احتمالاً شما هرگز فکر نکرده اید که شربت افرا چه مدت طول می کشد – یا اینکه آیا می تواند خراب شود. از این گذشته ، این یک مورد اصلی است که بارها و بارها به آن اعتماد می کنیم و به آن می رسیم. اما ، همانطور که معلوم است ، این ماده همه کاره ، که همه چیز را از پنکیک صبحانه و کیک پنیر گرفته تا ریشه گیاهی پدیده می کند ، اگر به درستی ذخیره نشود ، می تواند گاهی به جنوب برود. ما یک دانشمند مواد غذایی و متخصص شربت افرا را به دست آوردیم تا در مورد بهترین راه های ذخیره شربت و کنار هرگونه سوءاستفاده اطلاعات بیشتری کسب کنیم.

راه درست برای ذخیره شربت افرا

هیچ چیز پیچیده ای در مورد ذخیره مناسب شربت افرا وجود ندارد ، اما روش های ارجح برای بطری های باز و باز نشده متفاوت است.

ظروف باز نشده

برایان کوک لو ، دکتری ، دانشمند مواد غذایی ، بنیانگذار و مشاور اصلی غذا مشاوره مواد غذایی مندوچینو می گوید: “یک بطری باز نشده از شربت افرا خالص به طور کلی دارای پایدار قفسه است ، در درجه اول به دلیل غلظت بالای قند و فعالیت کم آب.” وی پیشنهاد می کند که شربت باز نشده باید در یک شیرین کاری خشک ، خنک ، تیره یا کابینت ، به دور از نور مستقیم خورشید ، برای ذخیره طولانی مدت ، نگه داشته شود.

آلیسون امید ، مدیر اجرایی ، انجمن سازندگان سازندگان ورمونت افرا (VMSMA) ، می گوید: “اگر فضا را دارید ، فریزر مکان مناسبی برای ذخیره ظروف باز نشده شربت افرا است.” لو می گوید ، یک ظرف باز نشده می تواند به طور نامحدود در صورت ذخیره صحیح دوام بیاورد ، اما بهترین کیفیت آن بین یک تا دو سال است.

ظرف نیز ممکن است نقشی داشته باشد. امید می گوید ، شربت افرا بسته بندی شده در رنگ های پلاستیکی به رنگ تیره و طعم های بیشتری را در مدت زمان طولانی تر می کند ، در حالی که ظروف شیشه ای محصول را از اکسیژن محافظت می کنند و طعم و طعم آن را دست نخورده می کنند. او می گوید: “در هر صورت ، افرا یک محصول عالی برای ذخیره سازی است.”

لو می گوید: “تاریخ” استفاده “در بسته بندی بیشتر تولید کنندگان معمولاً به کیفیت و نه ایمنی شربت مربوط می شود زیرا ممکن است رنگ و طعم آن در مدت زمان طولانی تغییر کند.”

ظروف باز شده

چه برای رسیدن به آخرین قطره شربت در ظرف ، یک ماه یا شش طول می کشد ، پس از باز شدن ، ذخیره آن در یخچال یا فریزر ضروری است. برای جلوگیری از تبلور ، درپوش را محکم نیز پیچ کنید.

لو می گوید: “توجه به این نکته حائز اهمیت است که پایداری یک بطری باز نشده از شربت افرا که در یک کمد ساده ذخیره شده است با یک بطری باز شده در دمای اتاق بسیار متفاوت است ، که بسیار مستعد ابتلا به فساد است.” (اجازه ندهید که روی میز آشپزخانه بماند.)

ذخیره در یخچال یا فریزر

لو می گوید ، یخچال احتمال رشد میکروبی یا قالب را کند می کند ، در حالی که انجماد بدون خراب کردن طعم و بافت شربت ، ماندگاری خود را افزایش می دهد. ظروف باز ، در صورت یخچال ، به طور معمول ۶-۱۲ ماه کیفیت خوبی را حفظ می کنند. او می گوید ، آنها می توانند چندین سال دوام بیاورند.

Hope یادداشت می کند ، برای استفاده روزانه ، یخچال راحت تر است. او می گوید: “در یخچال ، شما به احتمال زیاد از آن استفاده خواهید کرد قبل از اینکه متوجه نگرانی در مورد رنگ یا عطر و طعم شوید.”

اگر یک ظرف بزرگ (اقتصادی ترین انتخاب از نظر نقطه قیمت در هر اونس) خریداری می کنید ، می توانید بین این دو جابجا شوید. او می گوید: “در این حالت ، ظرف بزرگتر را انتخاب کرده و سپس آن را در ظروف تمیز مجدداً باز کنید (کوزه های میسون در اینجا خوب کار می کنند) و آنهایی را که در یخچال یا فریزر قرار می دهند ، قرار دهید.”

شربت افرا در فریزر ضخیم می شود ، بنابراین قبل از ریختن آن را به دمای اتاق بیاورید.

چه نوع شربت افرا طولانی ترین طول می کشد؟

چه طلایی یا کهربا ، رنگ شربت بر ماندگاری محصول تأثیر نمی گذارد – گرچه LE می گوید که رنگ های تیره ممکن است تغییرات جزئی در طعم را برای مدت طولانی تر پوشش دهد. امید می گوید: “تمام نمرات شربت افرا خالص بسیار پایدار است و توصیه های ما در مورد ذخیره سازی برای هر یک از آنها به همان اندازه اعمال می شود.” “هر درجه ای که در ظروف خرده فروشی فروخته می شود” درجه A “در نظر گرفته می شود و باید به همان شیوه پردازش و بسته بندی شود.”

چگونه بدانیم آیا شربت افرا خراب شده است

شربت افرا غنای غذاهای بی شماری را به همراه دارد ، اما ممکن است مواردی وجود داشته باشد که این حالت آماده به کار لکه دار شود. در اینجا چیست که باید به دنبال آن باشید:

قالب

یکی می گوید یکی از رایج ترین شاخص های فساد ، قالب است که با یک فیلم سبز یا سفید یا لجن که در بالای شربت ایجاد می شود ، مشخص می شود.

لو می گوید: “اگرچه شربت افرا حاوی قندهای زیادی است که به طور طبیعی به مهار رشد باکتریها کمک می کند ، اما همچنین مقصر اصلی فساد قالب در صورت نادرست است.” پس از باز شدن یک ظرف ، وی می افزاید ، قرار گرفتن در معرض هوا (احتمالاً حاوی اسپورهای قالب) ، رطوبت و نوسانات دما می تواند باعث رشد برخی از قالب یا مخمر شود.

عطر

سرنخ های دیگری نیز وجود دارد. لو می گوید ، بوی خاموش ، به معنای بوی ترش ، تند و یا حتی شکلاتی ، می تواند فساد را نشان دهد.

طعم

عطر و طعم نیز برای اوضاع اساسی است. وی می گوید: “اگر این طعم قابل ملاحظه ای با شربت افرا معمول شما داشته باشد و از نظر بافت به طور غیرمعمول ضخیم یا باریک شده باشد ، به احتمال زیاد بد شده است. وقتی متوجه شدید که هر یک از این علائم ، باید بلافاصله دور ریخته شود.”

مسائل تولید کننده

ذخیره نادرست احتمالاً در پشت سر و صدا است ، اما ممکن است شرایط دیگری در محل کار وجود داشته باشد. امید می گوید: “ذخیره نادرست شربت به طور نادرست می تواند منجر به قالب یا طعم های خاموش شود ؛ اگر یک تولید کننده افرا از بهترین روشها پیروی نکرده باشد یا مسئله تولید نامشخص داشته باشد ، این موارد نیز ممکن است رخ دهد.”

او پیشنهاد می کند که تولید کنندگان Maple محصولات با کیفیت و ایمن با مواد غذایی را تهیه می کنند ، اما اگر شربت شما مناسب نیست ، برای حل و فصل مستقیماً با تولید کننده تماس بگیرید.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۱۰-۱۳ ۱۸:۰۶:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #آیا #شربت #افرا #بد #می #شود #در #اینجا #چه #چیزی #باید #بدانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *