شما می دانید که روز خوبی خواهد بود که ژاکلین باتلر با استعداد از گلبرگ شیرین متوقف می شود! ژاکلین یک هنرمند شکری برنده جوایز است که به خاطر گل های قند دقیقش شناخته شده و محبوب است. ما مفتخریم که ژاکلین در زمستان گذشته به ما ملحق شود این آموزش گل قند. و ما کاملاً هیجان زده هستیم که امروز دوباره او را داریم. این بار او ما را با گل های بهاری باورنکردنی خود مسحور می کند! با رنگ‌های سفید ملایم و سایه‌های سبز، این چیدمان پیچیده، تازه و کاملاً زیبا است. در حالی که تکنیک ژاکلین چیزی کمتر از الهام بخشیدن به هیبت نیست. و گویی آب نبات چشم خیره کننده کافی نبود، ژاکلین ما را به دنیای سرسبز گل های شکرش دعوت می کند. در حال حاضر، آن است دقیقا چگونه می خواهم جمعه ام را بگذرانم! غمگین بیش از زرق و برق دار شکر راننکولوس و نگاهی به فرآیند خلقت ژاکلین. آیا می خواهید به ما بپیوندید؟

ژاکلین باتلر از گلبرگ‌های شیرین، گل‌های شکر دوست داشتنی‌اش را به ما می‌دهد:

“البته من این فصل از سال را به خاطر همه گل های بهاری دوست دارم… و پالت رنگ سبز و سفید آنقدر تازه است که می بینم بارها و بارها به سمت آن کشیده می شوم. گاهی اوقات یک نقطه رنگ دیگر اضافه می کنم، اما فکر می کنم سبز و سفید ترکیبی عالی از تمیز و ساده و همچنین مدرن و پیچیده است. هیچ جزئیات اضافی روی کیک وجود ندارد (به غیر از روبان غلات) تا به گل ها اجازه دهد واقعاً تمرکز اصلی باشند. ranunculus همچنان گل مورد علاقه مشتریان و دانش آموزان من است، و من واقعا آنها را با گلبرگ های سفید رنگ سبز در مرکز را دوست دارم. من دوست دارم چیدمان هایی با ظاهر کامل و شاداب ایجاد کنم، حتی اگر روی یک کیک کوچک باشند، بنابراین از گل های هیدرانسی و پرکننده خود به همراه جوانه های کوچک و چند برگ براق برای پر کردن اطراف گل های اصلی استفاده می کنم. بهار شاد!”

Sugar Ranunculus توسط Petalsweet |  TheCakeBlog.com

به سادگی. کاملا. مهیج. در وحشیانه ترین رویاهایم نمی توانستم گل های قندی را زیباتر از این تصور کنم. یا راهی بهتر برای به پایان رساندن یک هفته الهام بخش دیگر!

یک تشکر ویژه از ژاکلین باتلر گلبرگ شیرین برای پیوستن به ما امروز! اگر عاشق این چیدمان زیبا هستید و می خواهید تکنیک های ژاکلین را یاد بگیرید، حتما کلاس های آنلاین او را در جدید ببینید. کیک استادان سایت!

فروشندگان و اعتبارات

کیک و عکاسی: شیرینی گلبرگ

(برچسب‌ها به ترجمه)آموزش درست کردن شکرک توسط گلبرگ‌های شیرین



برگرفته و ترجمه از thecakeblog
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۱۸ ۰۳:۰۲:۰۳
عناوین بصورت هشتگ: #Sugar #Ranunculus #توسط #Petalsweet

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *