مشارکتکننده ما، Miso of Miso Bakes، نکات مفیدی را برای استفاده مفید از خامه اضافی به اشتراک میگذارد. لذت ببرید….
آیا از آن متنفر نیستید که مقادیر نامناسبی از باترکرم رنگی باقی مانده باشد؟ اغلب همیشه مقداری برای پرتاب کردن آن خیلی زیاد است، اما برای نگهداری در وان کافی نیست.
بنابراین چه کار کنم؟ کره خامه را روی یک تکه پلاستیک میریزم، بسته ساران را محکم در یک کیف کوچک تا میکنم، تاریخ آن را میگذارم و آن را در یک کیسه زیپ بزرگ فریزر همراه با سایر «ناجور» قرار میدهم تا آماده استفاده شود.
یا گاهی اوقات گل ها را لوله می کنم، آنها را در سینی فریز می کنم و با احتیاط در ظرفی در بسته در فریزر قرار می دهم تا آماده استفاده شوند. کیک را همانطور که در حالت عادی انجام می دهم یخ می کنم و گل های یخ زده را درست روی کیک می گذارم. از آنجایی که گل ها کوچک هستند، من هرگز با تراکم مشکل نداشتم، اما اگر دارید، گل ها را به آرامی با یک دستمال کاغذی پاک کنید.
بلوکهای کوچک باترکرم رنگی یا گلها زمانی استفاده میشوند که باید یک کیک یا دسر در لحظه آخر برای یک مهمان غیرمنتظره درست کنید، یا اگر فقط میخواهید یک کیک با هم برای خانوادهتان در یک آخر هفته تنبل بریزید. این همچنین یک راه عالی برای استفاده از چند لایه یا تکه های کیک تصادفی است که در اطراف آن نشسته اید.
همین امر در مورد گل های خمیر قندی نیز صدق می کند. من دوست دارم آنها را تازه برای کیک های مهم درست کنم، اما وقتی یک یا دو گل خمیر شکر اضافی باقی می ماند، ساقه آن را جدا می کنم و آنها را در یک ظرف در بسته نگه می دارم و با احتیاط آنها را روی کیک “ضایعات” قرار می دهم. گل های کره ای
ناز، درسته؟ : ) گل های خمیر شکر به کیک حس خوبی می دهند، فکر نمی کنید؟ فقط به این دلیل که کیک در کره یخ شده است، به این معنی نیست که باید فقط از کره برای تزئین کیک خود استفاده کنید. همین امر در مورد کیک های فوندانت نیز صدق می کند! با رسانه ها بازی کنید و در نهایت محصولی خواهید داشت که قلب شما را لبخند می زند!
کیک مبارک!
(برچسبها برای ترجمه
برگرفته و ترجمه از thecakeblog
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۰۴ ۰۵:۰۰:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #Sweet #Snippets #استفاده #از #باقیمانده #باترکرم