یک ماده ستاره ای در غذاهای غرق و بهار ، کنگر فرنگی ها چیزهای زیادی برای ارائه دارند. آنها طعم دهنده ، سالم و – وقتی که به طور کامل خدمت می کردند – از نظر زیبایی شناسی نیز خوشایند هستند. اما آنها قابل خراب شدن هستند ، بنابراین اگر تازه وارد سبزیجات هستید ، ارزش یادگیری نحوه ذخیره کنگر فرنگی را دارد تا آنها برای مدت طولانی تر و سبز بمانند. ما با یک دانشمند غذا و یک سرآشپز صحبت کردیم تا بهترین راه های ذخیره کنگر فرنگی را بیاموزیم ، از جمله اینکه آیا می توانید آنها را یخ بزنید.
نحوه ذخیره کنگر فرنگی در یخچال
کنگر فرنگی دوست دارد خنک و مرطوب نگه داشته شود. آنها از نگه داشتن در دمای اتاق در یک میز استفاده نمی کنند. در حالی که بیشتر ذخیره سازی یخچال و فریزر برای محصولات شامل کشو Crisper است ، این تنها گزینه برای ذخیره کنگر فرنگی تازه نیست.
در یک ظرف
اگر کنگر فرنگی تازه شما ساقه ای دارد ، می توانند مانند گل در یک شیشه ذخیره شوند. این مراحل ارائه شده توسط برایان کوک لو ، دانشمند غذا و نویسنده از ۱۵۰ سوال علوم غذایی پاسخ داده شده است:
- یک شیشه را با آب پر کنید.
- حدود ۱/۴ اینچ از پایین ساقه برش دهید.
- کنگر فرنگی را در شیشه قرار دهید ، بنابراین ساقه بریده شده در آب غوطه ور می شود. اگر چندین کنگر فرنگی را ذخیره می کنید ، برای هر یک به یک کوزه نیاز دارید.
- در یخچال قرار دهید.
- آب را هر ۱ تا ۲ روز تغییر دهید.
توجه: ساقه برش باید کاملاً زیر آب باشد. این به کنگر فرنگی اجازه می دهد تا آب را با استفاده از همان کانال هایی که در هنگام اتصال به گیاه وصل شده بود ، جذب کند و به طولانی شدن ماندگاری آن کمک می کند.
ماندگاری: طبق گفته LE ، کنگر فرنگی تا یک هفته در هنگام ذخیره این روش دوام می آورد.
هنگام استفاده از این روش ذخیره سازی ، می توانید آب لیمو را به آب اضافه کنید تا باعث کند شدن قهوه ای و نرم شدن آن شود.
غوطه ور در آب
اگر کنگر فرنگی شما ساقه ای ندارد یا نمی خواهید آنها را مانند گل ذخیره کنید ، یک گزینه ذخیره سازی این است که آنها را به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت پس از خرید آنها به طور کامل غوطه ور کنید ، می گوید: امیلی سیمونز ، سرآشپز هنر آشپزی مبتنی بر گیاهان در انستیتوی آموزش آشپزی در لس آنجلس. در اینجا چگونه:
- کنگر فرنگی ها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
- کاسه را با آب سرد پر کنید.
- یک بشقاب را در بالای کنگر فرنگی قرار دهید تا آنها را پایین بیاورد.
- کاسه را به یخچال منتقل کنید.
- روزانه آب را تغییر دهید.
ماندگاری: سیمونز می گوید: “شما می توانید کنگر فرنگی را حداقل برای یک هفته از این طریق نگه دارید.”
در کیسه های هوایی
طبق گفته Ocean Mist ، بزرگترین پرورش دهنده کنگر فرنگی در آمریکای شمالی ، کنگر فرنگی نیز می تواند در کیسه های هوایی ذخیره شود. این مراحل را دنبال کنید:
- یک برش کوچک را از پایین کنگر فرنگی برش دهید.
- کنگر فرنگی را با آب بپاشید ، به خصوص انتهای ساقه برش.
- در یک کیسه هوایی قرار دهید.
- کیسه را آب بندی کرده و آن را به یخچال منتقل کنید.
ماندگاری: هنگامی که در کیسه های هوایی در یخچال قرار می گیرد ، کنگر فرنگی پنج تا هفت روز طول می کشد.
در کجا در یخچال کنگر فرنگی باید ذخیره شود؟ بهترین مکان برای ذخیره کنگر فرنگی در سردترین قسمت یخچال است که در مرکز به سمت پشت است. دلیل این امر این است که دمای سرد به کاهش خراب شدن کمک می کند. وی می افزاید: کنگر فرنگی ها از دیوارهای یخچال و فریزر دور نگه دارید ، جایی که گرما می تواند وارد آن شود.
