در نگاه اول ، به نظر می رسد که مخلوط سالاد بسته بندی شده برنده روشنی در راهرو تولید است: آنها سه گانه شسته شده ، از قبل خرد شده و آماده غذا خوردن هستند. اما کمی عمیق تر حفر کنید ، و خواهید فهمید که هنگام انتخاب سبزیجات بسته بندی شده بر روی کاهو سست و بدون چربی ، تجارت وجود دارد. از خطر آلودگی گرفته تا از بین رفتن مواد مغذی ، در اینجا دو متخصص ایمنی و تغذیه می گویند که باید بدانید.
وقتی صحبت از ایمنی مواد غذایی می شود: مراحل بیشتر ، خطر بیشتر
سبزیجات بسته بندی شده از پردازش بیشتری نسبت به موارد سست استفاده می کنند – و با هر مرحله اضافه شده ، فرصتی افزایش یافته برای آلودگی وجود دارد. Gevork Kazanchyan ، MS ، REHS ، CP-FS ، ایمنی مواد غذایی و استاد بهداشت محیط زیست آشپزی و استاد بهداشت محیط زیست ، دانشگاه کال ایالتی Northridge ، می گوید: “هنگام وزن گیری کاملاً مطلق ، سبزیجات برگ دار در سالهای اخیر با شیوع بیشتر مرتبط هستند.”
دلیل این امر این است که سبزیجات کیسه ای اغلب از مزارع متعدد ، خرد شده ، شسته شده ، مخلوط و بسته بندی شده برداشت می شوند – هر یک نقطه بالقوه برای ورود باکتریها به این فرآیند. پس از بریدن سبزیجات ، به خصوص آسیب پذیر می شوند. Kazanchyan می گوید: “فکر کنید مانند برش روی پوست خود.” “این یک افتتاح برای آلاینده ها ایجاد می کند.” خون حیات “گیاه از بین می رود ، و باکتری ها آن را دوست دارند.”
حتی بسته بندی جو شستشوی سه گانه و اصلاح شده (که اکسیژن را برای آهسته کردن فساد محدود می کند) بی پروا نیستند. Isabella Maczko ، CFS ، PCQI دارای تکنسین ارشد مواد غذایی در شرکت Parker Development ، خاطرنشان می کند: “شستشوی سه گانه به کاهش تعداد باکتری های موجود در سبزیجات کمک می کند ، اما ۱۰۰ درصد مؤثر نیست – به ویژه اگر گیاه در طول رشد آلوده باشد.”
خطر آلودگی شیمیایی و سموم دفع آفات
اگر نگران قرار گرفتن در معرض آفت کش ها هستید ، تفاوت معنی داری بین سبزی های گشاد و بسته بندی شده وجود ندارد – با این که هر دو به طور معمول رشد می کنند. با این حال ، مخلوط کردن سبزیجات از مزارع متعدد (همانطور که اغلب در سالادهای بسته بندی شده اتفاق می افتد) احتمال آلودگی متقابل از باقیمانده های شیمیایی را افزایش می دهد. با این وجود ، هیچ یک از متخصصان توصیه نمی کنند که از این امر وحشت کنند.
مقایسه طراوت و ماندگاری
سبزیجات شل – مانند یک سر رومی یا دسته ای از جمع – به مدت زمان طولانی تر در یخچال خود ادامه دهید. آنها دست نخورده هستند ، به این معنی که مساحت کمتری در معرض هوا قرار دارد و برگهای بیرونی طبیعی آنها به محافظت از آنها از فساد کمک می کند.
از طرف دیگر ، سبزیجات بسته بندی شده اغلب از قبل برش داده می شوند و در کیسه های محدود کننده اکسیژن بسته می شوند. در حالی که این ممکن است به طور موقت فساد را به تأخیر بیندازد ، آسیب ناشی از برش باعث تسریع قهوه ای و از بین رفتن مواد مغذی می شود. Maczko می گوید: “خرد کردن سبزی ها را در معرض اکسیژن بیشتر قرار می دهد ، که شروع به تحقیر ویتامین ها مانند C و B می کند.” او توضیح می دهد که هرچه سطح بیشتر باشد ، شستشوی ویتامین های محلول در آب در هنگام شستشو توضیح می دهد.
بسته بندی مسائل: صدف ها تمایل به محافظت از سبزیجات بهتر از کیسه ها دارند که می توانند در حمل و نقل خرد شوند. در هر صورت ، هر دو کارشناس توصیه می کنند که مایع اضافی یا قهوه ای را بررسی کنند – هر دو نشانه ای که سبزیجات از نخست وزیر خود گذشته اند ، نشان می دهد.
نکات هوشمندانه برای استفاده از سبزیجات
این که آیا شما در حال خرید سبزیجات گشاد و یا بسته بندی شده هستید ، این استراتژی های تأیید شده توسط متخصص می توانند به شما در امنیت و استفاده از سبزیجات خود کمک کنند:
- به مارک های قابل اعتماد بچسبید هنگام خرید سبزیجات کیسه ای.
- یخچال فوراً سبزیجات را برش داده و آنها را طولانی نکنید.
- دستان خود را بشویید و سطوح آماده سازی قبل از دست زدن به هر سبزی.
- از شستن دوباره سبزی های از پیش شسته شده خودداری کنید زیرا شستشو می تواند آلاینده ها را دوباره معرفی کند.
- علائم طراوت را بررسی کنید ، قبل از خرید و قبل از استفاده از سبزیجات ، هیچ گونه قهوه ای ، مایع اضافی یا بوی بد بو وجود ندارد.
- سبزیجات را از میوه های تولید کننده اتیلن دور نگه دارید، مانند سیب و موز ، زیرا قرار گرفتن در معرض می تواند باعث فساد زودرس شود.
خط پایین
سبزیجات بسته بندی شده مناسب هستند ، می توانند به شما در خوردن سبزیجات بیشتر کمک کنند ، و برای هر کسی که در آماده سازی برگها مشکل دارد بسیار عالی است – اما کارشناسان ما می گویند که آنها در مقایسه با سبزیجات کل و سست ، ایمنی مواد غذایی کمی بالاتر و خطر از دست دادن مواد مغذی دارند. هنگام انتخاب سبزیجات ، امن ترین و سالم ترین انتخاب ، یکی از مواردی است که متناسب با سبک زندگی ، عادت های ذخیره سازی شما و چه زود آن سبزی ها به صفحه شما ضربه می زنند.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۸-۲۱ ۱۸:۱۶:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #آیا #سبزی #های #گشاد #سالم #تر #از #بسته #بندی #شده #هستند