تعداد کمی از مواد تشکیل دهنده به اندازه تخم مرغ وجود دارد. از آنها برای اتصال ، امولسیون کردن ، چرمی و پوشش در غذاهای بی شمار ، از قهوه ای ها تا مرغ سرخ شده استفاده می شود. هنگامی که عرضه تخم مرغ نامشخص است و شما در سوپر مارکت یک معامله عالی پیدا کرده اید ، ممکن است تعجب کنید که آیا می توانید تخم مرغ ها را یخ بزنید تا آنها را برای مدت طولانی تر از ذخیره سازی یخچال معمولی حفظ کنید؟ ما از متخصصان ایمنی مواد غذایی پرسیدیم که آیا می توانید تخم مرغ ها را به طور کامل ، فقط زرده ، یا فقط سفیده ها ، و بهترین راه برای استفاده از تخم های یخ زده در دستور العمل ها یخ بزنید.
آیا می توانید تخم مرغ را یخ بزنید؟
بله ، شما می توانید تخم مرغ ها را یخ بزنید ، اما به سادگی قرار دادن آنها در فریزر نیست. انجام این کار می تواند منجر به پوسته های ترک خورده شود و خطر احتمالی ایمنی مواد غذایی را ایجاد کند.
کیمبرلی بیکر ، دکتری ، RD ، LD ، مدیر تیم برنامه های غذایی و ایمنی Clemson Extension ، توضیح می دهد: “تخم ها نباید در پوسته های خود یخ زده شوند زیرا مایع داخل آن گسترش می یابد.” این می تواند باعث شکسته شدن پوسته و شکسته شدن قطعات شود ، که می تواند با تخم مرغ مخلوط شود و خطر آلودگی را افزایش دهد. علاوه بر این ، اگر تخم مرغ قبل از خوردن آن به حداقل دمای داخلی مناسب پخته نشود ، ممکن است باکتری های مضر بمانند که به طور بالقوه منجر به بیماری ناشی از غذا می شود.
با تخم های یخ زده چه باید کرد
اگر قبلاً تخم مرغ های کامل را در پوسته آنها یخ زده اید ، یا اگر تخم مرغ به طور تصادفی منجمد شود ، ممکن است هنوز هم بتوانید از آنها استفاده کنید.
با بررسی پوسته ها شروع کنید. هر تخم مرغ را با پوسته های ترک خورده بریزید ، زیرا آنها خطر ایمنی مواد غذایی را ایجاد می کنند. از طرف دیگر ، اگر پوسته دست نخورده است ، آن را یخ زده نگه دارید – می توانید آن را در یخچال ذوب کرده و بعداً آن را جوش دهید. سایر روشهای پخت و پز توصیه نمی شوند ، زیرا “انجماد باعث ضخیم شدن ، شربت و ژل مانند می شود و از آن جلوگیری می کند و یا به خوبی با سفید تخم مرغ یا مواد دیگر ترکیب می شود.” در این حالت ، زرده را دور بیندازید و از تخم مرغ سفید در غذاهای تخم مرغ کاملاً پخته شده (مانند کوویچ) و کالاهای پخته شده استفاده کنید.
چگونه می توان تخم مرغ ها را به روش درست یخ زد
امیلی لورا
برای یخ زدن تخم مرغ با خیال راحت ، ابتدا باید آنها را از پوسته های آنها خارج کنید. به گفته کارشناسان ، نحوه یخ زدن تخم مرغ های پوسته پوسته کامل ، زرده تخم مرغ و سفیده تخم مرغ در اینجا آورده شده است.
تخم مرغ کامل بدون پوسته
این مراحل را برای انجماد کل تخم مرغ از پوسته آنها ، در هر مالوبایی دنبال کنید:
- تخم مرغ ها را درون یک کاسه خرد کنید. ضرب و شتم تا مخلوط.
- مخلوط را درون ظروف ایمن فریزر بریزید ، سپس با تاریخ و تعداد تخم مرغ برچسب بزنید.
- در فریزر ذخیره کنید.
اگر می خواهید تخم ها را به صورت جداگانه یخ بزنید ، آنها را به سینی های مکعب یخ بزرگ خرد کرده و تا زمان جامد یخ بزنید. استفاده از سینی های مکعب یخ بزرگ بسیار مهم است ، زیرا حفره های موجود در نسخه های پلاستیکی استاندارد برای تخم مرغ به اندازه کافی بزرگ نیستند.
ماندگاری: تخم های یخ زده می توانند تا یک سال دوام بیاورند. بیکر می گوید ، اما برای بهترین کیفیت ، از آنها در مدت شش ماه استفاده کنید.
زرده
هنگامی که مانند آن یخ زده ، زرده های تخم مرغ می توانند ضخیم یا ژل شوند. طبق گفته مالوبرتی ، این می تواند آنها را در دستور العمل ها غیرقابل استفاده کند. خوشبختانه ، با چند قدم اضافی می توان از این امر جلوگیری کرد.
- تخم مرغ ها را خرد کرده و زرده ها را در یک کاسه جدا کنید.
- برای هر چهار زرده (حدود ۱/۴ فنجان) ، ۱/۸ قاشق چایخوری نمک یا ۱/۲ قاشق چایخوری شکر یا شربت ذرت را اضافه کنید. ضرب و شتم برای ترکیب.
- مخلوط را درون یک ظرف ایمن فریزر بریزید.
- ظرف را با تعداد زرده ها ، تاریخ و این که آیا از نمک (برای غذاهای اصلی) یا شیرین کننده (برای پخت یا دسر) استفاده کرده اید ، برچسب بزنید.
- در فریزر ذخیره کنید.
ماندگاری: بیکر می گوید ، زرده های تخم مرغ تا یک سال می توانند یخ زده شوند ، اما برای بهترین کیفیت باید طی شش ماه از آنها استفاده شود.
سفیده تخم مرغ
برای یخ زدن سفیده تخم مرغ ، این دستورالعمل های ارائه شده توسط Maloberti را دنبال کنید:
- تخم ها را بشکنید و از هم جدا کنید ، یک بار ، و اطمینان حاصل کنید که هیچ زرده ای در سفیدپوستان قرار نمی گیرد.
- سفیده ها را درون ظروف فریزر بریزید.
- با تاریخ و تعداد سفیده تخم مرغ مهر و موم کنید.
- در فریزر ذخیره کنید.
گزینه دیگر یخ زدن سفیدهای تخم مرغ در یک سینی مکعب یخی استاندارد ، سپس انتقال مکعب ها به یک ظرف ایمن فریزر است. Maloberti می گوید ، این امکان ذوب و اندازه گیری سریعتر را فراهم می کند.
ماندگاری: مانند زرده های تخم مرغ ، سفیده تخم مرغ تا یک سال در فریزر دوام می آورد ، اما در طی شش ماه بهترین استفاده می شود.
چگونه تخم های یخ زده را ذوب کنیم
بیکر توضیح می دهد: “بهترین راه برای ذوب تخم مرغ های یخ زده در یخچال و فریزر است و آنها را سرد و خارج از منطقه خطر دما (۴۰ تا ۱۴۰ درجه فارنهایت) در طی این فرآیند نگه می دارد.”
اگر به موقع کوتاه باشید ، او تکنیک زیر را پیشنهاد می کند:
- تخم های یخ زده را در یک کیسه فشرده شده با فشرده قرار دهید.
- کیسه را درون یک کاسه تمیز قرار دهید.
- آب سرد را روی کیسه بریزید تا تخم ها ذوب شود.
بیکر می گوید: “از استفاده از آب گرم خودداری کنید ، زیرا می تواند با وارد کردن آنها به منطقه خطر دما ، پخت و پز تخم مرغ ها را شروع کرده و خطر رشد باکتریها را افزایش دهد.”
نحوه استفاده از تخم های یخ زده
پس از ذوب شدن ، “تخم مرغ ها را می توان در غذاهای پخته شده مانند تخم مرغ های خرد شده ، املت ، کالاهای پخته شده و کاسهول ها استفاده کرد.” از استفاده از آنها در دستور العمل هایی که به ویژگی های شلاق یا امولسیون آنها متکی هستند ، مانند meringue یا سس مایونز خودداری کنید. دلیل این امر این است که روند انجماد بر توانایی تخم مرغ در شلاق مناسب یا تشکیل امولسیون تأثیر منفی می گذارد.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۳-۱۰ ۱۷:۵۹:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #آیا #می #توانید #تخم #مرغ #را #یخ #بزنید #در #اینجا #آنچه #کارشناسان #ایمنی #مواد #غذایی #می #گویند #آورده #شده #است