اگر عاشق عطر و طعم یک پیتزا چوبی هستید اما فضای یا بودجه ای برای اجاق گاز حیاط خلوت ندارید ، این نسخه هوشمندانه را امتحان کنید: پیتزا خود را روی یک تخته چوبی ، درست روی کوره خود بپزید. در کتاب جدید او پیتزا روی یک تخته: پیتزا چوبی را روی کوره خود درست کنید!، نویسنده و Grilling Pro Dana Guillen نشان می دهد که چگونه این تکنیک شگفت آور ساده یک کوره گاز یا ذغال سنگ را به یک اجاق گاز پیتزا دودی و گرم تبدیل می کند-تجهیزات ویژه ای لازم نیست.

گیلن برای اولین بار از طریق تجارت تخته چوب برادرش ، تخته سنگ را کشف کرد و شروع به آزمایش با همه چیز ، از فلفل های پر شده گرفته تا Meatloaf کرد. اما هنگامی که او پیتزا را امتحان کرد ، قلاب شد. او می گوید: “شما عطر و طعم دود و چوب تزریق شده به خمیر و تاپ ها را می گیرید.” گیلن می گوید کباب کردن پیتزا روی تخته ، نزدیکترین چیز به یک اجاق گاز پیتزا چوبی بدون صرف هزاران نفر است.

دانا گیلن، نویسنده سه کتاب آشپزی ، از جمله کتاب آشپزی کباب شدهبشر

چگونه پیتزا را روی یک تخته کباب کنیم

  1. حداقل دو ساعت با خیساندن یک تخته چوبی – به طور قابل توجهی گیلاس ، آلدر یا افرا – در آب را شروع کنید. این باعث می شود که از آتش سوزی روی کوره جلوگیری شود.
  2. گاز یا کوره ذغال خود را تا حدود ۴۷۵ درجه فارنهایت تا ۵۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کوره ذغال سنگ ذغال سنگ ، ذغال سنگ را به یک طرف بانک کنید و تخته را روی گرمای غیرمستقیم قرار دهید.
  3. پس از گرم شدن کوره ، تخته خیس شده را مستقیماً روی رنده قرار دهید. درب را ببندید و بگذارید چند دقیقه گرم شود ، یک یا دو بار تخته را بچرخانید تا صاف بماند و شروع به انتشار کمی دود کند. گیلن می گوید: “مراقب دود خاکستری روشن باشید.” “این نقطه شیرین است. دود نیست؟ گرما را بالا ببرید. دود تاریک و دلپذیر؟ تخته شما ممکن است در آتش باشد.” (اما وحشت نکنید! در صورت وقوع این اتفاق در زیر بخوانید.)
  4. هنگامی که تخته گرم است ، آن را با ذرت ذرت بپاشید و خمیر پیتزا نورد شده خود را مستقیماً در بالا قرار دهید. درب را ببندید و خمیر را حدود ۵ دقیقه کباب کنید تا اینکه شروع به محکم شدن کند و علائم کوره را توسعه دهد. درب را باز کنید ، به سرعت تاپ ها را اضافه کنید ، سپس دوباره آن را ببندید و ۵ دقیقه دیگر کباب کنید.

چرا کار می کند

چوب و دود محیط یک اجاق آجری را تکرار می کند و پوسته و تاپ ها را با عطر و طعم ظریف و طعم دار تزریق می کند. گیلن می گوید: “بافتی که به دست می آورید باورنکردنی است – کریس و جویدنی با کمی کاراکتر.” و از آنجا که کوره خیلی گرم می شود ، پیتزا سریع آشپزی می کند: فقط ۱۰ دقیقه شروع به پایان می کند.

نکات هوشمندانه از دانا

  • فقط از خمیر پوسته نازک استفاده کنید. آنها بهترین ها را روی یک تخته می پزد و آن بافت چوب را امضا می کنند.
  • آماده شدن در صورت احتراق تخته ، یک بطری اسپری آب را در این نزدیکی نگه دارید.
  • از تخته خود استفاده مجدد کنید. پس از کباب کردن ، آن را بشویید و آن را در فریزر ذخیره کنید. معمولاً می توانید ۴-۶ استفاده از یک تخته را دریافت کنید.
  • روی تخته تمام کنید. پیتزا ها را درست روی تخته سرو کنید تا یک نمایش روستایی و تمیز کردن کمتری داشته باشید.

چه چیزی را بسازیم

در کتاب خود ، گیلن کلاسیک هایی مانند Pepperoni و انتخاب های پرماجرا مانند یک پیتزا ترشی دیل با سس سیر خامه ای و پارمسان را به اشتراک می گذارد. مورد علاقه او؟ یک پیتزا کباب با سس گوجه فرنگی انار تنگی. حتی یک پیتزا دسر S’Mores وجود دارد. او می گوید: “شما این عطر و طعم دودی گرم و دلپذیر را که کاملاً بی نظیر است ، می گیرید.”

یک تخته را خیس کنید ، کوره را آتش بزنید و از تحویل پیتزا پرش کنید. شما در حال ساخت کیک های با کیفیت رستوران در حیاط خلوت خود هستید.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۶-۲۶ ۲۲:۴۸:۰۳
عناوین بصورت هشتگ: #با #این #ترفند #ساده #کوره #خود #را #به #فر #پیتزا #تبدیل #کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *