نکات کلیدی
- پای های بر پایه تخم مرغ یا لبنیات – کاستارد (مانند پای کدو تنبل)، نوعی پارچه ابریشمی و خامه – باید برای جلوگیری از بیماری های ناشی از غذا در یخچال نگهداری شوند.
- پای میوه بدون تخم مرغ یا لبنیات می تواند تا دو روز در دمای اتاق بماند. آنها باید برای مدت طولانی تری در یخچال نگهداری شوند.
- اکثر پای ها به مدت چهار روز در یخچال یا تا چهار ماه در فریزر نگهداری می شوند. در صورت انجماد، آن را محکم بپیچید و به آرامی ذوب کنید.
آیا پای کدو تنبل را باید در یخچال نگهداری کرد؟ در مورد سایر پای های تعطیلات محبوب مانند اسپند و سیب، و گزینه های کمتر شناخته شده اما به همان اندازه خوشمزه مانند پای مرنگ یا هیبرید کیک پنیر چه می توان گفت؟ و آیا فرقی می کند که پای را درست کرده باشید یا از فروشگاه بخرید؟ بیشتر پای ها وقتی در دمای اتاق سرو می شوند یا گرم می شوند طعم بهتری دارند، اما این بدان معنا نیست که می توانند برای مدت نامحدود بیرون بمانند. باقیمانده ها را به مخلوط اضافه کنید و ذخیره ایمن مجموعه پای شما می تواند به سرعت گیج کننده شود.
برای اینکه هر برش را در بهترین حالت خود نگه دارید، از راهنمای ما استفاده کنید که کدام کیک ها باید در یخچال نگهداری شوند و کدام ها می توانند روی پیشخوان بمانند.
این کیک ها را در یخچال نگهداری کنید
کیک های نانوایی فروشگاه های مواد غذایی اغلب در دمای اتاق نمایش داده می شوند، اما این نسخه ها با مواد نگهدارنده ساخته شده اند که امکان ذخیره سازی در محیط را فراهم می کند. پای های خانگی حاوی مواد فاسد شدنی برای جلوگیری از بیماری های ناشی از غذا باید در یخچال نگهداری شوند. در صورت شک: اگر پر کردن حاوی تخم مرغ، لبنیات یا گوشت باشد، در یخچال است. با توجه به USDA، این پای ها نیاز به یخچال دارند:
در یخچال: پای کاستارد و کشک
کیکها و تارتهای کاستارد، مانند کدو تنبل، اسپند و خرمالو، حاوی مواد پرکننده تخممرغی هستند که به شکل کاستاردهای صاف و برشپذیری قرار میگیرند. پس از پخت، آنها معمولاً به دو تا سه ساعت زمان نیاز دارند تا خنک شوند تا پروتئین های تخم مرغ سفت شوند و اغلب از چند ساعت سرد شدن قبل از سرو سود می برند. بسیاری از کیکهای کاستارد، مانند پای کاسترد کدو تنبلی سبک پر، در واقع به بهترین وجه سرد میشوند، اگرچه میتوانید آنها را به دمای اتاق برسانید یا اگر ترجیح میدهید به آرامی دوباره گرمشان کنید.
پای های کشک میوه ای مانند تارت کرن بری مرنگ و پای مرنگ لیمو و کرن بری نیز به دلیل محتوای تخم مرغ غنی شان در این دسته قرار می گیرند. بعد از خنک شدن کامل آنها را در یخچال قرار دهید. تاپینگ های مرنگ همیشه باید درست قبل از سرو برای بهترین بافت درست شوند و شعله ور شوند.
در یخچال: کیک های شیفون و موس
فیلهای شیفون و موس از تخممرغ و/یا لبنیات هوادهی شده با خامه زده شده، ژلاتین یا مرنگ استفاده میکنند، مانند این شیفون کرن بری. چند ساعت طول می کشد تا در یخچال بمانند و باید تا زمان سرو سرد بمانند. با توجه به بافت سبک و لطیف آنها، بهتر است آنها را در عرض دو روز مصرف کنید، اگرچه تا چهار روز بی خطر خواهند بود.
در یخچال نگهداری کنید: کیک های خامه ای و لبنیاتی
پای های پر از خامه شیرینی سرسبز، مانند پای کرم نارگیل، از نظر لبنیات (و اغلب تخم مرغ) سنگین هستند و باید در یخچال نگهداری شوند. کیک های کیک پنیر نیز در همین دسته قرار می گیرند.
در یخچال قرار دهید: پای مرزه
همه پای ها شیرین نیستند و یک برانچ تعطیلات بدون یک کیش فصلی کامل نخواهد بود. تارت های مرزه و پای های گوشتی حاوی تخم مرغ، لبنیات یا پروتئین باید تا ۴ روز در یخچال نگهداری شوند. اگر با غذاهای باقیمانده شروع کنید – مانند این پای چوپان شکرگزاری – ذخیره را تا یک روز نگه دارید.
کیک هایی که می توانند بیرون بنشینند
میوه ها و کیک های توت که حاوی تخم مرغ یا لبنیات نیستند، مانند سیب و گلابی کلاسیک را می توان تا دو روز در دمای اتاق نگهداری کرد. در واقع، آنها اغلب پس از ۲۴ ساعت در پیشخوان بهبود می یابند، و اجازه می دهند آب میوه ها غلیظ شوند و مواد پر شده به طور کامل سفت شوند. آنها را در جای خنک و دور از نور مستقیم خورشید بگذارید و با پلاستیک، فویل یا گنبد پای بپوشانید. اگر از قبل آماده شده باشید، می توانید پای میوه و توت را تا ۷ روز در یخچال نگهداری کنید.
نگهداری و گرم کردن مجدد پای ها
فرقی نمیکند پای، رویههای خامه فرم گرفته را همیشه باید درست قبل از سرو اضافه کنید – به مرور زمان پژمرده میشوند و گریه میکنند.
نگهداری در یخچال
کیک های خنک شده را در پلاستیک بپیچید یا در ظرف در بسته در یخچال تا چهار روز نگهداری کنید. قبل از سرو، اجازه دهید به دمای محیط برسند یا برای مدت کوتاهی در فر گرم شوند. پس از خارج شدن از یخچال، نباید بیش از دو ساعت در دمای اتاق بمانند.
انجماد
اکثر کیک ها تا چهار ماه خوب یخ می زنند. پس از خنک شدن کامل، پای را دوبار در پلاستیک بپیچید، سپس آن را در دو لایه فویل آلومینیومی قبل از یخ زدن بپیچید.
یخ نزنید: برخی از کیکهای خامه، کاستارد و کشک برای یخ زدن بسیار ظریف هستند – مواد پرکننده پس از ذوب شدن، آبکی میشوند یا از پوسته جدا میشوند.
با مراقبت بیشتر فریز کنید: کیک های دلپذیرتر مانند پیکان و کیک کدو تنبل را می توان با دقت بیشتر و بسته بندی مناسب منجمد کرد.
گرم کردن مجدد
از یخچال: اجازه دهید پای به دمای اتاق برسد، سپس آن را باز کرده و روی یک سینی فر قرار دهید. روی آن را با فویل بپوشانید و در فر ۳۵۰ درجه حدود ۱۰ دقیقه گرم کنید. تک تک برش ها را می توان به مدت ۱۵ تا ۳۰ ثانیه در مایکروویو قرار داد.
از یخ زده: یک شب در یخچال ذوب کنید، سپس به دمای اتاق برسانید یا در صورت نیاز دوباره گرم کنید.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۱۲-۰۱ ۱۹:۴۳:۰۸
عناوین بصورت هشتگ: #آیا #پای #کدو #تنبل #باید #در #یخچال #نگهداری #شود