این سیب زمینی ها مانند مواد مناسب برای تهیه یک دسته بزرگ از سیب زمینی پوره شده هنگام خرید هفته گذشته به نظر می رسید ، اما اکنون سبزیجات کمی ، خوب و بی نظیر به نظر می رسند. جوانه های سیب زمینی ، که به آن چشم نیز گفته می شود ، بخشی طبیعی از چرخه عمر سیب زمینی است و می توان در انواع سیب زمینی ها ، بدون توجه به اندازه ، از جمله سیب زمینی شیرین ، مشاهده کرد. آیا می توانید سیب زمینی بخورید که جوانه زده اند؟ ما با یک متخصص صحبت کردیم تا تصویر کامل را بدست آوریم ، از جمله نحوه ذخیره سیب زمینی ها برای جلوگیری از جوانه زدن آنها.

آیا سیب زمینی های جوانه زده برای خوردن ایمن هستند؟

بله ، سیب زمینی های جوانه زده به طور کلی برای خوردن خوب هستند – اما نه همیشه. Naria Le Mire ، MPH ، Rd می گوید ، سیب زمینی های جوانه زده می توانند برای خوردن بی خطر باشند ، اما به وضعیت آنها بستگی دارد. “هنگامی که سیب زمینی ها جوانه می زنند ، گلیکالکالوئیدها ، سموم طبیعی مانند سولانین و چاکونین تولید می کنند که در مقادیر زیادی می تواند مضر باشد. او می گوید این سموم می توانند علائمی مانند حالت تهوع ، گرفتگی معده یا سردرد ایجاد کنند. ”

اگر جوانه ها را به طور معمول بردارید ، سموم به اندازه کافی بزرگ به غده نمی رسند تا روی شما تأثیر بگذارد. مسئله سبز بیش از جوانه زدن مسئله است. Le Mire می گوید ، سبز شدن قابل توجه روی پوست یا گوشت حاکی از افزایش سطح سولانین است که می تواند سیب زمینی را ناامن کند.

وقتی خوردن سیب زمینی جوانه زده ایمن است

سیب زمینی هایی که جوانه زده اند اما هنوز هم محکم هستند و سبز نیستند ، تا زمانی که جوانه ها برداشته شوند ، از خوردن آن بی خطر هستند. Le Mire می گوید: “اگر سیب زمینی هنوز محکم و عاری از تغییر رنگ سبز یا بوی تلخ باشد ، معمولاً خوردن آن پس از برداشتن جوانه ها بی خطر است.”

وقتی امن نیست

  • او توصیه می کند از سیب زمینی نرم ، خرد شده و دارای فضای سبز گسترده باشد ، زیرا این نشانه هایی از سطح سموم بالاتر است.
  • جوانه های بلند (بیش از نیم اینچ) همچنین نشان می دهد که سیب زمینی باید دور شود.

نحوه تهیه سیب زمینی هایی که جوانه زده اند

جوانه ها را می توان به راحتی قبل از تهیه سیب زمینی برای پخت و پز جدا کرد. Le Mire می گوید ، با از بین بردن جوانه ها ، یا با خاموش کردن آنها یا قطع کردن آنها ، شروع کنید. سپس سیب زمینی را به خصوص در اطراف چشم و هر لکه های سبز کاملاً پوست بگیرید ، زیرا اینها سمی ترین مناطق هستند. سیب زمینی را به خوبی بپزید – جوشکاری ، پخت یا سرخ کردن می تواند به کاهش برخی از گلیکوالکالوئیدها کمک کند ، هرچند که کاملاً نباشد. از خوردن سیب زمینی خام باید جلوگیری شود ، به خصوص اگر جوانه زده است.

چرا سیب زمینی جوانه می زنند

سیب زمینی های نامناسب ذخیره شده مستعد جوانه زدن هستند. لو میر می گوید: “سیب زمینی ها هنگام قرار گرفتن در معرض نور ، گرما یا رطوبت جوانه می زنند ، زیرا این شرایط از محیط رشد طبیعی آنها تقلید می کند.” “آنها اساساً در تلاشند تا به گیاهان جدید تبدیل شوند.” سیب زمینی های قدیمی تر یا آنهایی که در مکان های روشن و گرم نگهداری می شوند ، احتمالاً جوانه می زنند.

نحوه ذخیره سیب زمینی برای جلوگیری از جوانه زدن

  • Le Mire می گوید خرید سیب زمینی تازه و بررسی استحکام در فروشگاه قبل از خرید آنها می تواند به کاهش جوانه کمک کند.
  • ذخیره کردن سیب زمینی به درستی برای جلوگیری از جوانه زدن مهم است: اطمینان حاصل کنید که سیب زمینی ها در یک مکان خنک ، تاریک و خشک مانند یک شیرین کاری یا انبار نگهداری می شوند ، با دمای ایده آل بین ۴۵ تا ۵۰ درجه فارنهایت.
  • سیب زمینی ها را در یخچال نگه ندارید. سرما می تواند نشاسته های خود را به قندها تبدیل کند و طعم آن را تغییر دهد.
  • همچنین ، مراقب باشید که سیب زمینی ها را از پیاز دور نگه دارید ، زیرا پیازها گاز اتیلن را آزاد می کنند ، که روند جوانه زدن را سرعت می بخشد.
  • ذخیره سیب زمینی ها در یک ظرف قابل تنفس ، مانند یک کیسه آویز یا یک سبد باز ، همچنین می تواند به حفظ شرایط مناسب برای جلوگیری از جوانه زدن کمک کند.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۱-۳۱ ۱۵:۳۰:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #آیا #می #توانید #سیب #زمینی #جوانه #زده #بخورید #یک #متخصص #بهداشت #وزن #دارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *