Radicchio “It Girl” فصل زمستان است. نوعی کاسنی، رادیکیو تقریباً به تمام معنا منحصر به فرد است، از طعم تلخ آن گرفته تا ظاهر زیبای هر گونه. می توان آن را به صورت خام یا پخته سرو کرد و فقط به چند طعم فصلی دیگر برای درخشش نیاز دارد. رادیکیو در دماهای سردی رشد می کند که بسیاری از محصولات دیگر نمی توانند زنده بمانند، و آن را به یک عنصر اصلی در بسیاری از دستور العمل های زمستانی، از سالادهای تازه گرفته تا گوه های کبابی یا برشته تبدیل می کند.
پیش از این، با انواع اصلی رادیچیو آشنا شوید. ما همچنین برخی از روشهای مورد علاقه خود را برای تهیه این سبزی شگفتانگیز به اشتراک میگذاریم، که وعده میدهد حتی در غمانگیزترین روزها نیز رنگآمیزی به وعدههای غذایی میدهد.
فرانکو فوبینی، مدیر عامل و بنیانگذار ناتورا
Radicchio چیست؟
فرانکو فوبینی، مدیر عامل و بنیانگذار Natoora، یک خردهفروش محصول که مستقیماً از کشاورزان تهیه میشود، میگوید Radicchio یک گیاه کاسنی است که قرنهاست در ایتالیا کشت میشود. از نظر تاریخی ، هر منطقه تنوع خاص خود را داشت. این ریشه ها اکنون در نام گونه های مختلف مانند ترویزو، کاستلفرانکو و چیوگیا منعکس شده است.
امروزه رادیکیو در کشورهای دیگر کشت میشود، اما گیاه رادیکیو و سنتهای پیرامون آن هنوز بخشی حیاتی از هویت فرهنگی ایتالیاست. این گیاهان به خوبی برای زمستان های سرد مناسب هستند و به محافظت از خاک های شنی در زمانی از سال که سایر محصولات کم هستند کمک می کنند. روشهای مناسب رشد نیز تلخی بدنام گیاه رادیکیو را از بین میبرد و آن را کاملاً خوش طعم میکند.
درباره تلخی Radicchio
شاید شنیده باشید که رادیچیو تلخ است، که ممکن است شما را از امتحان این غذای مورد علاقه زمستانی منصرف کرده باشد. بگذارید توضیح دهیم و وسوسه کنیم تا Radicchio را امتحان کنید. لبه تلخ آن به علم خلاصه می شود – یک ترکیب شیمیایی در گیاه به طور طبیعی با شکسته شدن برگ ها آزاد می شود.
چگونه رشد کرده است
فوبینی می گوید که میزان تلخی هر رقم رادیچیو بستگی به روش کشت مورد استفاده یک پرورش دهنده دارد. به عنوان مثال، پرورش دهندگان کوچک مقیاسی که او با آنها کار می کند تا اولین یخبندان صبر می کنند تا کاسنی های خود را برای مرحله دوم رشد پیوند بزنند، که زمان بسیار مهمی است که گیاهان به طور کامل بالغ می شوند. این کار فشردهتر است، اما رادیکیو تولید میکند که اگرچه به طور طبیعی تلخ است، اما بافتی ترد و طعمی پیچیده و تلخ دارد. بیشتر پرورش دهندگان تجاری از بذرهایی استفاده می کنند که برای “خود سفید شدن” یا رسیدن به رنگ خود در مزرعه بدون مداخله دوم طراحی شده اند. نتیجه واریتههای خود بلانچینگ رنگ تیرهتر، بافت افتاده و طعم تلختر است.
روش سومی برای کشت رادیچیو وجود دارد، روش رشد اجباری، که در آن گیاهان با ریشه های دست نخورده برداشت می شوند و به منطقه ای منتقل می شوند که گرما را اضافه می کند و نور را مسدود می کند. سپس گیاهان دوباره زنده میشوند اما نمیتوانند فتوسنتز کنند و طعمی نه چندان تلخ به آنها میدهد.
تلخی را در آغوش بگیرید (یا آن را خلق کنید)
فراتر از تکنیک برداشت و انواع رادیکیو، میزان تلخی آن نیز بسته به نحوه تهیه آن متفاوت است. وقتی رادیکیو به صورت خام سرو شود، طبیعتا تلخ تر می شود. وقتی پخته می شود، مقداری قند طبیعی آزاد می شود و طعم تلخ آن را ملایم می کند.
درست مانند پیاز، خیس کردن رادیکیو خرد شده در آب سرد می تواند به کاهش تلخی آن کمک کند. این به ویژه اگر رادیکیو را خام می خورید مفید است.
انواع رادیکیو
در ماه نوامبر، ترکیبی از کاسنی های مختلف را در فروشگاه های مواد غذایی و غرفه های بازار کشاورزان خواهید دید. در اینجا پنج نوع اصلی وجود دارد که باید در رادار خود نگه دارید:
- Chioggia: این گونه شبیه یک کلم کوچک قرمز است (از بیرون و داخل)، و تقریباً در هر سوپرمارکتی آن را خواهید یافت. به خاطر افزودن مقداری لقمه قابض به غذاها معروف است.
- Castelfranco: این واریته به خاطر برگهای خالدار بی نظیرش معروف است. آنها تمایل به رنگ سبز کم رنگ دارند و طعمی ملایم تر و خامه ای نسبت به سایر گونه های رادیکیو دارند، که آنها را به سبزی مناسب برای استفاده در یک سالاد ساده تبدیل می کند.
- ترویزو: شکل مستطیلی، برگ های ترویزو از نظر سبک شبیه به چیوگیا هستند، اما طعم کلی ملایم تری دارند. ما دوست داریم آنها را به بشقابهای خامهای اضافه کنیم، زیرا برای پختن سسها و سسها یا بهعنوان ظرفی برای پنیر و گوشتهای خوراکی عالی هستند.
- دیر: این گونه شگفت انگیز رادیکیو به خاطر برگ های بنفش تیره اش که در اطراف سر سبزی پیچ می خورد، شناخته شده است. این یک رقم دلچسب است که مرحله دوم رشد را طی می کند. این مرحله اغلب در رشد تجاری نادیده گرفته می شود، اما طعم واقعی تر و برگ محکم تری ایجاد می کند.
- از ونتو بلند شد: برگ های این گونه صورتی گلگون مدتی طول می کشد تا رنگ خود را توسعه دهند. به این ترتیب، آنها بیشتر از انواع تخصصی هستند. برگها لطیف و کمی تلخ با کمی شیرینی هستند. ما دوست داریم آنها را به صورت خام سرو کنیم تا رنگ صورتی آنها حفظ شود.
با استفاده از Radicchio
- خام: کاسنی خام در هر نوع سالاد زمستانی که فکرش را بکنید لذت بخش است. از ترکیبی از انواع مورد علاقه خود برای اضافه کردن رنگی به سالاد نان گرم استفاده کنید یا آن را به تنهایی و با یک سس ساده تزئین کنید. پنیر پارمزان چرب می تواند به تعادل رادیکیو خام تلخ در سالاد کمک کند. وقتی رادیکیو نازک بریده شود، روی کتلت های مرغ گرم نیز خوشمزه می شود – برگ ها در برابر حرارت پژمرده می شوند و بسیار دلپذیر می شوند.
- پخته شده: رادیکیو، به خصوص انواع تلخ تر، می تواند از پخته شدن سود ببرد. این می تواند هر چیزی باشد، از پژمرده شدن سبزی ها در ماکارونی گرم یا برشته کردن برش ها در فر داغ. اکثر گونه ها به خوبی گرم می شوند، بنابراین هنگام سرخ شدن یا کبابی از نظر زیبایی ظاهری دلپذیر باقی می مانند.
جفت طعم
آنچه با هم رشد می کند با هم می رود – این در این مورد نمی تواند درست باشد. سایر مواد زمستانی همان چیزی است که به طور طبیعی با رادیکیو بهترین ترکیب را دارد. از آنجایی که این سبزی ها تلخ هستند، جفت شدن آن ها با سایر موادی که شیرین، اسیدی و/یا چرب هستند، بهترین طعم های آنها را نشان می دهد.
- شیرین: عسل ، شربت افرا ، سیب سیب ، میوه های خشک
- اسیدی: آب مرکبات ، سرکه ، خردل ، کاپرز ، زیتون
- چرب: آجیل و دانه ها، پنیر، بیکن یا پانچتا، آنچوی، کره و روغن زیتون
ذخیره سازی Radicchio
نگهداری صحیح رادیکیو به تازه تر ماندن و ماندگاری آن کمک می کند. Fubini توصیه می کند که سرها را با یک ماده مات مانند کیسه پلاستیکی بپوشانید و آنها را در یخچال نگهداری کنید تا از فتوسنتز بیشتر جلوگیری شود.
چگونه رادیچیو را آماده کنیم
با بررسی دستور غذا شروع کنید—آیا باید برگ ها را برش دهید یا به صورت کامل سرو می شوند؟ اگر از برگ های کامل استفاده می کنید، به سادگی آن ها را یکی یکی بردارید و هر یک از برگ های بیرونی را که پژمرده به نظر می رسند یا لکه های قهوه ای دارند را دور بریزید.
اگر در دستور پخت رادیکیو ورقه شده یا خرد شده است، کل سر را از وسط نصف کنید و هسته سفید را در قسمت پایین ببرید. از آنجا به دلخواه برش بزنید یا خرد کنید.
برای هر کدام از این کاربردها، می توانید هرگونه کثیفی یا شنی را که روی برگ ها می بینید، بشویید یا پاک کنید.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۰۸ ۲۱:۵۵:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #Radicchio #چیست #به #علاوه #نحوه #ذخیره #آماده #سازی #استفاده #از #آن