اگر تعجب می کنید که چگونه گوجه فرنگی را یخ بزنید ، ما خبرهای خوبی داریم – روند ساده است ، به تجهیزات خاصی احتیاج ندارد ، و ابتدا نیازی به پوست گرفتن یا جدا کردن آنها ندارید. این که آیا شما در حال یخ زدن کل گوجه فرنگی-Big Beefsteak یا اندازه گیلاس هستید یا می خواهید آنهایی خرد شده یا رنده شده را آماده کنید ، فریزر می تواند یک خانه موقت عالی باشد. و بله ، شما قوطی ابتدا آنها را برای یک نتیجه طعم آور تر کباب کنید. ما با یک متخصص حفظ مواد غذایی و نویسنده کتاب آشپزی صحبت کردیم تا بهترین و ساده ترین روش برای انجماد گوجه فرنگی را پیدا کنیم.
لیانا کریسوف ، نویسنده غذا و نویسنده از کنسرو برای نسل جدید و سایر کتابهای آشپزی
راه آسان برای یخ زدن گوجه فرنگی
گاهی اوقات راه آسان بهترین است و این یکی از آن زمان ها است. به سادگی گوجه فرنگی ها را بشویید ، آنها را خشک کرده و آنها را درون یک کیسه فریزر قرار دهید. بدون لایه برداری ، بدون خرد کردن لازم است. مانند هر انجماد ، حتماً تمام هوا را از کیسه فریزر خارج کرده و آن را به درستی مهر و موم کنید. همچنین ، کیف را برچسب بزنید تا بدانید که آنها چه نوع گوجه فرنگی هستند و چه مدت در فریزر بوده اند که از این پس چند ماه دیگر آنها را پیدا می کنید. کارشناس حفاظت از غذا و نویسنده کتاب آشپزی لیانا کریسوف ، نویسنده کتاب کنسرو برای نسل جدید ، هر تابستان از این روش استفاده می کند که او گوجه فرنگی را یخ می زند. او پیدا می کند که آلو رسیده یا گوجه فرنگی برش به بهترین وجه کار می کند اما می توانید هر نوع گوجه فرنگی را یخ بزنید
هنگامی که آماده استفاده از آنها هستید ، هرکدام را زیر آب سرد اجرا کنید و پوست درست خاموش می شود. بگذارید کمی در دمای اتاق ذوب شوند ، سپس دقیقاً مانند گوجه فرنگی کنسرو شده در سوپ ها ، سس ها یا خورش ها از آنها استفاده کنید.
یخ زدن کل گوجه فرنگی
برای گوجه فرنگی بزرگ:
- بشویید و پت خشک کنید.
- گوجه فرنگی های کامل (بدون استفاده) را در یک کیسه فریزر قرار دهید. کیسه را بیش از حد پر نکنید و حتماً هوا را برداشته و کیسه را محکم ببندید.
- تا شش ماه یخ بزنید.
برای گوجه فرنگی گیلاس یا انگور:
شما می توانید آنها را به همان روش یخ بزنید ، اما به آنها هشدار داده می شود-آنها به عنوان خود ذوب می شوند ، که می تواند آنها را کمی کثیف کند. کریسوف این کار را هنگامی که او اضافی دارد ، انجام می دهد ، اما اعتراف می کند که آنها پس از یخ زدگی کمی کمرنگ هستند. آشپزهای دیگر مانند گوجه فرنگی کوچک یخ زده به دلیل اینکه آنها بیشتر خمیر و در نیمه راه برای سس گوجه فرنگی گیلاس هستند.
آیا باید قبل از انجماد خرد کنید یا رنده کنید؟
قبل از یخ زدن می توانید گوجه فرنگی را خرد کنید یا رنده کنید ، اما کریسوف این کار را نمی کند. او می گوید: “این هیاهو است که من در زندگی خود نیازی به آن ندارم.” به علاوه ، از آنجا که گوجه فرنگی یخ زده ساختار خود را از دست می دهد ، ابتدا برای خرد کردن یا توری از مزیت کمی وجود دارد ، مگر اینکه به آنها نیاز داشته باشید که برای یک دستور العمل خاص آماده شوند. اگر آن مسیر را طی کردید ، گوجه فرنگی خرد شده یا رنده شده را در ظروف یا کیسه های ایمن فریزر ذخیره کنید.
کباب کردن سپس انجماد
اینجاست که همه چیز مجلل می شود. کریسوف عاشق نصف گوجه فرنگی است ، آنها را کم و آهسته در روغن زیتون با سیر و گیاهان تا زمانی که جامی و ثروتمند باشد ، کم و آهسته می کند. پوست ها را خاموش کنید (یا بیشتر آنها) ، سپس مخلوط را در کوزه ها یا کیسه ها منجمد کنید. این گوجه فرنگی های آهسته مانند یک گوجه فرنگی گوجه فرنگی عمل می کنند-مناسب برای نان تست ، مرغ کباب شده یا قاشق بر روی تخم های خرد شده.
چگونه گوجه فرنگی یخ زده را ذوب کنیم
برای ذوب شدن ، تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که گوجه فرنگی ها را در زیر آب سرد بشویید تا پوست آنها از بین برود ، سپس آنها را در یک کاسه در دمای اتاق بگذارید. آنها به سرعت ذوب می شوند. از بافت تازه انتظار ندارید – گوجه فرنگی های فرومز در غذاهای پخته شده مانند سس های ماکارونی ، سوپ ها یا کارد ها به بهترین وجه استفاده می شوند.
چه مدت گوجه فرنگی یخ زده برای شما مفید است
گوجه فرنگی یخ زده بهتر است در طی شش ماه ، قبل از اینکه فریزر سوزانده شود – یا فصل گوجه فرنگی تازه دوباره به اطراف می چرخد.
به طور خلاصه ، آن را سرنگون نکنید. اگر گوجه فرنگی رسیده و یک کیسه فریزر دارید ، همه چیز مورد نیاز خود را دارید.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۷-۰۱ ۱۷:۵۲:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #نحوه #یخ #زدن #گوجه #فرنگی #بدون #لایه #برداری #یا #لکه #دار #کردن