تخم مرغ اصلی آشپزخانه است که در همه چیز از تقلاهای صبحانه گرفته تا کالاهای پخته شده ظاهر می شود. اما وقتی یکی را باز می کنید ، آیا هرگز تعجب می کنید که آیا ابتدا باید آن را شسته اید؟

پاسخ یک بله یا خیر ساده نیست – بستگی به این دارد که تخم مرغ از کجا آمده است. تخم مرغ های فروشگاه های مواد غذایی و تخم مرغ های مزرعه (یا حیاط خلوت) نیازهای حمل و نقل متفاوتی دارند. درک این تفاوت ها تضمین می کند که تخم هایی که شما از آنها استفاده می کنید – چه از یک سوپر مارکت ، مزرعه محلی یا همکاری خود – از خوردن غذا ، به درستی ذخیره شده و در بهترین حالت آنها هنگام برخورد به صفحه شما ، ایمن هستند.

لیزا استیل، یک نگهبان مرغ نسل پنجم ، خالق روزانه تخم مرغ های تازه و کوپ به مارک های آشپزخانه و نویسنده از کتاب آشپزی روزانه تخم مرغ

چه زمانی تخم مرغ را بشویید

لیزا استیل ، یک متخصص مرغ در ماین که شش کتاب در مورد این موضوع نوشته است ، توضیح می دهد که دستورالعمل های تمیز کردن متفاوت است. در اینجا آنچه شما باید بدانید آورده شده است:

حیاط خلوت یا کشاورزان تخم مرغ: درست قبل از استفاده بشویید

تخم مرغ هایی که توسط مرغ های حیاط خلوت قرار دارند یا در بازار کشاورزان فروخته می شوند ، دارای یک پوشش محافظ طبیعی به نام شکوفه هستند. این لایه به عنوان یک مانع عمل می کند و باکتری ها را از بین می برد و رطوبت را در آن قرار می دهد. شستشو این لایه را از بین می برد ، که می تواند ماندگاری تخم مرغ را کوتاه کند و خطر آلودگی را افزایش دهد.

از آنجا که تخم مرغ های تازه از مرغ های خود یا بازار کشاورزان شکوفه خود را حفظ می کنند ، این امکان را برای هفته ها فراهم می کند. شما باید آنها را فقط در صورت استفاده از آنها بشویید ، هر چند ، باکتری مانند ماهی سالمونلابا E. coli، یا لیستریا روی پوسته می تواند هنگام ترک آن وارد تخم مرغ شود.

تخم های تجاری: شستشو ندهید

مقررات دولت مستلزم آن است که پردازنده های تخم مرغ تخم مرغ های مرتب شده توسط USDA را بشویید و از بین برده و شکوفه خود را از بین ببرد. USDA می گوید توصیه نمی شود هنگامی که آنها را از فروشگاه به خانه برسانید ، تخم مرغ ها را بشویید ، زیرا انجام این کار در واقع خطر آلودگی را افزایش می دهد (آب شستشو می تواند پوسته را نفوذ کند). تنها کار شما با تخم های تجاری این است که اطمینان حاصل کنید که آنها را در یخچال نگه دارید.

آیا تخم های تجاری از آنفولانزای مرغی در امان هستند؟

با آنفلوانزای پرنده مرغی بسیار بیماری زا (HPAI) که به عنوان آنفولانزای پرنده یا مرغی شناخته شده است ، در این اخبار ، ممکن است تعجب کنید که تخم های تجاری برای مصرف مناسب نیستند. به گفته FDA ، تخم های موجود در بازار خرده فروشی برای خوردن بی خطر هستند. آژانس خاطرنشان می کند: “این احتمال وجود دارد که تخم مرغ از مرغ آلوده در بازار خرده فروشی یافت شود.”

چگونه با خیال راحت تخم های محلی را بشویید

استیل می گوید ، اگر تخم مرغ های موجود در بازار Coop یا کشاورزان دارای خاک قابل مشاهده هستند ، می توانید از اسفنج خشن برای از بین بردن آوار استفاده کنید. سپس ، درست قبل از استفاده از تخم مرغ ، این مراحل را دنبال کنید:

  1. برای جلوگیری از کشیدن باکتری ها در داخل ، از آب جاری گرم (۲۰ درجه فارنهایت گرمتر از تخم مرغ) استفاده کنید.
  2. به آرامی با انگشتان خود یا اسفنج نرم مالش دهید.
  3. بلافاصله با یک حوله تمیز خشک کنید و از آن استفاده کنید.

هنگام شستن آنها از صابون یا خیساندن تخم ها خودداری کنید. صابون مورد نیاز نیست و آب ایستاده می تواند باعث شود باکتری ها به پوسته متخلخل وارد شوند.

ذخیره تخم مرغ

تخم مرغ های تجاری و آنهایی که از بازار کشاورزان یا مرغ های شخصی شما می توانند متفاوت باشند. مهم نیست که منبع تخم مرغ ، آن را در یک کارتن ذخیره کنید ، برای حفظ طراوت و جلوگیری از جابجایی زرده ، به پایین اشاره کرد.

  • تخم های تجاری: آنها را در قفسه های اصلی یخچال خود نگه دارید. از قفسه بالا یا گوشه های یخچال ، که در آن می توان هوای سرد ضعیف گردش کرد و باعث یخ زدگی تخم ها و شکسته شدن آنها شد ، خودداری کنید و طی سه هفته از آنها استفاده کنید.
  • حیاط خلوت یا کشاورزان تخم مرغ: استیل می گوید شما می توانید با خیال راحت تخم مرغ های شسته شده را به مدت ۲ تا ۳ هفته در دمای اتاق در پیشخوان بگذارید ، یا آنها را به مدت ۶ ماه یا بیشتر یخچال کنید.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۰۳-۱۸ ۱۹:۵۵:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #آیا #نیاز #به #شستن #تخم #مرغ #دارید #در #اینجا #آنچه #کارشناسان #می #گویند #آورده #شده #است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *