نکات کلیدی
- خرید یک گاو کامل یا نصف می تواند ۲۰ تا ۳۰ درصد به ازای هر پوند در مقایسه با قیمت های فروشگاه های مواد غذایی صرفه جویی کند، در حالی که گوشت مرغوب و پرورش یافته محلی را تحویل می دهد.
- این یک سرمایه گذاری اولیه است که نیاز به برنامه ریزی دارد – بودجه برای هزینه ها، تأیید فضای فریزر و درک قیمت واقعی هر پوند.
- فراتر از صرفه جویی، خرید عمده از کشاورزان محلی حمایت می کند، ضایعات را کاهش می دهد و شما را به طیف کاملی از برش های یک حیوان متصل می کند.
اگر خرید یک گاو کامل یا نصف به نظر کاری می رسد که پدربزرگ و مادربزرگ شما بلافاصله پس از آوردن اولین یخچال فریزر خود به خانه انجام دادند، ما اینجا هستیم تا به شما بگوییم که ممکن است زمان آن رسیده باشد که مانند آنها انجام دهید. این روش قدیمی می تواند در هزینه شما صرفه جویی کند، ضایعات را کاهش دهد و گوشت با کیفیت بهتری را به سفره شما برساند. ما با کارشناسان صحبت کردیم تا در مورد مزایای عملی، مالی و آشپزی بیشتر بدانیم و بدانیم قبل از خرید گوشت به صورت فله چه چیزهایی باید بدانید.
هنگام خرید عمده در واقع در هزینه شما صرفه جویی می شود
میشل تورن، مدیر اجرایی Good Meat Project، یک سازمان غیرانتفاعی که به مصرفکنندگان کمک میکند با کشاورزان محلی ارتباط برقرار کنند، میگوید: «وقتی گوشت را بهصورت عمده میخرید، همه چیزها – استیک، آسیاب، کباب – را با یک قیمت در هر پوند دریافت میکنید. بر اساس پروژه گود میت، خرید گوشت به صورت عمده ۲۰ تا ۳۰ درصد ارزان تر از خرید تکه تکه ها در فروشگاه مواد غذایی است. گوشت گاو بسته به منطقه و مزرعه شما به طور متوسط بین ۷.۵۰ تا ۱۰ دلار در هر پوند است. تورن گفت: “شما برای هر پوند، استیک، فیله و آسیاب یک قیمت می پردازید.”
با این حال، قبل از اینکه روی خرید کلیک کنید، انجام یک مقایسه واقعی سیب به سیب ضروری است. مربی مالی و مشاور مالی معتبر توضیح می دهد: “گوشت گاو به طور سنتی با وزنه آویزان فروخته می شود، که بیشتر از چیزی است که در واقع به خانه می برید.” آنی هانسون. “برای یافتن قیمت واقعی هر پوند، هزینه کل را بر وزن بسته بندی شده تقسیم کنید، نه وزن آویزان.”
خرید یک گوشت گاو نیز نیازمند برنامه ریزی برای سرمایه گذاری اولیه است. شما احتمالاً به کشاورز و قصاب به طور جداگانه پرداخت خواهید کرد و هزینه کل بسته به اندازه سهم می تواند به صدها یا هزاران دلار پایین برسد. هانسون می گوید: «شما برای یک سال گوشت یکباره پرداخت می کنید. بنابراین اگر از قبل برای آن بودجه داشته باشید، گزینه بسیار خوبی است.
حداکثر استفاده از هر برش
این هزینه اولیه با پاداش های عمده همراه است: تنوع و کیفیت. تورن میگوید: «خریدن یک حیوان کامل مانند گرفتن یک جعبه CSA پر از برشهایی است که ممکن است قبلاً با آنها پخته نشده باشید. یکی از مهم ترین مزایای خرید گوشت به صورت فله این است که همه این گوشت ها از یک حیوان تهیه می شود، برخلاف گوشت چرخ کرده یک فروشگاه مواد غذایی که می تواند حاوی گوشت صدها حیوان باشد.
علاوه بر غذاهای مورد علاقه خانواده مانند گوشت چرخ کرده، استیک و کباب، برش هایی مانند دنده های کوتاه، سینه، ساق پا یا دم گاو نیز خواهید داشت. حتی ممکن است برای آبگوشت یا گوشت اعضای بدن مانند قلب و زبان استخوان دریافت کنید.
کارا اسمیت، کشاورز گوشت گاو کرافت کلرادو، در مزرعه خود می گوید، آنها به ارائه گزینه های گوشت گاو کامل، نصف و ربع تمایل داشته اند و یکی از چیزهای مورد علاقه او آموزش دادن به مشتریان در مورد آن برش های مختلف است. او میگوید: «برشهایی مانند استیک آویز، پیکانا، آهن مسطح، دم گاو و تره ماژور وقتی درست پخته شوند باورنکردنی هستند اما اغلب نادیده گرفته میشوند». “آنها طعم استثنایی، بافت های منحصر به فرد و تطبیق پذیری در دستور العمل ها را ارائه می دهند. خرید یک حیوان کامل یا نصف یک راه عالی برای کشف آن برش ها و کشف موارد دلخواه جدید است.”
خرید یک گاو کامل در جامعه محلی شما سرمایه گذاری می کند
فراتر از صرفه جویی بالقوه، خرید گوشت به صورت عمده پاداش های دیگری را به خصوص برای کشاورزان ارائه می دهد. اسمیت میگوید: «فروش نیم یا کامل حیوانات به ما این امکان را میدهد که رابطه بین دامدار و مشتری را تقویت کنیم و بیشتر حیوان را در حال استفاده نگه داریم و ضایعات را کاهش دهیم.» “همچنین ثبات مالی را برای مزرعه فراهم می کند و از سرپرستی طولانی مدت زمین پشتیبانی می کند. برای مشتریان، این سرمایه گذاری در کیفیت، شفافیت و داستان پشت غذای آنها است.”
همچنین با قرار دادن مستقیم پول در دستان کشاورزان و قصابان، اقتصاد محلی و کسب و کارهای کوچک را تقویت می کند و به جای برون سپاری به زنجیره تامین جهانی، غذای شما را ریشه در جامعه خود نگه می دارد.
اسمیت خاطرنشان می کند که خرید محلی نیز مربوط به ارتباطات است. آنها می گویند: “فروش کامل یا نصف حیوانات بیشتر از گوشت گاو است – این در مورد اتصال مردم به زمین، سنت و اعمال عمدی است.” “در دنیای زنجیره های تامین قطع شده، این ارتباط مهم است.”
همچنین می تواند با اطمینان از استفاده از هر قسمت از حیوان، ضایعات را کاهش دهد.
چقدر بخریم و چگونه ذخیره کنیم
خرید نیم یا کامل گاو صرفاً یک تعهد مالی نیست. همچنین تعهدی به فضا است. خرید گوشت به صورت عمده نیاز به تفکر متفاوتی در مورد خرید غذا دارد. باید برنامه ریزی کنید و فضای کافی برای فریزر برای گوشتی که به خانه می آورید داشته باشید. یک چهارم سهم معمولی گوشت گاو حدود ۱۰۰ تا ۱۳۰ پوند گوشت بسته بندی شده تولید می کند. که تقریباً به چهار فوت مکعب فضای فریزر نیاز دارد. یک حیوان کامل می تواند یک فریزر بزرگ را پر کند.
اسمیت خریدارانی را که برای اولین بار می خواهند، تشویق می کند که واقع بین باشند. آنها می گویند: “بزرگ خانه خود، تعداد دفعات پخت گوشت گاو و فضای فریزر را در نظر بگیرید. توصیه می کنیم اندازه وعده ها را برش داده و منجمد کنید تا برنامه ریزی غذا آسان باشد و گوشت گاو تازه بماند.”
مقدار گوشت گاو برای مایک سالگوئرو، بنیانگذار و مدیرعامل ButcherBox، زمانی که او و همسرش برای اولین بار یک گاو نیمه را خریدند، چالش برانگیز بود. “من خیلی چیزها داشتم، در نهایت آن را به همکارانم دادم.” این تجربه او را برانگیخت تا ButcherBox را راهاندازی کند، یک سرویس تحویل گوشت مبتنی بر اشتراک بهعنوان راهی برای دسترسی مردم به گوشت با کیفیت بالا و علفخورده در بخشهای قابل کنترل.
سالگوئرو لزوماً خرید یک گاو کامل را به همه توصیه نمیکند، به خصوص بدون فضای فریزر یا کنجکاوی آشپزی برای استفاده از هر برش.
او میگوید: «بیشتر خانوادهها تعداد انگشت شماری از کاهشها دارند که واقعاً از آنها لذت میبرند. “اگر سهام بخرید، برش هایی مانند استیک های آهنی، سه نوک یا تخت آهنی را خواهید دید که وقتی خوب آماده شوند طعمی باورنکردنی دارند.”
