خوراکی های کلیدی

  • شما می توانید هر قسمت از پرتقال را منجمد کنید – میوه کامل، قطعات، آب یا پوست – زیرا مرکبات به زیبایی بدون از دست دادن طعم منجمد می شوند.
  • پرتقال های بریده شده با انجماد سریع از جمع شدن جلوگیری می کند و به راحتی می توانید آنچه را که برای پخت و پز، پخت و یا اسموتی نیاز دارید برداشت کنید.
  • پرتقال های یخ زده طعم روشن خود را برای ماه ها حفظ می کنند و در حالی که پس از آب شدن نرم می شوند، برای محصولات پخته شده، سس ها و مارینادها عالی هستند.

پرتقال‌ها اغلب در فصل زمستان به دوجین می‌رسند – جعبه‌های هدیه، فروش در بازار و معاملات فصل اوج همگی جمع می‌شوند. اگر پیشخوان شما پر است و یخچال پر است، انجماد می تواند به شما کمک کند تا این نعمت را تا بهار افزایش دهید. منجمد کردن پرتقال یک سازش نیست. جنیفر هیلیس، متخصص تغذیه و رابط تحقیقات تغذیه مرکبات در دانشگاه فلوریدا جنوبی، خاطرنشان می کند که انواع مرکبات به زیبایی یخ می زنند. “انجماد بر طعم تاثیر نمی گذارد – آن را حفظ می کند!” او می گوید. هر قسمت از پرتقال را می توان منجمد کرد. او توضیح می دهد که چگونه قسمت های پرتقال، برش ها، سوپریم ها، آب پرتقال، پوست و حتی کل میوه را منجمد کنید.

جنیفر هیلیس، MS، RD، LD/N، متخصص تغذیه و رابط تحقیقاتی تغذیه مرکبات در کالج بهداشت عمومی، دانشگاه فلوریدا جنوبی

یخ زدن پرتقال کامل

پرتقال های کامل می توانند بدون هیچ گونه آماده سازی مستقیماً وارد فریزر شوند. هیلیس می‌گوید: شاید این کارآمدترین راه برای انجماد پرتقال نباشد، اما اگر عجله دارید، می‌توانید پوست مرکبات را بشویید، آن را با یک حوله آشپزخانه تمیز یا حوله کاغذی خشک کنید و آن را به طور کامل منجمد کنید. این یک راه عالی برای حفظ مرکباتی است که قبل از فاسد شدن آن وقت نخواهید داشت بخورید. پوست به یک مزیت تبدیل می شود – می توانید بعداً آن را پوست بگیرید – اما پس از ذوب شدن برای یک فضای داخلی موشیر آماده باشید. زمان یخ زدایی نیز بیشتر از میوه های بریده شده خواهد بود.

ماندگاری پرتقال یخ زده چقدر است؟ پرتقال کامل منجمد، بخش ها یا برش ها، پوست و آب میوه ای که گرفته اید تا ۶ ماه ماندگاری دارند. آب پرتقال بطری شده تا یک سال ماندگاری دارد.

انجماد بخش ها، برش ها و سوپریم های نارنجی

برای اکثر آشپزهای خانگی، انجماد پرتقال به صورت تکه تکه نقطه شیرینی است. میوه ها را پوست بگیرید و به صورت تکه تکه، برش یا قسمت های عالی فریز کنید. برای جلوگیری از یخ زدن همه چیز در یک بلوک غول پیکر مرکبات، ابتدا فلاش را فریز کنید. هیلیس می‌گوید که از این روش استفاده می‌کند تا بتواند مقادیر کم را در یک زمان حذف کند: «وقت گذاشتن برای فریز کردن بخش‌ها (یا برش‌های مرکبات) از جمع شدن آنها در کیسه مهر و موم شده نیز جلوگیری می‌کند.

هیلیس می‌گوید که در مورد قالب – پوست روی پوست، پوست کنده، سوپریمد یا بسته‌بندی شده در آب میوه – بستگی به این دارد که می‌خواهید بعداً چگونه از میوه استفاده کنید و اکنون چقدر زمان دارید.

انجماد آب پرتقال

آب پرتقال ممکن است ساده ترین محصول پرتقال برای فریز کردن باشد. می توانید آب پرتقال ۱۰۰ درصد تازه فشرده یا بطری شده را در کیسه های فریزر یا قالب های یخ قرار دهید. هیلیس توصیه می‌کند که اتاق انبساط را ترک کنید: «اگر آبمیوه را در کیسه فریزر قرار می‌دهید، حتماً اتاق را ترک کنید – من حدود دو سوم آن را پر می‌کنم.»

چرا آب پرتقال را فریز می کنید؟ راه های بی شماری برای استفاده از OJ فراتر از لذت بردن از یک لیوان وجود دارد. این یک ماده فوق العاده در کیک ها، سس ها، کوکتل ها و خیلی چیزهای دیگر است.

انجماد پوست پرتقال

بله، پوست به خوبی و بدون تغییر طعم یخ می زند. هیلیس می‌گوید: لازم نیست نگران قوی شدن یا کدر شدن پوست در فریزر باشید، زیرا سرما فقط طعم را حفظ می‌کند. برای یخ زدن پوست پرتقال: آن را روی یک تابه پهن کنید، برای مدت کوتاهی فریز کنید، سپس به یک ظرف کوچک دربسته منتقل کنید. هیلیس می‌گوید که پوست پرتقال نه تنها به کیک‌ها، کلوچه‌ها و دیگر غذاها طعم می‌بخشد، بلکه خود پوست نیز مواد مغذی دیگری از جمله ویتامین C و هسپریدین را ارائه می‌کند که به‌خاطر خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد التهابی و محافظت از قلب و عروق معروف است.

بهترین انواع برای انجماد

برداشت هیلیس ساده است: “هر گونه مرکباتی را می توان منجمد کرد.” این شامل ناف آبدار فلوریدا، نارنگی، آب پرتقال، و انواع خاصی مانند پرتقال خونی و کارا کارا است.

استفاده از پرتقال ذوب شده

پس از ذوب شدن، پرتقال را در عرض چند روز استفاده کنید. بافت آنها پس از ذوب شدن نرم می شود و برای پخت و پز و پخت بسیار مناسب است، اما برای غذا خوردن بدون دست ایده آل نیست.

هیلیس آنها را در اسموتی، پخت و پز، و حتی برای سس، سس و ماریناد دوست دارد. تکه‌های پرتقال منجمد، پوست و آب پرتقال مخصوصاً برای دستور العمل‌هایی مفید هستند که شامل چندین ترکیب مرکباتی مانند تارت یا ماریناد می‌شوند، بدون نیاز به میوه تازه.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۱۲-۱۸ ۲۰:۳۰:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #به #گفته #یک #کارشناس #مرکبات #چگونه #پرتقال #را #فریز #کنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *