نسخه ماه مه ما از تولید شیرینی پزی به تازگی به چاپخانه ها رسیده است و اکنون نیز به صورت دیجیتالی در دسترس است ، با دو تمرکز اصلی در قالب نمایشگاه Sweets & Snacks سریع و همچنین کنفرانس شیرینی سازی جهانی ما.

اولی بین ۱۲ تا ۱۵ مه در ایندیاناپولیس در ایالات متحده اتفاق می افتد و صنعت جهانی خود را برای آنچه که بدون شک یک واقعه بسیار جذاب خواهد بود که چراغ بر مارک های اصلی و همچنین تولید کنندگان کوچکتر و متوسط ​​از سراسر جهان می درخشد ، آغاز می کند.

تولید شیرینی سازی بار دیگر نقش خود را در این نمایش بازی خواهد کرد ، بنابراین خوشحال می شویم که تمام اخبار و دیدگاه های شما را در زمینه ایجاد این بخش بین المللی به ما اطلاع می دهد که قصد دارد روندهای زیادی را رونمایی کند ، و همچنین برخی از مهمترین چالش های باقی مانده در بازار را برطرف کند.

شاید بیشترین آزمایش این موارد نوسانات پیرامون بازار کاکائو باشد زیرا قیمت ها به دلیل بحران مداوم در غرب آفریقا که ترکیبی از شرایط آب و هوایی جانبی ، بیماری زراعی و طولانی مدت تحت سرمایه گذاری در پرداخت برای کشاورزان به طور قابل توجهی بر بازده تأثیر می گذارد ، نسبتاً شیب دار در این بخش باقی مانده است. این موضوعی نیست که احتمالاً در دستور کار این رویداد خاص قرار دارد و تمرکز آن تا حد زیادی بر روی پیشرفت های محصول نهایی است – اما گروه سازماندهی ، NCA در واقع این موضوع را در کنفرانس اخیر صنعت در میامی برجسته می کند.

مسئله مهم دیگر این لحظه این است که عدم اطمینان در مورد تعرفه ها ، که باعث نگرانی قابل توجهی در صنعت در ایالات متحده و همچنین در سراسر جهان شده است ، با این وجود اقتصادهایی که قبلاً یک دوره پایدار از تلاطم را قبل از ایجاد یک جنگ تجاری جهانی تجربه می کنند که چشم انداز درجه بزرگی از اختلال در بازار را دارد.

با این حال ، همانطور که در طول سالها بارها گزارش کرده ایم ، صنعت شیرینی سازی علیرغم چنین چالش های ترکیبی ، بسیار قابل انعطاف است – بنابراین به احتمال زیاد از طریق کار مشترک و جرقه ای از نوآوری که این بخش مشهور است ، راه مثبتی را پیدا می کند.

در مورد رویداد خود ما در بروکسل در ۱۱ سپتامبر ، من خوشحالم که می گویم آماده سازی ها به شدت در حال پیشرفت هستند ، که قول می دهد یک مناسبت به یاد ماندنی دیگر در پایتخت بلژیک باشد ، زیرا ما به مکانی که زمینه ای از اولین رویداد ما در آنجا ، هتل ماریوت ، Grand Place را تشکیل می دهد ، باز می گردیم.

با مشهور بودن این شهر به عنوان قطب شیرینی سازی ، از جمله برای پرالین ها و سایر شکلات های خوب ، مکانی است که به خوبی در این رویداد ما خدمت کرده است – زیرا ما به دنبال درخشش در تحولات درست در زنجیره تأمین کامل صنعت هستیم.

نکته قابل توجه ، این ماه نرخ ورود پرندگان اولیه ما و همچنین برای نمایش حمایت مالی بوده است ، بنابراین برای همه کسانی که قصد حضور در آن را دارند ، حتماً از این پس انداز استفاده کنید. هرگونه بازخورد در مورد نمایش پیش از رویداد امسال بسیار استقبال می شود – همانطور که ورودی های شما به جوایز شیرینی جهانی ما ، که در کنفرانس ما در بروکسل ارائه می شود.

در (از طریق ایمیل محافظت شده) یا از طریق رسانه های اجتماعی ما ConfectionProd و LinkedIn در تماس باشید



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۴-۲۸ ۱۸:۵۳:۰۷
عناوین بصورت هشتگ: #بخش #شیرینی #سازی #پیش #از #نمایشگاه #شیرین #میان #وعده #ها #روحیه #انعطاف #پذیر #را #ادامه #می #دهد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *