خوراکی های کلیدی
- سالاد تخم مرغ مارتا می درخشد زیرا پنج ماده تشکیل دهنده روزانه – تخم مرغ، سس مایونز، دیژون، لیمو و آووکادو – طعمی کلاسیک با کرمی بیشتر ایجاد می کند.
- استفاده از سفیده تخم مرغ بیشتر از زرده آن را سبک نگه می دارد، در حالی که آووکادو به اضافه چربی های سالم، ویتامین ها و فیبر می افزاید.
- لیمو و دیژون ترکیب را درخشان می کند و این دستور العمل ساده را برای ساندویچ ها، سالادها یا میان وعده ها انعطاف پذیر می کند.
در میان انبوهی از دستور العمل های مارتا استوارت، به راحتی می توان از یکی به اندازه سالاد تخم مرغی مورد علاقه او چشم پوشی کرد. اما در راه رسیدن به دنده اصلی یا کروکمبوش یا حتی نان موزی او از این دستور غذای پر ستاره غافل نشوید. این سالاد تخم مرغ است کمال ساده و غذایی که دوباره و دوباره (و دوباره!) درست خواهید کرد.
مارتا فقط از پنج ماده معمولی آشپزخانه برای تهیه سالاد تخم مرغ خوش طعم خود استفاده می کند. طعمهای عنصری سالاد را برای خوردن به طرق مختلف بسیار ایدهآل میسازد – در میان دو تکه نان مورد علاقهتان قرار داده شده، روی تختی از سبزیجات مخلوط شده قرار داده شده یا با کراکرهای دلچسب و ترد خورده میشود. برای ناهار، شام یا حتی به عنوان میان وعده عالی است. دریابید که چه چیزی باعث شده است که مارتا از یک کلاسیک چنین برجسته شود.
۵ ماده اصلی
بسیاری از دستور العمل های سالاد تخم مرغ، تخم مرغ آب پز له شده را با سس مایونز، نمک و فلفل ترکیب می کنند. دستور غذای مارتا، اگرچه کوچکترین پیچیده نیست، اما از چند ماده دیگر استفاده می کند که آن را متمایز می کند و به میزان زیادی بر طعم آن تأثیر می گذارد.
- تخم مرغ سفت پخته: این اساس هر دستور العمل سالاد تخم مرغ است، و در حالی که ما همیشه منتظر یک تخم مرغ مربا در صبح هستیم، زرده های نرم اینجا دوست شما نیستند. این فرصتی برای تخم مرغ های سفت پخته است. تخم مرغ های بزرگ ۱۰ تا ۱۲ دقیقه طول می کشد تا بجوشد. در این دستور غذا از سفیده تخم مرغ بیشتر از زرده استفاده می شود تا مواد را خوب و سبک نگه دارد، زیرا سس مایونز و آووکادو به مقدار زیادی خامه ای کمک می کنند. مارتا از تخم مرغ های تازه مزرعه جوجه های خود استفاده می کند، و اگرچه ممکن است برای همه قابل انجام نباشد، شما باید تازه ترین تخم مرغ هایی را که می توانید برای این دستور تهیه کنید انتخاب کنید.
- سس مایونز: شما به هیچ چیز فانتزی یا حتی خانگی نیاز ندارید، اما سس مایونز بخش ضروری این دستور غذا (و هر سالاد تخم مرغ) است. این چسب است که همه چیز را در کنار هم نگه می دارد. در دستور پخت مارتا به اندازه کافی استفاده می شود تا بدون سنگینی یا چرب شدن، خامه ای شود.
- خردل دیژون: این باعث تعادل چربی تخم مرغ و سس مایونز می شود. خردل دیژون طعم بزرگی دارد و اسیدیته و تازگی آب لیمو را تقلید می کند.
- آبلیمو: همراه با خردل، فشار دادن آب لیموی تازه به بیدار شدن سایر مواد کمک می کند.
- آووکادو: اگر یک ماده مخفی در سالاد تخم مرغ مارتا وجود دارد، این است و کلید بافت آن است. بخشی از آووکادو له می شود، در حالی که بقیه تقریباً خرد شده است، بنابراین لقمه هایی با حالت خامه ای و ساختاری دریافت می کنید.
از آنجایی که مقداری زرده تخم مرغ باقی مانده است، آنها را در سالاد سیب زمینی بعدی خرد کنید یا روی تخم مرغ های شیطانی فرانسوی Oeufs Mimosa رنده کنید.
چه چیزی سالاد تخم مرغ مارتا را متمایز می کند
- مواد کم، تاثیر بزرگ: هیچ دلیلی وجود ندارد که چیزی به سادگی سالاد تخم مرغ پیچیده باشد. یک دستور غذا به راحتی می تواند با مواد مناسب متمایز شود، این دقیقا همان کاری است که این دستور غذا انجام می دهد. ما حاضریم شرط ببندیم که از قبل یک لیمو، یک شیشه خردل و یک بطری سس مایونز در یخچال دارید. در ترکیب با تخم مرغ و آووکادو، طعم ها ترکیب می شوند تا چیزی منحصر به فرد و در عین حال کلاسیک ایجاد کنند.
- سرشار از پروتئین و مغذی: این دستور غذا از نظر سلامت کلی و مواد مغذی بسیار مفید است. تخممرغ منبع فوقالعادهای از پروتئین است و سالاد تخممرغ مارتا از سفیده تخممرغ بیشتری نسبت به زرده استفاده میکند و گزینهای لاغرتر است. افزودن آووکادو به غذا عناصر سالمی برای قلب میدهد، زیرا سرشار از چربیهای سالم، ویتامینها، مواد معدنی و فیبر است.
از سالاد تخم مرغ جلوتر بروید: یکی از راه های ساده تر کردن دستور تهیه سالاد تخم مرغ مارتا این است که تخم مرغ ها را زودتر بجوشانید. پس از پخته شدن، آنها را به یک کاسه آب یخ منتقل کنید تا فرآیند پخت متوقف شود، سپس آنها را تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۱۲-۱۶ ۲۱:۵۸:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #رازی #که #سالاد #تخم #مرغ #مارتا #را #بسیار #غیر #قابل #مقاومت #می #کند