آیا می توانید کنگر فرنگی را یخ بزنید؟
یخ زدن کنگر فرنگی امکان پذیر است ، و این طول عمر آنها را حتی بیشتر می کند – اما مهم است که ابتدا آنها را از بین ببرید. سیمونز توضیح می دهد: “Blanching تضمین می کند که آنها تازه بمانند.” وی می افزاید: این روند همچنین تا حدی کنگر فرنگی را پخته می کند ، که باعث بهبود بافت آنها در هنگام ذوب شدن می شود. مراحل نیز
برای کل کنگر فرنگی در مقابل Artichoke Hearts کمی متفاوت است.
یخ زدن کل کنگر فرنگی
هیئت مشورتی کالیفرنیا کانتیکاک این روش را توصیه می کند:
- ساقه را قطع کنید. بعد ، قسمت بالا را حدود ۱ اینچ قطع کنید.
- مرکز را با یک قاشق تیز بیرون بکشید ، سپس سوراخی در پایه ایجاد کنید. این به گرما کمک می کند تا در کنگر فرنگی نفوذ کند.
- برای کاهش قهوه ای کنگر فرنگی را با آب لیمو بپاشید.
- یک گلدان آب را به جوش بیاورید.
- کنگر فرنگی و آب لیمو بیشتر را به گلدان اضافه کنید.
- به مدت ۲۰ دقیقه بپزید ، مطمئن شوید که آب دقیقاً زیر جوش است.
- کنگر فرنگی را برداشته و آنها را در یک کاسه آب یخ قرار دهید.
- در کیسه های ایمن فریزر ، خشک ، خشک و یخ زده شوید.
هنگامی که آماده استفاده از کنگر فرنگی یخ زده هستید ، آنها را در یخچال ذوب کنید. از آنجا ، ۲۵ دقیقه دیگر ، در هر هیئت مشاوره کالیفرنیا ، بپزید.
ماندگاری: برای کیفیت بهینه ، طی هشت تا ۱۲ ماه از کل کنگر فرنگی یخ زده استفاده کنید.
قلبهای کنگر فرنگی
اگر قبلاً کنگر فرنگی خود را بریده اید ، می توانید قلب ها را منجمد کنید. طبق اعلام مرکز ملی حفظ مواد غذایی در خانه ، این مراحل را دنبال کنید:
- یک گلدان آب را به جوش بیاورید.
- قلب کنگر فرنگی را به آب اضافه کنید. به مدت ۷ دقیقه بپزید.
- تخلیه کنید و بگذارید خنک شود.
- یخ در کیسه های ایمن فریزر.
از طرف دیگر ، برای جلوگیری از جمع شدن ، می توانید به صورت جداگانه قلب کنگر فرنگی را روی یک ورق کوکی روکش شده یخ بزنید ، سپس آنها را به کیسه ها منتقل کنید.
ماندگاری: قلبهای کنگر فرنگی یخ زده باید در طی هشت تا ۱۲ ماه برای بهترین کیفیت استفاده شود.
نحوه ذخیره کنگر فرنگی پخته شده
چه در حال کباب کردن ، پخت یا بخارپز کردن کنگر فرنگی باشید ، سبزیجات باید مانند سایر غذاهای پخته شده ذخیره شود: در یخچال به مدت سه تا چهار روز.
نکاتی برای اطمینان از ماندگاری کنگر فرنگی شما
تازه ترین کنگر فرنگی را که می توانید پیدا کنید خریداری کنید: کنگر فرنگی نه تنها بهترین طعم و بافت را ارائه می دهد ، بلکه طبق گفته LE نیز بیشتر طول می کشد. وی می گوید: “هنگام خرید کنگر فرنگی ،” آنها باید از نظر اندازه آنها بسیار متراکم و بسیار سنگین باشند که این نشانگر رطوبت و طراوت بالا است. ” وی می افزاید: برگها باید محکم و محکم با رنگ سبز پر جنب و جوش یا بنفش بسته شوند.
از شستشو قبل از ذخیره خودداری کنید: LE توضیح می دهد که شستشوی کنگر فرنگی قبل از ذخیره می تواند رشد قالب را تشویق کند. دلیل؟ کنگر فرنگی دارای شکافهای کوچک بسیاری است که می توانند روی آب نگه دارند و به طور بالقوه به قالب کمک می کنند. او می گوید ، به همین دلیل بهتر است آنها را درست قبل از استفاده بشویید.
کنگر فرنگی های خراب را حذف کنید: حتی با ذخیره مناسب ، کنگر فرنگی سرانجام خراب می شود. LE می گوید ، علائم کنگر فرنگی بد شامل لکه های قهوه ای یا تیره و بوی کپک زده یا ترش است که نشان دهنده رشد میکروبی است. او خاطرنشان می کند که برگها نیز ممکن است نرم ، قارچ ، بیش از حد خشک یا لاغر شوند. در اسرع وقت هر کنگر فرنگی خراب را حذف کنید.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۴-۱۱ ۲۰:۴۳:۰۸
عناوین بصورت هشتگ: #چگونه #کنگر #فرنگی #را #ذخیره #کنیم #تا #آنها #تازه #سبز #بمانند