مرغ در اکثر خانوارها جزء اصلی است. این مقرون به صرفه ، همه کاره و جمعیتی است-و داشتن برخی از آنها در فریزر یک روش مناسب برای همیشه داشتن این پروتئین لاغر است. اما همه ما آنجا بوده ایم ، فراموش کرده ایم که مرغ را شب قبل ذوب کنیم.
خوشبختانه ، تکنیک هایی برای ذوب مرغ وجود دارد که نسبتاً سریع ، آسان و ایمن هستند. این همه بستگی به میزان زمان و تلاش شما دارد. ما با دو کارشناس ایمنی و علوم غذایی صحبت کردیم که دو روش مورد علاقه خود را برای یخ زدایی سریع به اشتراک گذاشتند ، روش رفتن آنها برای ذوب شدن که کمی بیشتر طول می کشد ، به علاوه دو روش که باید از هر قیمتی اجتناب شود تا از ورود مرغ به “منطقه خطر” و خطر قرار گرفتن در معرض عوامل بیماری زا ناشی از مواد غذایی جلوگیری شود.
منطقه خطر و چرا یخ زدایی مرغ با خیال راحت ضروری است
هنگام ذوب مرغ ، باید از منطقه خطر جلوگیری کنید. مری آن آمالرادو ، استادیار میکروبیولوژی مواد غذایی در دانشگاه کانکتیکات می گوید: این نامی است که به دمای ایده آل برای شکوفایی بیشتر باکتری ها داده می شود. در این دما ، باکتری ها می توانند به سرعت رشد و افزایش کنند و خطر مسمومیت و فساد غذایی را افزایش می دهند. طبق USDA ، این محدوده بین ۴۰ تا ۱۴۰ درجه فارنهایت است. هنگامی که غذا وارد “منطقه خطر” می شود ، چند مورد طبق Amalaradjou اتفاق می افتد:
- رشد سریع باکتریایی: باکتری های مضر مانند سالمونلا ، E. کولی ، لیستریا مونوسیتوژنز ، وت کلستریدیوم در این محدوده دما هر بیست دقیقه دو برابر کنید.
- افزایش خطر تولید سم: برخی از باکتری ها ، مانند استافیلوکوکوس اورئوس وت کلستریدیوم، سموم مقاوم در برابر گرما را تولید کنید. به عبارت دیگر ، این باکتری ها با پختن غذا نمی توانند کشته شوند.
- فساد غذایی و تغییر در کیفیت: حتی اگر باکتری ها شما را بیمار نکنند ، گوشت باقی مانده در منطقه خطرناک می تواند بوی ناخوشایند ، بافت باریک و تغییر رنگ را به دلیل فعالیت میکروبی ایجاد کند.
- افزایش خطر ابتلا به بیماری های ناشی از غذا: قرار گرفتن در معرض باکتریهای مضر به سرعت احتمال تجربه بیماری ناشی از غذا را افزایش می دهد.
ذوب کردن مرغ در مایکروویو
سریعترین راه برای ذوب کردن مرغ به سرعت و کارآمد در مایکروویو است. شما اساساً فرآیند پخت و پز را شروع می کنید ، و تنظیم یخ زدگی مایکروویو به آرامی مرغ را از داخل به بیرون ذوب می کند.
- مرغ را آماده کنید: هر بسته بندی را برداشته و مرغ را در یک ظرف ایمن مایکروویو قرار دهید.
- از تنظیمات Deprost استفاده کنید: تنظیمات یخ زدگی مناسب را انتخاب کنید (اغلب به طور خاص برای مرغ یا گوشت وجود دارد) و تایمر را تنظیم کنید.
- مایکروویو: اجازه دهید مایکروویو کار خود را انجام دهد. حتماً هر چند دقیقه یکبار مرغ را بچرخانید تا حتی از ذوب شدن نیز اطمینان حاصل شود.
چه مدت طول می کشد تا مرغ در مایکروویو ذوب شود
به عنوان یک قانون شست ، بین ۸ تا ۱۰ دقیقه در هر پوند مرغ برای یخ زدایی در مایکروویو طول می کشد. بررسی کنید که با احساس گوشت ذوب شده است – باید احساس نرم و تند و تیز کند. اگر هنوز مطمئن نیستید ، از یک چاقوی کوچک پارینگ برای برش یک شکاف به ضخیم ترین قسمت استفاده کنید تا ظاهر بهتری داشته باشید. به خاطر داشته باشید که مایکروویو با برند و ولتاژ متفاوت است – اگر مایکروویو شما در سمت قدرتمندتر است ، چند دقیقه زودتر شروع به بررسی مرغ کنید. در غیر این صورت ، ممکن است لازم باشد چند دقیقه دیگر اضافه کنید.
ایمنی مواد غذایی و ذوب مایکروویو: یخ زدگی مرغ در مایکروویو باید بلافاصله پس از ذوب شدن گفت: ایزابلا مکزکو ، تکنسین ارشد مواد غذایی در Parker Development ، Inc. این به این دلیل است که مرغ می تواند در چرخه یخ زدگی شروع به پخت و پز کند. وی توضیح می دهد: “قرار دادن مرغ تا حدی پخته شده در یخچال برای شکایت بعداً می تواند باعث رشد و فساد باکتری ها شود.”
مرغ ذوب شده در آب سرد
دومین راه سریع برای ذوب مرغ در یک کاسه آب سرد است. با این حال ، طبق گفته مکزکو ، این کار و منابع بیشتری طول می کشد.
- مرغ را آماده کنید: هر بسته بندی را برداشته و مرغ را در یک بسته ضد نشت یا کیسه پلاستیکی قرار دهید.
- در حمام آب قرار دهید: مرغ را در یک ظرف پر از آب سرد (زیر ۴۰ درجه) قرار دهید. اطمینان حاصل کنید که مرغ کاملاً در آب غوطه ور شده است.
- غالباً آب را تغییر دهید: برای اطمینان از ورود مرغ به “منطقه خطر” ، مکزکو می گوید آب سرد باید هر ۲۰-۳۰ دقیقه تغییر یابد.
چه مدت طول می کشد تا مرغ در آب سرد ذوب شود
یک پوند مرغ با استفاده از این روش حدود یک ساعت طول می کشد. اگر در حال یخ زدایی مرغ کامل مانند این هستید ، برنامه ریزی کنید که حدود سه ساعت در جایی طول بکشد.
درست مانند هنگام استفاده از روش مایکروویو ، هر دو Maczko و Amalaradjou توصیه می کنند که مرغ را بلافاصله پس از ذوب شدن در آب سرد بپزید.
قطعات مرغ سریعتر از مرغ کامل ذوب می شوند: برای هر یک از این روشهای ذوب ، کار با قطعات مرغ فردی به جای یک پرنده کامل به سرعت بخشیدن به روند کمک می کند. اگر یک مرغ تازه را برای یخ زدن خریداری می کنید ، قبل از ذخیره کردن آن در فریزر ، آن را خراب کنید.
مرغ ذوب شده در یخچال
هر دو Amalaradjou و Maczko موافق هستند که در حالی که مرغ در یخچال ذوب کردن ممکن است سریعترین روش نباشد است ، ساده ترین و امن ترین گزینه. روش یخچال روش ارجح برای هر دو متخصص است. تنها زمان لازم است ، بنابراین به یاد داشته باشید که این کار را از قبل انجام دهید.
- مرغ را یخچال کنید: مرغ را از فریزر جدا کرده و آن را به یخچال منتقل کنید. Amalaradjou ترجیح می دهد گوشت را در یک کیسه ضد نشت روی یک قفسه پایین در پشت یخچال ذوب کند. او می گوید: “این امر به جلوگیری از آلودگی متقابل در صورت بروز هرگونه قطره یا نشت کمک می کند.”
- بگذارید ذوب شود: هیچ چیز دیگری برای انجام شما وجود ندارد! فقط بگذارید زمان کار خود را انجام دهد.
چه مدت طول می کشد تا مرغ در یخچال ذوب شود
به گفته MacZko ، حدود ۲۴ ساعت زمان کافی برای یخ زدایی کامل یک پوند مرغ است ، بنابراین اگر برای زمان بسته بندی شوید ، این ایده برای قطعات مرغ ایده آل است. او توصیه می کند که مرغ پخت و پز را به این روش در مدت ۴۸ ساعت پس از قرار دادن ابتدا در یخچال قرار دهید.
پخت و پز بدون ذوب شدن
پخت و پز مرغ مستقیم از فریزر بدون ذوب شدن نیز گزینه ای است. Amalaradjou خاطرنشان می کند که وقتی زمان کافی برای ذوب غذای یخ زده وجود ندارد ، می توان غذاهای را از حالت یخ زده خود پخت. با این حال ، زمان پخت و پز در مقایسه با زمان توصیه شده برای گوشت و مرغ کاملاً ذوب شده یا تازه ، حدود ۵۰ درصد افزایش می یابد.
تکنیک هایی که هرگز نباید برای ذوب مرغ استفاده کنید
دو روش در مورد ایمنی مواد غذایی مطلق مطلق هستند.
- در پیشخوان: یخ زدایی مرغ در دمای اتاق هرگز ایده خوبی نیست. خیلی طولانی طول می کشد تا گوشت از این طریق به طور مساوی ذوب شود – این باعث می شود که مرغ وارد “منطقه خطر” شود که باکتری ها محیط بهینه برای رشد دارند.
- در آب گرم: در مورد استفاده از آب گرم نیز همین کار را می کند. این می تواند باعث ذوب ناهموار شود ، جایی که قسمت های بیرونی شروع به پخت و پز می کنند در حالی که داخل آن یخ زده است و خطر باکتریایی را افزایش می دهد.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۳-۱۹ ۱۴:۰۴:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #به #گفته #کارشناسان #ایمنی #مواد #غذایی #چگونه #مرغ #را #سریع #ذوب #کنیم