اگر دلهره آور به نظر می رسد، گوشت را با دوستان یا خانواده به اشتراک بگذارید. تورن می افزاید: «تقسیم بخشی از یک حیوان آن را بسیار مقرون به صرفه تر می کند – و این یک راه فوق العاده برای برقراری ارتباط با دوستان است.
واقعا به چه مقدار فضای فریزر نیاز دارید
پروژه Good Meat میزان فضای فریزر مورد نیاز شما برای خرید انبوه گوشت را در Good Meat Breakdown تفکیک می کند، اما به طور کلی:
- ربع گاو: ۱۰۰ تا ۱۳۰ پوند گوشت گاو به حدود ۴ فوت مکعب فضای فریزر نیاز دارد
- نصف گاو: ~ ۲۰۰-۲۵۰ پوند گوشت گاو به حدود ۶-۱۰ فوت مکعب فضای فریزر نیاز دارد
- گاو کامل: ۴۰۰ تا ۵۰۰ پوند گوشت گاو به حدود ۱۲ فوت مکعب فضای فریزر نیاز دارد.
و بله، مادربزرگ شما درست میگفت: فریزرهای سینهای فوقالعاده مفید هستند. اما امروزه، مدلهای کوچکتر عمودی یا کم مصرف، ذخیرهسازی گوشت فله را حتی در آشپزخانههای معمولی امکانپذیر میکنند.
مدت زمان ماندگاری گوشت در فریزر
طبق پروژه Good Meat، گوشت گاو را می توان برای ۹ تا ۱۲ ماه منجمد کرد. گوشت چرخ کرده باید ظرف ۶ ماه مصرف شود.
چگونه یک گاو کامل یا نصف بخریم
پیدا کردن مزرعه ای برای خرید یک گاو کامل از آن چیزی که فکر می کنید آسان تر است، اما قبل از انجام این کار، چند نکته وجود دارد که باید به خاطر داشته باشید:
- فضای فریزر: به یاد داشته باشید که به ازای هر ۲۵ تا ۳۰ پوند گوشت به ۱ فوت مکعب نیاز دارید.
- پیش پرداخت: انتظار داشته باشید که به کشاورز و قصاب به طور جداگانه پرداخت شود، مگر اینکه بسته های مزرعه هزینه داشته باشد.
- زمان ذخیره سازی: گوشت بسته بندی مناسب ۶ تا ۱۲ ماه در انجماد عمیق دوام می آورد.
- زمان بندی: پاییز زمان محبوبی برای خرید است، زمانی که مزارع درو می کنند و خانواده ها برای زمستان برنامه ریزی می کنند.
- جامعه: اگر هزینه یا فضا زیاد است، یک گاو را با دوستان یا همسایگان به اشتراک بگذارید.
Good Meat Finder پروژه Good Meat به شما امکان می دهد کشاورزانی را که سهم یک چهارم، نیمی و کامل گوشت گاو را ارائه می دهند جستجو کنید و حتی می توانید بر اساس مزارع متعلق به زنان، مزارع کشاورزی احیا کننده و موارد دیگر جستجو کنید.
چه بپرسیم
همچنین میخواهید چند سوال بپرسید تا مطمئن شوید که دقیقاً همان چیزی را که انتظار دارید و فریزر شما میتواند از عهده آن برآید، به دست آورید. به عنوان مثال، بپرسید:
- چه چیزی در قیمت گنجانده شده است؟ آیا قصابی و بسته بندی را پوشش می دهد یا اینها جدا هستند؟
- آیا می توانم برش های خود را انتخاب کنم؟ برخی از کشاورزان به شما اجازه می دهند برخی از کاهش ها را انتخاب کنید؟
- گوشت چگونه پرورش می یابد؟
- کی آماده میشه؟ به خاطر داشته باشید که قصابی و پردازش ممکن است زمان ببرد.
چیزی که دوباره از مدرسه قدیمی جدید است ممکن است هوشمندانه ترین و پایدارترین راه برای خرید باشد. همانطور که سالگوئرو می گوید، “چه از یک کشاورز خرید کنید یا از یک خدمات گوشتی مورد اعتماد، مهم ترین چیز این است که بدانید گوشت شما از کجا می آید و از سیستم هایی پشتیبانی می کند که هم به حیوان و هم به محیط زیست احترام می گذارد.”
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۵-۱۱-۰۸ ۱۴:۴۸:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #آشپزهای #خانگی #گاوهای #کامل #می #خرند #در #کل #پس #انداز #می #کنند #در #اینجا #نحوه #انجام #این #کار #آمده #است