وقتی صحبت از پخت و پز می شود ، داشتن ابزارهای مناسب در اختیار شما می تواند تفاوت بین یک تجربه لذت بخش و استرس زا باشد. در میان بسیاری از گزینه های موجود در آنجا ، سیلیکون به سرعت به یک جایگزین محبوب در دنیای وسایل آشپزی و پخت و پز تبدیل شده است. اما برای پخت و پز چقدر ایمن است؟

ما به متخصصان روی آوردیم تا جوانب مثبت و منفی سیلیکون ، ایمنی آن در آشپزخانه را بدست آوریم و اینکه آیا این یک مدعی ارزشمند برای جایگزینی آشپزی های سنتی بدون چوب است.

آشپزی سیلیکون چقدر ایمن است؟

Silicone Bakeware به دلیل دوام و سهولت استفاده از محبوبیت خود برخوردار بوده است. علاوه بر این ، انعطاف پذیری سیلیکون به این معنی است که ذخیره سازی آن آسان است و فضای زیادی را برای آشپزخانه هایی که در آن املاک و مستغلات پیشخوان و کابینت به سختی می توان به دست آورد ، فضای زیادی را به خود اختصاص نمی دهد. اما مانند سایر محصولات ساخته شده با مواد مدرن ، سؤالاتی در مورد ایمنی و عملکرد آن به طور طبیعی دنبال می شود. بنابراین ، آیا وسایل آشپزی سیلیکون برای پخت و پز است؟

Erin Parekh ، متخصص تغذیه بالینی و عملکردی ، می گوید: “به طور کلی ، بله”. سیلیکون مزایای بسیار خوبی دارد. این سازگار با محیط زیست بیشتر از گزینه های یکبار مصرف است ، حاوی PFOA یا PTFE موجود در برخی از وسایل آشپزی غیر استیک نیست ، مقاوم در برابر خراش است و می تواند گرمای بالاتری را بدون شکستن تحمل کند. ”

لورن ماربلا ، دانشیار مهندسی شیمی در دانشگاه کلمبیا ، موافق است. “محصولات سیلیکون درجه مواد غذایی ایمن تلقی می شوند ، تا زمانی که از آنها در محدوده دمای آنها استفاده کنید و مطابق دستورالعمل سازنده آنها را تمیز کنید تا از ایجاد باکتری ها جلوگیری کنید.”

به طور خلاصه ، هنگام استفاده صحیح ، سیلیکون یک ماده ایمن و عملی برای پخت و پز و پخت است.

ملاحظات ایمنی برای وسایل آشپزی سیلیکونی

در حالی که به طور معمول استفاده از آن خوب است ، برخی از محدودیت های ایمنی در مورد وسایل آشپزی سیلیکون برای در نظر گرفتن وجود دارد. “تحقیقات اخیر نشان می دهد که برخی از سیلوکسن ها (مواد شیمیایی مورد استفاده در تولید سیلیکون) ممکن است در دماهای بالا به مواد غذایی شسته شوند. بنابراین ، در حالی که به طور کلی بی خطر است ، ارزش دارد که از نحوه استفاده از آن توجه داشته باشید. ”

Marbella می گوید ، سیلیکون درجه غذا مقاوم در برابر گرما تا ۴۵۰ درجه فارنهایت است ، به این معنی که می توانید با خیال راحت از آن تا آن دما استفاده کنید. وی هشدار می دهد: “به خاطر داشته باشید که استفاده از گرمای بالاتر ممکن است منجر به تجزیه حرارتی شود.”

این مسئله برای اکثر کارهای آشپزخانه مسئله ای نخواهد بود. ماربلا توضیح می دهد: “هنگامی که در یک تابه بیش از حرارت متوسط ​​می پزید ، به حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ درجه فارنهایت می رسد ، که باید بسیار پایین تر از حد دمای اکثر اسپاتول های درجه یک باشد.” متفاوت. ”

وی می افزاید: “به دنبال سیلیکون با کیفیت بالا و با کیفیت بالا باشید و توصیه های دمای سازنده را بررسی کنید.”



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۲-۱۴ ۲۰:۴۲:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #آیا #سیلیکون #برای #پخت #پز #ایمن #است #آنچه #متخصصان #باید #بگویند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *