایل به شکننده شدن دارند ؛ آنها هنگام پختن از یخ زده می شکنند.” “این یک صفحه جذاب ماکارونی نیست.”

با این حال ، Zielonka می گوید شما می توانید ماکارونی پر شده را به راحتی یخ بزنید. Zielonka می گوید: “من قبل از انجماد ماکارونی را پر کردم ، زیرا طولانی تر خواهد بود. بلانش در آب چاشنی به مدت ۱۰ ثانیه جوشانده می شود ، سپس به طور مستقیم درون یک کاسه یخ فرو می رود.” “تخلیه کنید ، بگذارید تا کمی خنک شود و کمی خشک شود ، سپس روی یک سینی روکش شده یخ بزنید.” پس از اینکه ماکارونی کاملاً منجمد شد ، آن را به ظرفی منتقل کنید که می توانید در فریزر ذخیره کنید. هنگام پختن ماکارونی از یخ زده ، او توصیه می کند یک دقیقه اضافی برای اطمینان از پختن آن اضافه کنید.

هنگام ذخیره آن در فریزر ، ماکارونی را برچسب و تاریخ کنید. برای اهداف با کیفیت ، حداکثر زمان ذخیره برای ماکارونی منجمد نشده است ۸ ماه، به گفته استور.

اشتباهات رایج برای جلوگیری از

  • آرد کافی نیست: بدون آرد برنج کافی ، ماکارونی ها در قابلمه به هم می چسبند و به طور ناموزون می پزند. Zielonka می گوید: “خجالتی نباشید ، می توانید از آرد بسیار زیادی استفاده کنید.” بعد از گرد و غبار ، ماکارونی ها را در یخچال ذخیره کنید.
  • پوشش دادن یا ذخیره آن در یک ظرف هوایی: اگر ماکارونی تازه و پر نشده را در یخچال یا فریزر پوشانده اید ، می تواند بوی سایر غذاها را جذب کند و در نتیجه طعم ناخوشایند ایجاد شود. برای یخچال کوتاه مدت ، ماکارونی را با بسته بندی پلاستیکی ، یک حوله ظرف تمیز بپوشانید یا آن را در یک ظرف هوایی قرار دهید. برای فریزر ، از یک کیسه فریزر استفاده کنید که مهر و موم شده یا یک ظرف هوایی ایمن از فریزر است.
  • اضافه کردن ظروف: هنگام بسته بندی ماکارونی در ظروف ، فضای کافی را بگذارید. به گفته استور ، بسته بندی بیش از حد می تواند ماکارونی را قارچ کرده و بافت را مختل کند.
  • ترک خمیر خام: ترک ماکارونی تازه و پخته نشده برای بیش از دو ساعت می تواند باعث رشد میکروارگانیسم های مضر شود. ماکارونی تازه به دلیل تخم مرغ خام موجود در خمیر ، نیاز به کنترل زمان و دما برای ایمنی دارد.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۹-۰۸ ۱۴:۳۲:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #به #گفته #کارشناسان #بهترین #راه #برای #ذخیره #ماکارونی #تازه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *