فویل آلومینیومی جزء اصلی حفظ مواد غذایی و بهترین دوست سرآشپز است. از روکش ورق های پخت گرفته تا ذخیره باقیمانده گرفته تا سبزیجات ، فویل آلومینیومی دارای مجموعه ای از کاربردهای عملی است. حتی می توانید بگویید که این قهرمان ناخوشایند آشپزخانه است. با تمام تطبیق پذیری آن ، شما می خواهید خیلی سریع از طریق یک جعبه سوزانده شوید. اما آیا می توانید از فویل آلومینیومی استفاده مجدد کنید؟ آیا توصیه می شود – یا حتی بی خطر؟
ما به یک دانشمند مواد غذایی ، سرآشپزهای حرفه ای و یک متخصص بهداشت روی آوردیم تا دریابیم که آیا می توانید از فویل آلومینیومی استفاده مجدد (و نحوه استفاده بیش از حد) را استفاده کنید.
آیا استفاده مجدد از فویل آلومینیومی بی خطر است؟
خبر عالی برای هر کسی که به دنبال کاهش زباله و حداکثر ارزش از مواد آشپزخانه خود است ، این است که در شرایط خاصی. استفاده مجدد از فویل آلومینیومی کاملاً قابل قبول است. دنیس لیتلی ، متخصص آشپز و دستور العمل می گوید: “در بیشتر موارد ، فویل آلومینیومی با خیال راحت قابل استفاده مجدد است.” “اما بسته به نحوه استفاده از آن ، چه چیزی در تماس با آن بود و قبل از ذخیره سازی ، ملاحظات مهمی وجود دارد.”
به گفته شانینا نایتون ، پیشگیری از عفونت ، بدون تمیز کردن و مراقبت مناسب ، استفاده مجدد از فویل آلومینیومی می تواند آلودگی میکروبی و بیماری ناشی از غذا را تقویت کند. در حقیقت ، “مگر اینکه از فویل به طور انحصاری به عنوان پوشش در دمای اتاق استفاده شود و عاری از مواد غذایی باقی مانده باشد” ، دانشمند معتبر مواد غذایی جسیکا گاوین توصیه می کند پس از اولین استفاده از فویل آلومینیومی دور بیفتد. او می گوید: “این خطر آلودگی را به حداقل می رساند.”
چه موقع از فویل آلومینیومی استفاده مجدد کنید
هنگامی که از فویل آلومینیومی فقط یک بار استفاده شده است ، استفاده مجدد از آن به طور کلی بی خطر است – به ویژه اگر فقط در ظرفیت های محدود استفاده شده باشد. اگر از آن برای پوشاندن غذاهای خشک و غیر چرب مانند نان ، سبزیجات بو داده یا کالاهای پخته شده استفاده می شد ، استفاده مجدد از آن خوب است تا زمانی که فویل هنوز در شکل خوبی باشد.
به یاد داشته باشید: مطمئن باشید که فویل فقط به آرامی مورد استفاده قرار گرفته و از باقیمانده مواد غذایی ، رطوبت ، گریس یا آسیب عاری است. فویل آلومینیومی مورد استفاده خود را کاملاً در طول فرآیند تمیز کردن و خشک کردن صاف کنید ، زیرا “باقیمانده از محلول های تمیز کردن یا مواد شوینده ممکن است به دام بیفتد ، به خصوص اگر فویل خرد شده باشد یا دارای شکاف های عمیق باشد.” “این باقیمانده ها بعداً می توانند به مواد غذایی منتقل شوند و خطر قرار گرفتن در معرض شیمیایی را ایجاد می کنند.”
غذاهایی که در فویل آلومینیومی به بهترین وجه ذخیره می شوند
فویل آلومینیومی برای بسته بندی و ذخیره غذاهای خشک یا کم اسید مانند گوشت پخته شده ، سبزیجات برشته شده ، آووکادو برش خورده و کالاهای پخته شده برای حفظ رطوبت ، اکسیداسیون آهسته و جلوگیری از بو بسیار عالی است.
فویل آلومینیومی تمیز را می توان از چند طریق خلاقانه استفاده مجدد کرد. گاوین پیشنهاد می کند: “آن را برای کوره ها ، قابلمه های چدن یا ظروف شیشه ای به یک اسکراب بریزید یا از آن برای صیقل دادن وسایل نقره ای استفاده کنید.” اگر دست نخورده و بدون چربی باشد ، می توان از آن نیز برای خط ورق های پخت استفاده کرد.
Kinga Krzeminska / Getty Images
در صورت عدم استفاده مجدد از فویل آلومینیومی
توصیه می شود که از فویل آلومینیومی به دلایل بهداشتی و ایمنی مواد غذایی استفاده نشود. اگر پاکیزگی آن به خطر بیفتد ، نباید از آن استفاده شود. اگر فویل آلومینیومی “فراتر از شناخت ، پوشانده شده در پنیر ذوب شده ، یا به نظر می رسد مانند یک منطقه جنگ آشپزخانه است ، فقط اجازه دهید آن را رها کنید.”
علاوه بر این ، شما نباید در موارد زیر از فویل آلومینیومی استفاده مجدد کنید:
- در صورت ایجاد اشک ، چین و چروک یا سوراخ های کوچک ، از فویل آلومینیومی استفاده نکنید. این هشدار می دهد که اینها می توانند ذرات غذایی را به دام بیندازند و سد محافظ فویل را به خطر بیاندازند. این می تواند خطر آلودگی و بیماری احتمالی ناشی از غذا را افزایش دهد. یک قطعه فویل تازه برای ایمنی بهینه مواد غذایی ارجح است.
- اگر فویل آلومینیومی با گوشت خام یا ماهی یا سایر غذاهای قابل خراب شدن در تماس بوده است ، از آن استفاده مجدد نکنید. “باکتری ها عاشق این نوع محیط هستند.”
- اگر از فویل برای غذاهای بسیار اسیدی مانند گوجه فرنگی ، مرکبات یا ظروف مبتنی بر سرکه استفاده می شد ، بهتر است از استفاده مجدد از آن جلوگیری کنید. اسید می تواند باعث تخریب فویل شود و منجر به انتقال مقادیر کمی از آلومینیوم به مواد غذایی شود ، هشدار می دهد.
- اگر فویل آلومینیومی مرطوب باشد و برای مدت طولانی به طور نادرست ذخیره شده یا در اطراف مواد غذایی پیچیده شده باشد ، “می تواند رطوبت را به دام بیندازد و محیطی را برای رشد قالب ایجاد کند.” در این مورد نباید مورد استفاده مجدد قرار گیرد.
فویل آلومینیومی قابل بازیافت است ، اما همیشه قوانین بازیافت محلی خود را قبل از قرار دادن فویل آلومینیومی مورد استفاده خود در سطل بازیافت بررسی کنید زیرا قوانین در مناطق مختلف متفاوت است. به عنوان مثال ، بعضی از مکان ها به آن نیاز دارند که تمیز و توپ شوند.
به گاوین توصیه می کند که قبل از بازیافت ، آن را بشویید تا هرگونه باقیمانده از بین ببرد. اگر فویل آلومینیومی را در سطل زباله دور کنید اگر به شدت با گریس یا سس آلوده شده است ، کمی اضافه می کند ، زیرا فویل آلوده به طور مؤثر قابل بازیافت نیست.
غذاهایی که نباید در فویل آلومینیومی نگهداری شوند
از آنجا که آلومینیوم با اسید واکنش نشان می دهد ، از ذخیره غذاهای اسیدی مانند گوجه فرنگی ، سس ، مرکبات و سس های مبتنی بر سرکه و غذاهای بسیار شور خودداری کنید. گاوین هشدار می دهد: “در حالی که خطر شستشوی کم است ، تماس طولانی مدت می تواند باعث طعم فلزی و گودال فویل شود.” او توصیه می کند که غذاهای اسیدی یا شور را فقط برای حداقل دوره ها در فویل ذخیره کرده و برای حفظ بهتر و ایمنی مواد غذایی ، ظروف شیشه ای هوایی را انتخاب کنید.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۳-۲۴ ۱۵:۱۹:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #آیا #می #توانید #از #فویل #آلومینیومی #استفاده #مجدد #کنید #ما #از #دانشمندان #سرآشپزها #سؤال #کردیم