۱۵ آگوست ۲۰۱۲ – یک مطالعه جدید توسط مریخ فواید سلامتی بیشتری از کاکائو را نشان داد. این آخرین تحقیق نشان داده است که مصرف منظم فلاوانول های کاکائو در رژیم غذایی ممکن است عملکرد شناختی را در افراد مسن با کاهش زودرس حافظه بهبود بخشد.
هارولد اشمیتز، مدیر اجرایی مرکز مریخ برای علوم بهداشتی کاکائو، میگوید: «در ۱۸ ماه گذشته، به دلیل تحقیقات بنیادی در حال انجام ما که بر ارتباط شیمی با سلامت انسان متمرکز است، درک ما از فلاوانولهای کاکائو و فواید آنها به طور قابل توجهی افزایش یافته است. این رویکرد باعث پیشرفت های علمی قابل توجهی شده است و ممکن است روزی به توصیه های غذایی معنی دار برای مصرف فلاوانول کاکائو منجر شود.
این مفهوم به خصوص جالب است که در آینده میتوان توصیههایی برای مصرف فلاوانول کاکائو ارائه کرد و اگر اینطور بود، میتوانست برای صنعت بسیار مفید باشد. با این حال، مهم است که برای مصرفکنندگان مشخص شود که دقیقاً چه نوع و چه مقدار شکلات باید بخورند، زیرا ترجیح فعلی بریتانیا از شکلات شیری، با مقادیر زیاد قند و چربی و درصد کم مواد جامد کاکائو، این میزان را ندارد. مزایای مشابه
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۰۴ ۱۷:۲۷:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #RDA #کاکائو