اگر شما یک نوشیدنی جاوا اختصاصی هستید که هر جرعه را به وجود می آورد ، ضروری است بدانید که چگونه طعم قهوه را تلخ تر و خوشمزه تر کنید. از این گذشته ، هیچ چیز نمی تواند صبح کامل شما را مانند یک دموی بیش از حد ربوده کند. حتی از این بدتر ، اگر به پایین تلخی نرسیدید ، ممکن است برای تکرار قهوه تلخ قرار بگیرید. ما با کارشناسان قهوه در ارتباط بودیم تا بدانیم که چرا فنجان جو شما گاهی اوقات به یادداشت های عطر و طعم اشتباه برخورد می کند – و نحوه رفع آن.
- مت فالبر، بنیانگذار City Boy Coffee ، یک کباب مستقر در شهر نیویورک
- استیو جانزن، مدیر ، پروژه های خرده فروشی ، در DKK Brands ، که صاحب ESPRO است ، به دلیل سازندگان قهوه فرانسوی خود مشهور است
- جاستین کوتز، رئیس فروش در مارک های DKK
طعم تلخ توضیح داده شده است
برای روشن شدن ، قهوه قبلاً در این بخش عطر و طعم کلیدی قرار دارد ، اما ممکن است تنظیمات لازم باشد که تلخی شادی های جاوا را از بین ببرد. مت فالبر ، بنیانگذار City Boy Biffee ، یک شهر لانگ آیلند ، مستقر در نیویورک توضیح می دهد: “تلخی یک کلمه بد در صنعت قهوه است ، اما راز این است که تمام قهوه تلخ است. این یکی از مواردی است که ما در مورد آن دوست داریم.” کباب های مخصوص تهیه کافه های ویژه اخلاقی از بیش از ۵۰ کشور جهان.
مشتریان قهوه غالباً تلخی را به عنوان یک ویژگی منفی درک می کنند و آن را به عنوان یک احساس سخت و خشک کننده توصیف می کنند ، می گویند جاستین کوتز و استیو جانزن از DKK Brands ، که صاحب و بهره برداری از Espro است ، شرکتی که به دلیل سازندگان قهوه مطبوعات فرانسوی شناخته شده است. این دو می گوید: “توجه به این نکته حائز اهمیت است که کافئین ، فرض می شود بدون طعم ، در واقع طعم تلخ است.”
چقدر تلخ خیلی تلخ است؟
Falber می گوید شکلات نیز تلخ است ، و افزود که اگر تا به حال به طور تصادفی شکلات داغ را با کاکائو خالص درست کرده اید ، احتمالاً اضافه بار تلخ را تجربه کرده اید.
با شماره گیری عقب ، مقدار مناسب تلخی کام را خوشحال می کند. کوتز و جانزن توضیح می دهند: “تلخی می تواند به طعم و مزه بر شیرینی و اسیدیته کمک کند ، که عناصر یک فنجان قهوه عالی را متعادل می کند.” بسیار تلخی. ”
تلخ در مقابل ترش
تلخی تنها طعم و مزه ای نیست که از دم شما استفاده کند – اگر لوبیا توسط یک کباب توسعه نیافته باشد ، یا آسیاب بیش از حد درشت باشد ، می تواند به یک نت ترش نیز برخورد کند. فالبر می گوید: “قهوه ترش اغلب معکوس قهوه تلخ است.”
دلایل قهوه شما تلخ است
هنگامی که جاوا شما از خط تلخ به روشی خوب برای بلع بسیار تلخ عبور می کند ، ممکن است چندین عامل مسئول باشد – همه این موارد به راحتی قابل حل است.
بیش از حد
اگر بیش از حد طول بکشد تا آب گرم از طریق زمین اجرا شود ، نتایج ممکن است تلخ باشد. اگر دستگاه شما خیلی سریع آن را تولید می کند ، تحت فشار قرار می گیرد و ممکن است طعم ترش باشد.
زمان بندی آن را امتحان کنید: “اگر قهوه شما خیلی تلخ است ، سعی کنید تایمر را تنظیم کنید و ببینید که چقدر طول می کشد تا قهوه خود را دم کنید.” “قرار گرفتن در معرض بیشتر در آب به طور معمول به معنای استخراج بیشتر است ، و بیش از حد اکسپرس می تواند منجر به تلخی بیش از حد شود.”
اندازه خرد اشتباه
Falber می گوید ، اندازه سنگ زنی مقصر اصلی نتایج Subpar است. اگر خیلی ریز و درشت باشد ، قهوه می تواند بسیار تلخ باشد ، اما اگر به اندازه کافی ریز نباشد ، می تواند ترش باشد.
