اگر هوس نمکی دارید ، زیتون ها از بهترین غذاهایی هستند که می توانید از آن لذت ببرید. آنها چاق ، جویدنی ، بسیار رضایت بخش هستند و در بسیاری از انواع مختلف به وجود می آیند تا تجربه زیتون خود را جالب نگه دارید. این که آیا شما از زیتون زیتون خود لذت می برید یا راه خود را از طریق آن می توانید از آن استفاده کنید ، نمی خواهید آن زیتون های گرانبها به هدر بروند. حتی اگر آنها فرآوری شده باشند ، زیتون ها هنوز هم میوه ای هستند (بله ، آنها روی درختان رشد می کنند!) و پس از باز شدن بسته بندی و در معرض هوا ، ساعت شروع به تیک زدن می کند. در اینجا چقدر انواع مختلف زیتون و نحوه ذخیره آنها برای نگه داشتن آنها تا حد امکان تا حد امکان آورده شده است تا بتوانید از آخرین نیش های خوشمزه شور لذت ببرید.

  • سالواتوره روسو-پیوسی، مدیر ارشد اجرایی Bono USA ، تولید کننده روغن زیتون و زیتون
  • فود کالامنی، بنیانگذار مینا ، مأمور زیتون و سایر مقررات مراکش

چه مدت زیتون دوام می آورد؟

چه مدت زیتون آخرین مدت به کیفیت ، تنوع و آماده سازی بستگی دارد – زیتون های دارای زیتون سریعتر از زیتون های گودال یا کامل از بین می روند. روش حفظ زیتون همچنین می تواند بر طول عمر آنها در یخچال تأثیر بگذارد.

زیتون های Jarred حدود یک هفته پس از افتتاح بهترین کیفیت خود را حفظ می کنند ، اما آنها خوب هستند که چندین ماه غذا بخورند. با گذشت زمان ، آنها ممکن است نرم تر شوند و مقداری از طعم و بافت خود را از دست بدهند. “از نظر فنی ، زیتون های جنجالی تازه نیستند. آنها با نمک و آب پردازش می شوند.” “برای طراوت زیتون های فرآوری شده ، همیشه بهتر است ظرف چند ماه پس از افتتاح مصرف کنید.”

سالواتوره روسو-اتیسی ، مدیر اجرایی Bono USA می گوید: “ما توصیه می کنیم زیتون ها را در مایع و محکم بسته بندی کنید تا عطر و طعم و کیفیت آنها را حفظ کند.” برای حفظ کیفیت آنها ، آنها را در یخچال ذخیره کرده و مطمئن شوید که شیشه محکم بسته شده است.

کوزه های زیتون باز نشده باید در یک مکان خنک و تاریک مانند شیرین کاری خود ذخیره شوند و ۱۲-۱۸ ماه ماندگاری داشته باشند. تاریخ بهترین گلدان را برای کیفیت اوج بررسی کنید.

برخی از زیتون ها بیشتر از سایرین دوام دارند

Russo-Tiesi توضیح می دهد: “زیتون ها-که بومی منطقه مدیترانه هستند-و در آب و هوای گرم و آفتابی رشد می کنند و پس از رسیدن به اوج رسیدن به اوج ، برداشت می شوند: وقتی جوان و سیاه یا بنفش عمیق در هنگام بالغ شدن به رنگ سبز هستند.” “نوع زیتون و نحوه پردازش آن می تواند بر ماندگاری تأثیر بگذارد.”

اگر به دنبال زیتون هستید که بیشتر طول خواهد کشید ، مانند Manzanilla و Castelvetrano به دنبال انواع محکم تر باشید. زیتون های کامل تمایل دارند کمی طولانی تر از زیتون های گودال دوام بیاورند ، زیرا کل میوه دست نخورده است ، در حالی که زیتون های زیتون دارای آب نمک هستند.

زیتون های موجود در آب نمک به طور معمول بیشتر از سایر انواع زیتون ها طول می کشد. روسو-اونسی می گوید: “زیتون های نرم و نرم و روغن زیتون پر شده تمایل دارند که یک بار باز شوند.” اگر زیتون ها را از یک نوار زیتون در سوپر مارکت جمع می کنید ، احتمالاً طی چند روز خراب می شوند ، بنابراین قصد دارید آنها را طی ۴۸-۷۲ ساعت از خرید بخورید.

زیتون های موجود در یک قوطی باید به یک شیشه قابل مهر و موم ، ترجیحا شیشه منتقل شوند و در یخچال که یک بار باز شده ذخیره می شود. قوطی یا کوزه را تخلیه نکنید – می خواهید آب نمک را برای ذخیره سازی نگه دارید ، و همچنین می توانید از مایع تنگی در نوشیدنی ها ، مارینادها و سس ها نیز استفاده کنید.

حفظ طراوت آنها

نگه داشتن کوزه های زیتون بدون آلودگی برای حفظ طراوت زیتون نیز مهم است – زیتون ها را با چنگال ، قاشق یا سایر وسایل تمیز ، هرگز انگشتان دست یا وسایل مورد استفاده خود را تهیه نکنید که می تواند باکتری ها را گسترش دهد.

خراب کردن در زیتون

به احتمال زیاد ، شما می دانید که زیتون های شما خراب می شوند زیرا ظاهر آنها خاموش خواهد بود. Russo-Tiesi می گوید: “به دنبال قالب در بالای مایع ، بوی تند و یا تغییر در بافت مانند صدف بیش از حد باشید.” “برای طراوت زیتون ، کیفیت مهم است و با مبدأ و پردازش شروع می شود. مهم است که به دنبال زیتون از تولید کنندگان معتبر با منابع شفاف باشید ، که در نهایت به زیتون ها اجازه می دهد تا مدت طولانی تری بمانند. ذخیره سازی زیتون به درستی پس از باز کردن همچنین به حفظ طعم معتبر زیتون کمک می کند.”



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۸-۰۹ ۱۹:۵۰:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #یک #شیشه #زیتون #پس #از #باز #کردن #چه #مدت #طول #می #کشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *