توت سیاه از ماه مه تا سپتامبر در فصلی است ، بنابراین زمان زیادی برای پخت و پز کابین ها و کیک ها وجود دارد. اما قبل از جمع آوری مواد برای یک دستور العمل مورد علاقه ، باید بدانید که چگونه به درستی تمشک را تمیز کنید. مانند سایر انواع توت ها ، میوه های بنفش عمیق ظریف هستند ، هرچند به اندازه تمشک شکننده نیستند و یک دست ملایم را ضمانت می کنند. توت سیاه همچنین دارای گره ها و لاله های زیادی است که آلاینده ها می توانند به راحتی در آن پنهان شوند و باعث می شود که آنها به خوبی شستشو دهند.
به علاوه ، توت سیاه متخلخل و رطوبت زیادی دارند و آنها را به ویژه در معرض رشد قالب قرار می دهد. این کمک نمی کند که محیط به طور طبیعی حاوی اسپورهای قالب باشد که بسیاری از آنها هنگام قرار گرفتن در معرض رطوبت در توت سیاه شکوفا می شوند. با این حال ، با روش های شستشوی صحیح ، می توانید رشد قالب را به تأخیر بیندازید و قبل از پایان تابستان ، دستور العمل های بلک بری زیادی (یا حداقل انواع توت ها را در نخست وزیر آنها یخ بزنید) تهیه کنید. ما با دانشمندان غذا صحبت کردیم تا از تکنیک هایی که آنها توصیه می کنند پیدا کنیم.
در مورد سموم دفع آفات و توت سیاه چه چیزی باید بدانید
برایان کوک لو ، دکتری ، دانشمند مواد غذایی و بنیانگذار مشاوره مواد غذایی مندوچینو ، می گوید ، توت سیاه جزو میوه های بسیار آلوده به سموم دفع آفات نیست. وی می افزاید: “میوه هایی مانند توت فرنگی ، سیب و انگور معمولاً به دلیل پوست ظریف و تقاضای تجاری بالاتر ، که اغلب منجر به استفاده بیشتر از سموم دفع آفات می شود ، به طور معمول بالاتر می روند.”
با این وجود ، برنامه داده های سموم دفع آفات USDA 56 سموم دفع آفات منحصر به فرد را در مجموعه ۳۳۸ نمونه خود مشاهده می کند. در حالی که باقیمانده های شناسایی شده زیر سطح تحمل EPA بودند ، هنوز هم یاد گرفتن نحوه تمیز کردن توت سیاه در خانه مهم است ، به خصوص اگر به طور مکرر میوه آبدار می خورید.
نحوه تمیز کردن توت سیاه
شایان ذکر است که هیچ روش شستشوی واحد نمی تواند ۱۰۰ درصد از باقیمانده های سموم دفع آفات را از تولید خارج کند ، می گوید: کیمبرلی بیکر ، دکتری ، RD ، LD ، مدیر تیم برنامه های غذایی و ایمنی Clemson Extension. و بدون آزمایش آزمایشگاهی ، هیچ راهی برای تأیید اینکه آیا تمام باقیمانده های سموم دفع آفات برداشته شده است ، وجود ندارد.
بنابراین ، مهمترین گامی که می توانید بردارید این است که در مورد اینکه محصولات شما (در این حالت ، توت سیاه) از کجا آمده است ، مطلع شوید. این کار در صورت خرید از یک کشاورز محلی آسان تر است ، زیرا می توانید بپرسید که چگونه این محصول رشد می کند و از چه روش هایی برای رعایت استانداردهای ایمنی مواد غذایی و مدیریت باقیمانده های سموم دفع آفات استفاده می شود. (یا خود را رشد دهید – حتی می توانید آنها را در داخل خانه رشد دهید!)
وقتی وقت آن رسیده است که توت سیاه خود را شستشو دهید ، برای نتایج بهینه این روش ها را دنبال کنید.
زیر آب جاری
بیکر گفت: “شستشوی آب در آب خنک و خنک ترین روش است.” آب روان به دور کردن آلاینده ها ، از جمله باقیمانده های سموم دفع آفات ، خاک ، آوار و میکروارگانیسم ها کمک می کند. او می گوید ، بیکر این روش را در مورد استفاده از یک کاسه ترجیح می دهد ، زیرا خیساندن انواع توت ها در یک کاسه “می تواند باعث شود آلودگی ها در آب بمانند و به دسته های دیگر منتقل شوند.”
در اینجا نحوه تمیز کردن توت سیاه با آب جاری آورده شده است:
- انواع توت ها را در یک قلاده بدون ازدحام آنها قرار دهید. بیکر می گوید ، این اجازه می دهد تا آب بر روی هر توت آزادانه جریان یابد.
- انواع توت ها را در زیر آب جاری خنک بشویید و اطمینان حاصل کنید که جریان برای جلوگیری از کبودی یا آسیب رساندن به میوه خیلی قوی نیست.
- حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه ادامه دهید ، LE را توصیه می کند.
بیکر می گوید ، انواع توت ها را به یک حوله کاغذی یکبار مصرف منتقل کنید تا رطوبت اضافی جذب شود.
بیکر می گوید ، هنگام شستن توت سیاه ، همیشه از آب خنک استفاده کنید. آب گرم یا گرم ممکن است انواع توت ها را نرم یا “پخته” کند. همچنین ممکن است خطر جذب آلودگی را از طریق پوست نازک و متخلخل توت سیاه افزایش دهد.
با استفاده از جوش شیرین
LE می گوید: “به طور کلی ، شستشوی توت سیاه در زیر آب جاری باید خوب باشد تا اثری از سموم دفع آفات را از بین ببرد.” این بدان معنی است که استفاده از راه حل های دیگر ، مانند جوش شیرین ، لازم نیست.
اگر مایل به استفاده از جوش شیرین برای آرامش هستید ، مراحل زیر را دنبال کنید. مطالعات نشان داده است که ماهیت قلیایی جوش شیرین به تجزیه باقیمانده سموم دفع آفات کمک می کند.
- در یک کاسه بزرگ ، ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین را برای هر ۲ فنجان آب ترکیب کنید.
- انواع توت ها را اضافه کنید. آنها را به مدت ۱۵ تا ۳۰ ثانیه با دقت چرخانید.
- با آب جاری خنک بشویید.
کارشناسان ما می گویند که تمیز کردن توت سیاه با جوش شیرین می تواند بر طعم و بافت انواع توت ها تأثیر منفی بگذارد. این امر حتی بیشتر احتمال دارد اگر بیش از حد از جوش شیرین استفاده کنید یا انواع توت ها را در محلول خیس کنید.
نحوه جلوگیری از قالب روی توت سیاه
به عنوان یک غذای قابل خراب شدن ، سرانجام توت سیاه بدتر می شود و قالب را ایجاد می کند. اما با دنبال کردن این نکات هنگام شستن آنها ، می توان رشد قالب را به تأخیر انداخت.
- درست قبل از استفاده بشویید: LE توصیه می کند: “صبر کنید تا توت سیاه را بشویید تا زمانی که آماده خوردن آنها باشید.” در غیر این صورت ، هر رطوبت باقی مانده روی میوه می تواند رشد و فساد قالب را تقویت کند.
- خوب خشک: اگر باید قبل از ذخیره کردن آنها ، توت سیاه را بشویید ، حتماً کاملاً خشک باشند. بیکر می گوید: “خشک نگه داشتن انواع توت ها به کندی رشد قالب کمک می کند ، زیرا رطوبت توسعه قالب را تشویق می کند.”
- در یخچال ذخیره کنید: بیکر می گوید ، دمای سرد یخچال و فریزر قالب هایی را که در شرایط گرمتر رشد می کنند ، مهار می کند. وی می افزاید: این می تواند به کاهش بیشتر خطر فساد کمک کند.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۸-۱۲ ۲۰:۲۶:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #نحوه #شستشوی #توت #سیاه #برای #تازه #نگه #داشتن #آنها