آنها مواد ضروری در بسیاری از ظروف هستند و به عمق و طعم می افزایند. اما گاهی اوقات وقتی به دنبال یک یا دو حبه سیر یا پیاز می روید، ممکن است متوجه شوید که آنها جوانه زده یا فاسد شده اند. بهترین راه برای نگهداری پیاز و سیر تا جوانه نزنند چیست؟ نگهداری صحیح این آلیوم ها واقعاً تفاوت ایجاد می کند. با ذخیره سازی مناسب، آنها برای ماه ها خوش طعم می مانند، اما آنها را به اشتباه نگهداری می کنند و می توانند به سرعت جوانه بزنند، نرم شوند یا خراب شوند و برنامه های آشپزی شما را از بین ببرند. ما با یک آشپز و یک کشاورز صحبت کردیم تا یاد بگیریم چگونه سیر و پیاز را برای ماه‌ها خوش طعم نگه داریم و همچنین روش‌های نگهداری از آن را یاد بگیریم.

چرا پیاز و سیر جوانه می زنند

سیر (آلیوم ساتیوم) و پیاز (پیاز سیر) از خانواده آلیوم است که شامل موسیر، تره فرنگی و پیازچه نیز می شود. در حالی که پیاز در انواع مختلفی مانند زرد، سفید، قرمز و شیرین وجود دارد، سیر بیشتر در دو نوع متمایز یافت می شود: گردن نرم و گردن سخت.

جوانه زدن هم برای سیر و هم برای پیاز کاملا طبیعی است. این راه آنها برای شروع یک چرخه رشد جدید است. هنگامی که لامپ ها در معرض دمای گرم، رطوبت یا نور قرار می گیرند، آنها را “بیدار” می کند و باعث رشد شاخه های سبز آنها می شود.

آیا می توانید سیر و پیاز جوانه زده بخورید؟

بله، می توانید، اما «در حالی که سیر و پیاز جوانه زده برای خوردن بی خطر هستند، طعم آنها تلخ تر و ناخوشایندتر خواهد بود.» توصیه او همیشه این است که قسمت های جوانه زده را بریده و دور بریزید. (و اگر آثار فساد در آنها ظاهر شد، آنها را نخورید).

آیا می توانید سیر و پیاز را با هم نگهداری کنید؟

به گفته زیاتا، بله، سیر، پیاز و سایر آلیوم‌ها مانند موسیر را می‌توان با هم نگهداری کرد.

بهترین راه برای نگهداری سیر و پیاز برای جلوگیری از جوانه زدن چیست؟

سیر و پیاز پخته شده، آنهایی که پوست کاغذی دارند که از سوپرمارکت خریداری می کنید، باید در دمای اتاق در مکانی تاریک و خشک با دسترسی به تهویه نگهداری شوند. لیز جورجیا از مزرعه شهری کانکتیکات می‌گوید: «برای من، این قفسه‌بندی فلزی در زیرزمین است که گاهی اوقات یک رطوبت‌گیر کار می‌کند. بین هر سر سیر یا پیاز فاصله می گذارم تا جریان هوای کافی به آن ها داده شود و در صورت خراب شدن از پخش شدن کپک جلوگیری کنم.

اگر فضای زیرزمین ندارید، می‌توانید آن‌ها را در یک سبد یا کیسه توری، هر چیزی که هوا بسته نباشد، ذخیره کنید تا رطوبت را به دام ناندازند و زود جوانه بزنند. به عنوان مثال، یک انبار تاریک به خوبی کار می کند. مهم است که آنها را از نور خورشید یا منابع گرما مانند اجاق گاز دور نگه دارید، که آنها را تشویق می کند تا سریعتر جوانه بزنند یا خراب شوند.

به توصیه گرجستان، پوست کاغذی را در جای خود بگذارید، زیرا سیر و پیاز زمانی که دارای پوشش طبیعی هستند، ماندگاری بیشتری دارند.

پیاز تازه باید قبل از نگهداری خشک شود

اگر سیر یا پیاز خود را تازه از بازار کشاورزان خریداری کرده‌اید یا از باغ خود برداشت کرده‌اید و قصد مصرف فوری آن‌ها را ندارید، درمان صحیح آنها باعث می‌شود تا ماه‌ها ماندگاری داشته باشند و در مورد سیر، حتی حبه‌هایی برای کاشت مجدد در فصل آینده فراهم کنید.

عمل آوری اساساً به این معنی است که سیر و پیاز برای چندین هفته فرآیند خشک شدن را پشت سر گذاشته اند. زمان دقیق درمان کامل سیر و پیاز به آب و هوای شما بستگی دارد، اما سیر و پیاز زمانی که پوست کاملاً خشک شده و ساقه‌ها سفت هستند کاملاً درمان می‌شوند.در طول پخت، مهم است که ساقه ها و ریشه ها دست نخورده باقی بمانند و پیاز یا سیر را نشویید. این بدان معناست که مقداری کثیفی وجود خواهد داشت، اما زمانی که سیر و پیاز کاملاً خشک شدند، می توان آن را با دقت پاک کرد.

پس از درمان، می توانید ساقه ها را کوتاه کنید، هرگونه کثیفی را از بین ببرید و ریشه ها را مرتب کنید. با این حال، گرجستان توصیه می کند که ساقه یا ریشه را به طور کامل حذف نکنید، زیرا این می تواند روی ذخیره سازی تأثیر بگذارد.

چرا باید پیاز و سیر را دور از سایر محصولات نگهداری کنید؟

در حالی که می تواند وسوسه انگیز باشد که همه محصولات خود را با هم در قفسه ای ذخیره کنید، در مقابل این خواسته مقاومت کنید.

زیاتا توصیه می کند سیر، پیاز و سایر آلیوم ها را باید از سیب زمینی، سیب، موز، خربزه و زنجبیل دور نگه داشت. سیر و پیاز تحت تأثیر این غذاها قرار نمی‌گیرند، اما سایر غذاها تحت تأثیر سیر و پیاز قرار می‌گیرند که اتیلن تولید می‌کنند و باعث فاسد شدن سریع‌تر آن‌ها می‌شوند. به گفته زیاتا، علاوه بر این، آنها ممکن است شروع به جذب طعم سیر و پیاز کنند.

آیا می توان سیر و پیاز را در یخچال نگهداری کرد؟

اگر می خواهید از جوانه زدن یا خراب شدن آنها جلوگیری کنید، یخچال جای مناسبی برای سیر یا پیاز کامل و بدون پوست نیست. سرما و رطوبت مطلوب نیست.

با این حال، سیر و پیاز پوست کنده را باید در یخچال نگهداری کنید. به گفته زیاتا، آنها را در یک ظرف دربسته در یخچال قرار دهید، جایی که تا یک هفته ماندگاری دارند. او پیشنهاد می‌کند: «اگر در عرض یک هفته بیشتر از مقداری که می‌توانید استفاده کنید، پودر سیر یا پیاز خود را درست کنید. نازک برش دهید و در یک اجاق کم یا آب‌گیری آب‌گیری کنید. سپس آن را به پودر در یک غذاساز تبدیل کنید.

علائم سیر و پیاز بد شده است

سیر و پیاز سالم سفت، خشک و بدون لک هستند. هر چیز نرم، لزج یا لزج باید دور ریخته شود.

حتی زمانی که آنها را در یک مکان خنک و تاریک نگهداری می کنید، گرجی توصیه می کند که سیر و پیاز را حدود یک بار در هفته بررسی کنید. به این ترتیب می توانید اگر هر یک از سیر یا پیازها جوانه زده، فاسد شده اند یا نرم می شوند، بگیرید، بنابراین می توانید از آنها استفاده کنید یا آنها را کمپوست کنید.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۱۱-۱۱ ۱۷:۲۷:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #نحوه #نگهداری #سیر #پیاز #تا #جوانه #نزنند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *