وقتی وارد پنجمین سال آماده سازی برای نسخه دیگری از کنفرانس شیرینی سازی جهانی می شویم ، غیرممکن است که فکر کنیم چگونه شکلات ، خواسته های مصرف کننده و روند بازار در پنج سال گذشته به شدت تغییر کرده است.

اگر به شکلات فکر کنیم – ۳ بعد از ظهر ما برای مبارزه با رکود بعد از ظهر – اکنون به یک درمان گناهکار تبدیل شده است که اغلب در یک جلسه ورزشگاه باید عرق شود. بنابراین ، چگونه “شهد خدایان” به یک میان وعده صرف روز کاری تبدیل شد؟

بیش از ۳۰۰۰ سال پیش ، کاکائو یک ظرافت برای قدرتمند یا ثروتمند نبود ، اما به راحتی در دسترس همه بود.

در صورت ناآشنا با تاریخچه کاکائو ، برای مایاها ، این ماده اصلی رژیم غذایی بود و اغلب در مخلوطی از فلفل قرمز یا عسل مصرف می شد. با ظهور آزتک ها در سراسر Mesoamerica ، حساب های تاریخی کاکائو را به عنوان یک مؤلفه مهم در آیین های داخلی و عمومی توصیف می کنند ، که اغلب در انتقال مهم زندگی نقش دارند.

آیین های جشن به شکل لوبیای کاکائو خرد شده ، مخلوط شده با آب و ادویه جات ترشی جات ، فلفل ها و گیاهان. در جایی بین آن زمان تا سال ۲۰۲۵ ، کسی باید تصمیم گرفته باشد که یک کیک تولد شیرین و شکلات بهتر به نظر می رسد-نه اینکه ما شکایت می کنیم!

فقط در سال ۱۶۵۰ بود که نوشیدنی های کاکائو برای اولین بار در انگلیس ظاهر شد و برای طبقات بالا نگهداری می شد. سریع به جلو به سال ۱۸۳۰ و اولین نوار شکلات در انگلیس متولد می شود. دو قرن بعد ، کاکائو در معرض خطر است و ظهور میله های شکلات بدون کاکائو بر ما قرار دارد-پیچ و تاب تعجب آور برای چنین غذای محبوب و نمادین.

بنابراین ، چگونه ما از یک اکسیر عجیب و غریب که فقط در دسترس نخبگان به یک میان وعده در سطح جهانی گرامی مرتبط با نگرانی های مربوط به حقوق بشر بود ، رفتیم؟

رویدادهایی مانند کنفرانس شیرینی سازی جهانی ، ISM & Pro Sweets ، Sigep و بسیاری دیگر به ما کمک می کنند تا آنچه را که در صنعت کاکائو اتفاق می افتد درک کنیم. تغییرات آب و هوایی ، کار کودکان و پشتیبانی کشاورز نقش مهمی در تعریف مجدد شکلات داشته است. آنچه سالهاست که فقط به عنوان یک درمان افراطی دیده می شود ، اکنون تغییر شکل می یابد.

در ۱۱ سپتامبر ، در بروکسل ، ما به موضوعات کلیدی پیرامون پایداری ، تجهیزات و تحولات مواد تشکیل دهنده و همچنین چالش های مؤثر بر زنجیره های تأمین می پردازیم. Caobisco ، شریک بنیانگذار رویداد ما ، و Ferrero بازگشت دوباره بخشی از WCC خواهد بود.

همانطور که اخیراً از دفتر مرکزی شرکت Ferrero در لوکزامبورگ گزارش داده ایم ، این تجارت تأکید جدی بر ایفای نقش اصلی در هدایت رویکرد بخش شیرینی سازی به موضوعات اصلی مقابله با جنگل زدایی و همچنین مسئولیت های اجتماعی آن در پرداختن به موضوعات اصلی کار کودکان کار کرده است. و پشتیبانی از جوامع موجود در زنجیره های تأمین کننده حیاتی کاکائو.

یک بار دیگر ، جوایز شیرینی پزی ما باز می گردد و از دستاوردهای تجهیزات ، مواد تشکیل دهنده و مشاغل نهایی محصول از سراسر جهان و همچنین شرکتهای نوظهور تجلیل می کند.

اگر شما آماده هستید تا بخشی از صنعت شیرینی پزی و تنقلات همیشه در حال تحول باشید ، ثبت نام بسیار باز است با نرخ اولیه پرندگان در دسترس برای بازدید کنندگان و کسانی که به دنبال نمایشگاه یا حمایت مالی از این رویداد هستند:



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۲-۲۰ ۱۳:۱۵:۰۷
عناوین بصورت هشتگ: #از #اکسیر #عجیب #غریب #تا #ساعت #بعد #از #ظهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *