اگر عاشق عطر و طعم یک پیتزا چوبی هستید اما فضای یا بودجه ای برای اجاق گاز حیاط خلوت ندارید ، این نسخه هوشمندانه را امتحان کنید: پیتزا خود را روی یک تخته چوبی ، درست روی کوره خود بپزید. در کتاب جدید او پیتزا روی یک تخته: پیتزا چوبی را روی کوره خود درست کنید!، نویسنده و Grilling Pro Dana Guillen نشان می دهد که چگونه این تکنیک شگفت آور ساده یک کوره گاز یا ذغال سنگ را به یک اجاق گاز پیتزا دودی و گرم تبدیل می کند-تجهیزات ویژه ای لازم نیست.
گیلن برای اولین بار از طریق تجارت تخته چوب برادرش ، تخته سنگ را کشف کرد و شروع به آزمایش با همه چیز ، از فلفل های پر شده گرفته تا Meatloaf کرد. اما هنگامی که او پیتزا را امتحان کرد ، قلاب شد. او می گوید: “شما عطر و طعم دود و چوب تزریق شده به خمیر و تاپ ها را می گیرید.” گیلن می گوید کباب کردن پیتزا روی تخته ، نزدیکترین چیز به یک اجاق گاز پیتزا چوبی بدون صرف هزاران نفر است.
دانا گیلن، نویسنده سه کتاب آشپزی ، از جمله کتاب آشپزی کباب شدهبشر
چگونه پیتزا را روی یک تخته کباب کنیم
- حداقل دو ساعت با خیساندن یک تخته چوبی – به طور قابل توجهی گیلاس ، آلدر یا افرا – در آب را شروع کنید. این باعث می شود که از آتش سوزی روی کوره جلوگیری شود.
- گاز یا کوره ذغال خود را تا حدود ۴۷۵ درجه فارنهایت تا ۵۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کوره ذغال سنگ ذغال سنگ ، ذغال سنگ را به یک طرف بانک کنید و تخته را روی گرمای غیرمستقیم قرار دهید.
- پس از گرم شدن کوره ، تخته خیس شده را مستقیماً روی رنده قرار دهید. درب را ببندید و بگذارید چند دقیقه گرم شود ، یک یا دو بار تخته را بچرخانید تا صاف بماند و شروع به انتشار کمی دود کند. گیلن می گوید: “مراقب دود خاکستری روشن باشید.” “این نقطه شیرین است. دود نیست؟ گرما را بالا ببرید. دود تاریک و دلپذیر؟ تخته شما ممکن است در آتش باشد.” (اما وحشت نکنید! در صورت وقوع این اتفاق در زیر بخوانید.)
- هنگامی که تخته گرم است ، آن را با ذرت ذرت بپاشید و خمیر پیتزا نورد شده خود را مستقیماً در بالا قرار دهید. درب را ببندید و خمیر را حدود ۵ دقیقه کباب کنید تا اینکه شروع به محکم شدن کند و علائم کوره را توسعه دهد. درب را باز کنید ، به سرعت تاپ ها را اضافه کنید ، سپس دوباره آن را ببندید و ۵ دقیقه دیگر کباب کنید.
چرا کار می کند
چوب و دود محیط یک اجاق آجری را تکرار می کند و پوسته و تاپ ها را با عطر و طعم ظریف و طعم دار تزریق می کند. گیلن می گوید: “بافتی که به دست می آورید باورنکردنی است – کریس و جویدنی با کمی کاراکتر.” و از آنجا که کوره خیلی گرم می شود ، پیتزا سریع آشپزی می کند: فقط ۱۰ دقیقه شروع به پایان می کند.
نکات هوشمندانه از دانا
- فقط از خمیر پوسته نازک استفاده کنید. آنها بهترین ها را روی یک تخته می پزد و آن بافت چوب را امضا می کنند.
- آماده شدن در صورت احتراق تخته ، یک بطری اسپری آب را در این نزدیکی نگه دارید.
- از تخته خود استفاده مجدد کنید. پس از کباب کردن ، آن را بشویید و آن را در فریزر ذخیره کنید. معمولاً می توانید ۴-۶ استفاده از یک تخته را دریافت کنید.
- روی تخته تمام کنید. پیتزا ها را درست روی تخته سرو کنید تا یک نمایش روستایی و تمیز کردن کمتری داشته باشید.
چه چیزی را بسازیم
در کتاب خود ، گیلن کلاسیک هایی مانند Pepperoni و انتخاب های پرماجرا مانند یک پیتزا ترشی دیل با سس سیر خامه ای و پارمسان را به اشتراک می گذارد. مورد علاقه او؟ یک پیتزا کباب با سس گوجه فرنگی انار تنگی. حتی یک پیتزا دسر S’Mores وجود دارد. او می گوید: “شما این عطر و طعم دودی گرم و دلپذیر را که کاملاً بی نظیر است ، می گیرید.”
یک تخته را خیس کنید ، کوره را آتش بزنید و از تحویل پیتزا پرش کنید. شما در حال ساخت کیک های با کیفیت رستوران در حیاط خلوت خود هستید.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۶-۲۶ ۲۲:۴۸:۰۳
عناوین بصورت هشتگ: #با #این #ترفند #ساده #کوره #خود #را #به #فر #پیتزا #تبدیل #کنید