میوه های تابستانی مانند زغال اخته یک چیز گرانبها است ، بنابراین فقط منطقی است که فصل را هرچه بیشتر از آن بخورید – و آن را به مربا تبدیل کنید و برای لذت بردن بعداً از آن استفاده کنید. اما اگر کنسرو چیز شما نیست ، از این دلهره آور نباشید – فرش های زغال اخته راهی عالی برای حفظ آنها است ، بنابراین می توانید مدت ها بعد از گذشت فصل آنها ، آنها را بخورید.

زغال اخته ممکن است بیشترین توجه به میوه های فصل نباشد (ما به شما نگاه می کنیم ، هلو و گیلاس ترش) ، اما آنها بی پایان محبوب و بسیار متنوع هستند. این که آیا شما تعداد انگشت شماری را روی یک کاسه جو دوسر یا ماست می ریزید یا یک فنجان یا دو را به یک دسته از کلوچه های خانگی هم بزنید ، می توانند طعم شیرین و تابستانی را به همراه داشته باشند. به علاوه ، آنها از مزایای سلامتی بسته بندی شده اند. بیاموزید که چگونه زغال اخته را منجمد کنید تا بتوانید در بهترین حالت آنها را از بهترین استفاده کنید.

انتخاب زغال اخته رسیده برای یخ زدن

دلیل تولید محصولات یخ زده که در فروشگاه های مواد غذایی خریداری می کنید همیشه طعم آن بسیار خوشمزه است این است که میوه ها و سبزیجات در هنگام فصل در فلاش فلاش می شوند. هنگامی که محصول در اوج خود قرار دارد ، می توان در خانه نیز تکرار شد. در اینجا آنچه را که باید هنگام خرید یک گلدان زغال اخته به دنبال آن باشید.

  • آبی عمیق ، حتی رنگ: زغال اخته باید رنگ آبی عمیق و تقریباً نیروی دریایی داشته باشد. آنها همچنین باید از نظر رنگی کاملاً یکنواخت باشند. چند تکه قرمز یا سفید روی تعداد انگشت شماری از انواع توت ها در دسته خوب است ، اما در بیشتر موارد ، از آنهایی که تمام راه آبی نیستند خودداری کنید – این بدان معنی است که آنها رسیده نیستند!
  • محکم ، بافت چاق: زغال اخته خوب باید احساس مشابهی با یک انگور آبدار و آبدار با پوست محکم داشته باشد. از هر گونه توت که نرم یا خرد شده به نظر می رسند ، خودداری کنید.

نکته دیگری که باید هنگام انتخاب یک گلدان زغال اخته از آن جلوگیری کنید: ظروف رنگ آمیزی با آب میوه. این می تواند نشان دهد که حتی اگر آنهایی که در بالای آن به نظر می رسند خوب باشند ، برخی از انواع توت های زیر آن گذشته هستند و پشت سر هم هستند.

نحوه یخ زدن زغال اخته تازه

زغال اخته برای یخ زدن ساده است. دونالد شافنر ، استاد و متخصص برنامه افزودنی در علوم غذایی در دانشگاه روتگرز می گوید ، در حالی که برخی از میوه ها و سبزیجات قبل از انجماد نیاز به بریدگی دارند تا بهترین بافت را حفظ کنند و از فساد جلوگیری کنند ، این مورد در مورد زغال اخته نیست. وی خاطرنشان می کند که دو نکته مهم وجود دارد که باید هنگام انجماد زغال اخته در نظر داشته باشید.

مطمئن شوید که آنها تمیز و خشک هستند

شستشوی زغال اخته همیشه ایده خوبی است ، زیرا می تواند باکتری ها و خاک و خاک ناخواسته را از بین ببرد. زغال اخته دارای یک پوشش گرد و غبار است که می خواهید دست نخورده نگه دارید ، بنابراین نیازی به شستشوی آنها نیست. به انواع توت ها یک شستشوی خوب بدهید ، سپس آنها را با حوله های کاغذی یا یک حوله ظرف تمیز بسیار خشک کنید. شافنر توضیح می دهد: “خشک نگه داشتن آنها باعث می شود که آنها از یخ زدن به یکدیگر جلوگیری کنند و به یک بلوک یخ زده تبدیل شوند.”

در لایه های منفرد یخ بزنید

در حالت ایده آل ، زغال اخته باید در اسرع وقت یخ زده شود و انجام این کار در ظروف کوچک یا کم عمق بهترین راه است. ما انواع توت های تمیز و خشک را روی یک ورق پخت با روکش پراکنده پخش می کنیم و آنها را تا زمان جامد یخ می زنیم. این یک نسخه خانگی از IQF یا انجماد سریع فردی است ، روشی که در صنعت فرآوری مواد غذایی استفاده می شود که در آن غذاها فقط در چند دقیقه کوتاه منجمد می شوند. در حالی که تکرار این روند دقیقاً در خانه امکان پذیر نیست ، یخ زدن انواع توت ها در دسته های کوچک به حفظ طعم و بافت آنها بسیار شبیه به IQF کمک می کند. همچنین مانع از جمع شدن آنها می شود ، به این معنی که می توانید به جای اینکه مجبور شوید همه آنها را در یک زمان یخ بزنید ، به همان اندازه زغال اخته مورد نیاز خود را حذف کنید.

پس از یخ زدگی زغال اخته ، آنها را به ظروف ایمن فریزر منتقل کنید. اطمینان حاصل کنید که آنها از نظر هوایی هستند ، زیرا قرار گرفتن در معرض اکسیژن باعث می شود آنها خیلی سریعتر بدتر شوند.

چه مدت زغال اخته یخ زده

اگر یخ زده و به درستی ذخیره شود ، زغال اخته می تواند تا یک سال در فریزر دوام بیاورد. مهمترین چیز برای اطمینان از آخرین توت ها ، دمای مداوم فریزر است. تغییرات ناگهانی دمای که باعث می شود آنها کمی ذوب شوند و سپس دوباره یخ زدن به ناچار میوه یخ زده را خراب کنند.

چگونه زغال اخته یخ زده را ذوب کنیم

شافنر می گوید دو روش بسیار ایمن برای ذوب زغال اخته یخ زده وجود دارد: در مایکروویو در یک محیط یخ زدگی یا یک شب یخچال.

اگر یک شب توت ها را در یخچال ذوب کنید ، آنها را از روی ظرف جدا کرده و آنها را در یک قلاده بر روی یک کاسه قرار دهید. آنها مقداری مایع را به عنوان ذوب شدن آزاد می کنند ، و بهتر است اگر در مایع نشسته و هنگام یخ زدگی آن را جذب کنند.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۸-۱۴ ۱۶:۴۸:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #چگونه #زغال #اخته #را #یخ #زدیم #تا #آنها #را #رسیده #آبدار #نگه #دارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *