نوپال ها که به عنوان پدهای کاکتوس گلابی خاردار نیز شناخته می شوند، گیاهان آبدار بسیار متنوع و سرشار از آنتی اکسیدان هستند. در حالی که این پاروهای کاکتوس خاردار جزء اصلی آشپزی مکزیکی هستند، استفاده از آنها بی پایان است و فراتر از یک غذای خاص است. ما با کارشناسان آشپزی تماس گرفتیم تا درباره این سبزی بیشتر بدانیم و ایده های نوآورانه ای برای استفاده از نوپال دریافت کنیم.

  • جی سی کولون، مدیر آشپزی، لولیتا، رستورانی در شهر نیویورک متخصص در غذاهای اصیل مکزیکی
  • اولیویا روزکوفسکی، سرآشپز-مدرس هنرهای آشپزی مبتنی بر گیاه در پردیس موسسه آموزش آشپزی شهر نیویورک

نوپالس چیست؟

نوپال ها پدها یا برگ های کاکتوس نوپال یا گلابی خاردار (نام گیاه شناسی، Opuntia fig-indica) و معمولاً به صورت سبزی خورده می شوند. میوه خوراکی کاکتوس تن نام دارد. نوپال‌های مسطح و بیضی‌شکل با خار پوشیده شده‌اند، اگرچه برخی از پدهای تجاری بدون آن‌ها رشد می‌کنند.

کاکتوس نوپال بومی مکزیک و جنوب غربی ایالات متحده است. در مکزیک به نوپال ها نوپالیتوس می گویند. “Nopal” از کلمه “nochtli” که در زبان ناهواتل، زبان بومی امپراتوری آزتک به معنای گلابی خاردار است، گرفته شده است. آزتک ها تمام قسمت های گیاه از جمله پاروهای جوان را می خوردند و آب کاکتوس های نوپال را مقدس می دانستند و از آن برای اهداف دارویی استفاده می کردند.

نوپال همچنین در جنوب غربی ایالات متحده (و در غذاهای مکزیکی جدید استفاده می شود) و کشورهای دیگر از جمله مراکش، آفریقای جنوبی، اتیوپی، پرو، آرژانتین، ایتالیا و شیلی نیز رشد می کند.

فواید تغذیه ای

نوپال که به عنوان یک غذای فوق العاده در نظر گرفته می شود، سرشار از آنتی اکسیدان ها و فیبر است و دارای ویتامین ها و مواد معدنی از جمله ویتامین های A، C، K و B6، به علاوه ریبوفلاوین، کلسیم، منیزیم، پتاسیم و آهن است. همچنین تصور می شود که نوپال التهاب را کاهش می دهد و به هضم غذا کمک می کند.

طعم نوپال ها چگونه است؟

نوپال طعم و بافت منحصر به فردی دارد اما در مقایسه با سایر سبزیجات قابل مقایسه است. اولیویا روزکوفسکی، سرآشپز و مربی هنرهای آشپزی مبتنی بر گیاه در پردیس شهر نیویورک در موسسه آموزش آشپزی می گوید: «نوپال ها (یا پدهای کاکتوس) دارای طعم علفی روشنی هستند که یادآور مارچوبه، لوبیا سبز یا خرفه است.

جی سی کولون، مدیر آشپزی لولیتا، یک رستوران نیویورک که در غذاهای اصیل مکزیکی تخصص دارد، می گوید: خام، بافت آن ترد و طعم آن کمی تند است. Roszkowski آن تندی مرکبات را به نت ترش مشخصه گوجه فرنگی تشبیه می کند. کولون می گوید: «وقتی پخته می شوند، بافت لطیفی شبیه بامیه دارند. Roszkowski بافت داخلی چسبناک را “کمی لزج و چسبنده به لمس” می یابد.

نحوه خرید نوپال

نوپال ها به صورت تازه، شیشه ای، کنسرو شده و منجمد فروخته می شوند. کولون می گوید که می توان آنها را در تمام طول سال تازه خریداری کرد و معتقد است که تازه بهترین گزینه است.

گفته می شود، وعده غذایی که در ذهن دارید نیز ممکن است بر شکل ایده آل تأثیر بگذارد. Roszkowski خاطرنشان می‌کند: «اگر قصد سرخ کردن یا کباب کردن دارید، بهتر است آن‌ها را تازه بخرید، در حالی که نوپال‌های شیشه‌ای و یخ‌زده برای افزودن به سوپ‌ها، سالساها، دیپ‌ها، تاکوها و ساندویچ‌ها راحت هستند، زیرا نیازی به برداشتن خارها ندارند.

Roszkowski می‌گوید هنگام خرید نوپال‌های تازه، پاروهای سبز روشن را انتخاب کنید که خارهایشان دست نخورده باشد. او این نکات اضافی را ارائه می دهد:

  • از نوپال های نرم یا پژمرده خودداری کنید.
  • پاروهایی با اندازه مشابه انتخاب کنید تا مطمئن شوید که به طور یکنواخت پخته می شوند.
  • پاروهای بزرگتر ممکن است حساسیت کمتری داشته باشند و حاوی مایع لزج بیشتری باشند که می تواند برای برخی اشتها شکست بخورد.

چگونه نوپال ها را تمیز و برش دهیم

برخی از انواع نوپال بدون خار رشد می کنند، اما احتمال زیادی وجود دارد که با برخی از آن ها مواجه شوید که خارهای آن هنوز دست نخورده است. در حالی که برخی از فروشگاه های تخصصی، نوپال های تازه را تمیز و خرد شده می فروشند، برخی دیگر کار خاردار را به مشتریان واگذار می کنند. در اینجا نحوه خار زدایی آنها آمده است:

  1. برای محافظت از دستان خود دستکش بپوشید.
  2. ساقه را نگه دارید و خارهای ریز را با کشیدن یک چاقوی تیز در جهت خلاف جهت رشد آنها جدا کنید.
  3. پدها را صاف روی تخته برش قرار دهید، لبه ها را کوتاه کنید و پایه را بردارید.
  4. پاروها را بشویید سپس آنها را برای دستور العمل های نوپال آماده کنید.

نحوه خوردن نوپال

نوپال را می توان در کناره ها و غذاهای اصلی، تاپینگ ها، نوشیدنی ها و دسرها استفاده کرد. Roszkowski خاطرنشان می کند: “نوپال ها همچنین در جذب هر طعمی که به آنها معرفی می کنید بسیار خوب هستند.”

  • کبابی: پاروها را با برس روغن زیتون بمالید، سپس با آب لیموترش تازه، نمک و پاپریکا در حین کباب کردن مزه دار کنید.
  • سس سبزکولون می گوید: «ما از نوپال در سالسا استفاده می کنیم که به زیبایی استیک نواری نیویورکی ما را تقویت می کند. آنها را کبابی کرده و خرد می کنند و سپس با گشنیز، گوجه فرنگی، پیاز و آبلیمو ترکیب می شوند. برداشت خود را ابداع کنید، یا نوپال ها را به سالسا ورد ما اضافه کنید.
  • غذاهای مکزیکیRoszkowski می‌گوید: Nopales افزودنی عالی برای بیشتر غذاهای مکزیکی است. می توانید مهمانی سالسا را ​​ادامه دهید و نوپال را با سالسا با لوبیا سیاه مخلوط کنید. او پیشنهاد می‌کند: «سعی کنید آن‌ها را به quesadillas پنیر تند، سوپ تورتیلا، لوبیاهای سرخ شده، فاهیتای سبزیجات و تاکو صبحانه یا به عنوان رویه ناچوس اضافه کنید.
  • تورتیلاهای شکم پرکولون می گوید: «من از نوپال مانند هر فلفل بوداده ای برای طعم و بافت استفاده می کنم. ساخته مورد علاقه او از نوپال یک ظرف است با فلفل سوخاری (راجاس) و سالسا گوجه فرنگی. او می‌گوید: «همه را با هم بپزید و سپس یک تورتیلا را با فیلینگ پر کنید و با مقداری پنیر اواکساکان سرخ کنید تا به بهشت ​​بروید.
  • کوکتل و آبمیوهRoszkowski می‌گوید: پاروهای نوپالس را آب‌گیری کنید تا به یک آگوا فرسکا یا مارگاریتا تبدیل شوند.
  • ترشی: کولون می گوید: ترشی نوپال بافتی عالی دارد و یک جزء اسیدی به غذاها اضافه می کند.
  • تاپینگ ها و کناره هاRoszkowski می‌گوید: «اگر می‌خواهید به غذاهای منطقه‌ای دیگر بپردازید، نوپال‌ها را می‌توان کبابی کرد و به پانینی اضافه کرد، یا خرد کرد و به عنوان رویه گازپاچو استفاده کرد، یا در خمیر تمپورا سرخ کرد.
  • برنج را سرخ کرده و تفت دهید: بافت و طعم آن همچنین برنج سرخ شده سبزیجات و غذاهای سرخ شده با الهام از آسیایی را افزایش می دهد. تعداد انگشت شماری را روی آشپزخانه آسان زنجبیلی ما پخش کنید.
  • جایگزین بامیه: آن مایع چسبناک و چسبناکی که هنگام پختن آزاد می شود را به خاطر دارید؟ Roszkowski می‌گوید: «این می‌تواند به عنوان یک پایه برای بامیه در گامبو عمل کند.
  • دسرهای منجمد: طعم تند Nopales حتی می تواند آخرین وعده غذایی را افزایش دهد. او می‌گوید: «سعی کنید برای یک غذای شیرین، یک سوربت نوپال یا بستنی درست کنید.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۱-۱۴ ۱۹:۳۵:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #به #گفته #سرآشپزها #چگونه #نوپال #پادل #کاکتوس #را #بخوریم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *