کوکی ها بهترین حالت هستند که فقط از اجاق گاز خارج می شوند – مراکز چوگان ، لبه های ترد و تمام طعم های پخته شده در آن. اما پس از خنک شدن ، بهترین راه برای تازه نگه داشتن کوکی های خانگی شما چیست؟ آیا باید آنها را یخچال کنید؟ آنها را با یک تکه نان ذخیره کنید؟ خمیر یا کوکی های تمام شده را یخ بزنید؟
ما از ارین کلارکسون ، نانوا و توسعه دهنده دستور العمل در پشت آشپزخانه ابری ، برای توصیه های متخصص خود پرسیدیم. او به دلیل دستور العمل های آزمایش شده دقیق خود شناخته شده است ، و استراتژی های وی برای ذخیره سازی کوکی به همان اندازه باهوش است. از نکات هوشمندانه گرفته تا ترفندهای حمل و نقل کوکی ها بدون تبدیل آنها به خرده ها ، در اینجا نحوه نگه داشتن کوکی های خود را به طعم تازه می دهد ، خواه در یک مهمانی خدمت می شود یا در سراسر کشور ارسال می شود.
بگذارید آنها را خنک کنند و آنها را محکم ببندید
اولین قدم برای طراوت صبر است. بگذارید قبل از ذخیره کاملاً خنک شوند. کلارکسون می گوید: “اگر آنها حتی کمی گرم باشند ، بخار باقیمانده می تواند آنها را به هم بزند.” سپس ، او توصیه می کند کوکی های خنک شده را در یک ظرف هوایی با یک درب بسیار مناسب ذخیره کنید.
رویکرد ارجح کلارکسون ، قبل از اینکه کوکی ها حتی پخته شوند ، شروع می شود: “من دوست دارم خمیر را قبل از زمان درست کنم و آن را یخ بزنم. سپس کوکی ها را نزدیک می کنم که به آنها احتیاج دارم ، بنابراین آنها تا حد ممکن تازه هستند.”
آیا باید کوکی ها را با نان سفید ذخیره کنید؟
این کار می کند – اما فقط در موارد خاص. کلارکسون توضیح می دهد: “این رطوبت را برای کمک به نرم شدن کوکی ها فراهم می کند.” این ترفند به بهترین وجه برای کوکی های جویدنی که می خواهید مناقصه بمانید ، محفوظ است.
کوکی های ترد و نرم را مخلوط نکنید
برخی از کوکی ها به معنای واضح ماندن هستند. دیگران با طراحی نرم هستند. آنها را با هم ذخیره کنید ، و هیچ یک از آنها کاملاً درست نیست. ارین هشدار می دهد: “نرم های نرم باعث ایجاد ترد می شوند.” راه حل او: “من معمولاً هر کوکی را جداگانه ذخیره می کنم.”
جایی که آنها را ذخیره می کنید
دمای اتاق ، حدود ۷۰ درجه فارنهایت ، معمولاً بهترین شرط بندی شما برای حفظ طعم و بافت است. ارین می گوید: “من دوست دارم آنها را در دمای اتاق ذخیره کنم زیرا باعث می شود آنها از خوردن غذا لذت ببرند.”
یخچال: اگرچه این کار کلارکسون نیست ، یخچال گزینه ای است. “اگر آنها را خنک می کنید ، مطمئن شوید که در یک ظرف فوق العاده هوایی قرار دارد ، بنابراین آنها عطر و طعم هر آنچه را که در یخچال است قرار نمی دهند.”
فریزر: انجماد برای ذخیره طولانی مدت به خوبی کار می کند. اما ارین خمیر انجماد را بر روی کوکی های پخته ترجیح می دهد: “این بهترین ها را از هر دو جهان به شما می دهد – پیش از زمان ، اما تازه پخته شده را سرو کنید.”
ظروف مناسب تفاوت ایجاد می کنند
ما عاشق یک کوزه کوکی زیبا هستیم ، اما حقیقت این است که بیشتر در تازه نگه داشتن کوکی ها عالی نیستند. انتخاب کلارکسون یک ظرف پلاستیکی یا شیشه ای است که مهمترین ویژگی آن یک درب محکم است. او می گوید بیشتر اوقات از ظروف پلاستیکی استفاده می کند ، اما دارای برخی از شیشه های شیشه ای است که از آن با یک سیلر خلاء برای طراوت اضافی استفاده می کند. برای کوکی های ظریف یا برای جلوگیری از چسبیدن ، او کاغذهای پوستی را بین آنها قرار می دهد.
کوکی های بی نظیر
اگر کوکی های شما شروع به از دست دادن جرقه خود کرده اند ، آنها را ننویسید. کلارکسون می گوید: “شما می توانید به آنها کمی فلاش در فر بدهید تا کمی آنها را گرم کنید.” این معجزه کار نخواهد کرد ، اما می تواند طعم و بافت آنها را به اندازه کافی زنده کند تا آنها را دوباره لذت ببرند.
نکات حمل و نقل که کار می کنند
آیا می خواهید کوکی های شما به همان اندازه تازه و دست نخورده برسند که وقتی آشپزخانه شما را ترک می کنند؟ دستور العمل خود را با دقت انتخاب کنید. کلارکسون می گوید ، به دنبال چیزی نیست که قبلاً کاملاً خرد شده باشد ، زیرا در حمل و نقل به گرد و غبار تبدیل می شود. “به دنبال یک کوکی محکم تر بروید و آن را به خوبی در یک ظرف هوایی بسته بندی کنید.”
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۶-۱۴ ۱۷:۰۷:۱۱
عناوین بصورت هشتگ: #به #گفته #یک #متخصص #پخت #چگونه #کوکی #ها #را #تازه #نگه #داریم