از یک چرخ دستی استفاده کنید: آسیاب مناسب می تواند شما را به عنوان استاد جهان قهوه خود تبدیل کند. فالبر می گوید: “یک چرخ دستی بر روی اندازه قهوه خود کنترل بیشتری به شما می دهد.”
زمان کباب کردن
دوره های برشته طولانی تر نیز می تواند تلخی را به وجود آورد. کارشناسان توضیح می دهند که قهوه سبک یا متوسط ، ویژگی های طبیعی بیشتری و ظرافت های ظریف را حفظ می کند و در حالی که تلخی کمتری نسبت به قهوه بو داده شده دارد. کوتز و جانزن خاطرنشان کردند: “کباب های تیره تر حلالیت بالاتری دارند و منجر به طعم تلخ تر می شوند.”
بیش از حد: به گفته آنها ، لوبیای بیش از حد بو داده نیز به دلیل افزایش حضور فنیلین ها ، ترکیبات شیمیایی که در کباب های تیره رخ می دهد ، تلخ تر هستند.
آب کم
آب فیلتر شده برای طعم ، عطر و بدن بسیار مهم است. در پایان روز ، یک فنجان قهوه از ۹۸ درصد آب تشکیل شده است و مواد معدنی آب تا حد زیادی بر استخراج تأثیر می گذارد.
از آب نرم استفاده کنیدکوتز و جانزن توضیح می دهند: “با استفاده از آب نرم با کیفیت ، مانند آب اسمز مقطر یا معکوس ، به کاهش تداخل مواد معدنی (کلسیم و منیزیم) کمک می کند و در نتیجه یک فنجان قهوه پاک کننده ، نرم تر و متعادل ایجاد می شود.” آنها آب سخت را آب می کنند و آن را به عنوان یک حلال ضعیف می دانند که می تواند باعث ایجاد تجهیزات تولید شود.
یک نمک نمک اضافه کنید: یک نمک نمک اضافه شده به زمین قهوه یا یک فنجان درست می تواند به تغییر آن حالت تلخ کمک کند. فالبر می گوید ، نمک می تواند استخراج آب شما را بهبود بخشد. کوتز و جانزن نیز آن را هک عالی برای مقابله با تلخی می دانند. آنها می گویند: “اضافه کردن نمک به قهوه” ترفندهای “جوانه های ما با تقویت درک ما از طعم های شیرین ، ترش و امامی ضمن کاهش درک ما از تلخی.”
دمای آب
دمای آب همچنین می تواند تأثیر داشته باشد. فالبر می گوید: “کباب های سبک به آب گرم می شوند که گرم می شود اما برای یک کباب تیره دمای کمی پایین می خواهید.”
شیر بیش از حد پخته
توجه لاته و دوستداران کاپوچینو: شیر همچنین می تواند نوشیدنی های مبتنی بر اسپرسو را به قلمرو تلخ سوق دهد. کوتز و جانزن می گویند: “شیر بیش از حد شیرین می تواند پروتئین ها را تجزیه کند و باعث طعم تلخ و بافت ضعیف شود.”
روش تولید دم
تجهیزات تولید آبجو و نحوه اجرای آن در حال اجرا نیز نقش دارد. “اگر از یک کارخانه تولیدی دستی استفاده می کنید ، به تکنیک خود نگاهی بیندازید. ریختن شما چگونه است؟ آیا شما تمام قهوه ها را به طور مساوی خیس می کنید؟” فالبر می گوید. به وی می افزاید: یک مطبوعات فرانسوی یک روش تولیدی بسیار بخشنده است. او می گوید: “تهیه قهوه بیش از حد در مطبوعات فرانسوی سخت تر است.”
کیفیت لوبیا
این که آیا شما از مطبوعات فرانسوی ، یک سازنده اسپرسو ، یک گلدان موکا یا یک دستگاه قهوه اتوماتیک استفاده می کنید ، نتیجه هنوز بستگی به این دارد که آیا شما از دستورالعمل های موجود در دفترچه راهنما و لوبیا خود پیروی می کنید. فالبر می گوید: “مهم نیست که چگونه قهوه خود را دم کنید ، فقط به اندازه لوبیا هایی که با آنها شروع می کنید خوب خواهد بود.”
کوتز و جانزن پیشنهاد می کنند که از لوبیای قهوه با کیفیت بالا و تازه بو داده شده برشته شده استفاده کنید ، سپس روی درجه کباب دلخواه خود (سبک ، متوسط یا تاریک) صفر کنید. سپس ، به گسترش بال قهوه خود ادامه دهید. آنها پیشنهاد می کنند: “قهوه های مختلف را امتحان کنید تا کام خود را تازه نگه دارید.”
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۲-۱۵ ۱۴:۵۲:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #به #گفته #کارشناسان #چگونه #قهوه #را #تلخ #تر #کنیم