نکات کلیدی

  • شستن انگور با آب جاری – یا خیساندن مختصر – به طور معنی‌داری کثیفی، پاتوژن‌ها و باقیمانده آفت‌کش‌ها را کاهش می‌دهد.
  • شستشوی ۲۰ ثانیه ای کار می کند، اما خیساندن انگور در جوش شیرین یا سرکه تا ۱۰ دقیقه باعث از بین رفتن بقایای آن می شود.
  • از صابون ها صرف نظر کنید و مواد شوینده تولید کنید و به یاد داشته باشید که انگورهای ارگانیک به همان تمیز کردن نیاز دارند زیرا شستشو خطرات را برای همه انواع کاهش می دهد.

انگور یکی از محبوب‌ترین میوه‌ها در راهروی محصولات است و یکی از آن‌هایی است که به شدت مورد بررسی قرار می‌گیرد. آنها در رتبه چهارم گروه کاری محیط زیست ۲۰۲۵ Dirty Dozen، فهرستی از میوه ها و سبزیجات که بیشترین باقیمانده آفت کش ها را دارند، قرار گرفتند. اما این بدان معنا نیست که شما باید به طور کامل از انگور اجتناب کنید. در عوض، یادآوری این است که آنها را قبل از خوردن خوب بشویید. ما با دانشمندی از EWG صحبت کردیم تا در مورد نحوه صحیح شستن انگور اطلاعات لازم را بدست آوریم. این کار سختی نیست و تفاوت ایجاد می کند.

چرا شستن انگور مهم است

کارشناسان از ما می خواهند که محصولات بیشتری بخوریم. Dayna de Montagnac، MPH، دانشمند EWG می گوید: «همه باید مقدار زیادی میوه و سبزیجات بخورند، زیرا مزایای رژیم غذایی غنی از محصولات بر خطرات قرار گرفتن در معرض آفت کش ها بیشتر است. انگور شیرین، آبدار و به راحتی قابل خوردن است. آنها یک میان وعده مفید و غذایی هستند که اغلب برای افراد حساسی که می خورند هم مناسب است. بنابراین دانستن نحوه شستن موثر انگور حیاتی است. شستن محصولات، از جمله انگور، گام مهمی است که مصرف کنندگان می توانند برای ایمنی کلی غذا و کاهش قرار گرفتن در معرض باقی مانده آفت کش ها بردارند.

انگورها را فقط زمانی بشویید که آماده خوردن هستید: آنها بدون شستشو در یخچال ماندگاری بیشتری خواهند داشت زیرا رطوبت اضافی ناشی از شستشو باعث فساد سریعتر می شود.

شستشو، خیس کردن، یا تولید شستشو؟

هم آبکشی و هم خیساندن انگور با آب معمولی به از بین بردن کثیفی و کاهش باقیمانده آفت کش ها کمک می کند.

شستشو

شستشو سریع و آسان است، اما عبور سریع از زیر شیر آب آن را قطع نمی کند. انگورها را حداقل به مدت ۲۰ ثانیه زیر آب جاری خنک بشویید. اگر وقت دارید، خیساندن – و به دنبال آن آبکشی – یک لایه اضافی از تمیز کردن را فراهم می کند.

خیساندن

هنگامی که جوش شیرین یا سرکه را اضافه می کنید، خیساندن ممکن است مؤثرتر باشد – زیرا تحقیقات نشان می دهد که این محلول ها می توانند باقی مانده ها را به طور موثرتری تجزیه کنند. اگر می‌خواهید خیس کنید، انگورها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه (یا اگر از سرکه یا جوش شیرین استفاده می‌کنید بیش از ۱۰ دقیقه در آب قرار نگیرید تا طعم آنها تحت تأثیر قرار نگیرد)، سپس کاملاً بشویید.

چه چیزی نباید استفاده شود

به گفته FDA از صابون ها، مواد شوینده، سفید کننده یا شستشوی محصولات تجاری باید اجتناب شود. دو مونتاناک می‌گوید: «اثربخشی چنین محصولاتی برای تمیز کردن محصولات زیر سوال است.

آیا باید انگورهای ارگانیک را متفاوت بشویید؟

نه. د مونتیاک خاطرنشان می کند: «شستن انگورهای ارگانیک و معمولی یک تمرین خوب است، و می توان آنها را به یکسان شست. شستشو به کاهش باقی مانده آفت کش ها کمک می کند و همچنین خطر قرار گرفتن در معرض میکروب ها را کاهش می دهد، صرف نظر از نحوه رشد انگور. (به یاد داشته باشید: از آفت کش ها در محصولات ارگانیک نیز استفاده می شود.)

آیا می توانید بگویید انگور تمیز است؟

متاسفانه خیر د مونتاناک می‌گوید: «تعیین تاثیر شست‌وشو به‌طور قابل مشاهده امکان‌پذیر نیست. با این حال، در حالی که شستشو ممکن است هر اثری از آفت کش ها را از بین نبرد، به طور معنی داری باقیمانده ها و وجود کثیفی و عوامل بیماری زا را کاهش می دهد. هر شستشوی بهتر از عدم است.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۱۲-۱۷ ۱۴:۰۶:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #نحوه #شستن #انگور #برای #از #بین #بردن #کثیفی #آفت #کش #ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *