به تازگی از پوشش ProSweets و ISM بازگشته‌ایم، در چهار روز این نمایشگاه‌های بزرگ تجاری جهانی، چیزهای زیادی برای تأمل وجود دارد.

چند پیشرفت جالب در هر دو رویداد وجود داشت که باعث شد ارزش بازدید داشته باشند، و درک اینکه چرا آنها باید در نمایشگاه‌های بخش برای جذب برخی از برجسته‌ترین استعدادها در صنایع ما باقی بمانند، آسان است.

علیرغم عوامل چالش برانگیز مانند دورنمای اینترپک که تنها چند ماه با آن فاصله داشت، به این معنی که برخی از بزرگترین غرفه داران دور ماندند، هنوز یک حس خوش بینی وجود داشت که هر دو رویداد چشم انداز قوی دارند.

در حالی که غرفه داران به تولید شیرینی گزارش دادند، تعداد بازدیدکنندگان کاهش یافته است (۳۷۰۰۰ بازدیدکننده ثبت شده توسط ارقام رسمی، در مقابل ۳۸۰۰۰ برای سال ۲۰۱۹ در ISM)، و ۱۸۰۰۰ در سال ۲۰۲۰ در مقابل ۲۱۰۰۰ برای سال قبل در ProSweets)، بسیاری از شرکت ها احساسات مثبتی را ابراز کردند. کیفیت واقعی شرکت کنندگان بالا بود – که همچنان یک مسئله حیاتی است. این قطعاً چیزی است که برگزارکنندگان مشتاق بودند بر آن تأکید کنند.

واضح است که یکی از مواردی که بدون شک تعداد معینی از مردم را دور نگه داشته است، ویروس کرونا در چین است. این کشور به طور سنتی تعداد زیادی از بازدیدکنندگان را به ISM ارائه می‌کرد، اما نگرانی‌ها در مورد این موضوع به وضوح در سال جاری تأثیر گذاشت.

یکی دیگر از عوامل تأثیرگذار احتمالاً احساس مداوم عدم اطمینان بازار در تعدادی از مناطق جهانی، از جمله اروپا، پیرامون نتیجه برگزیت و اینکه آیا توافق تجاری نهایی در مقطعی از سال جاری پدیدار خواهد شد، بوده است.

اگر اینطور نباشد، احتمالاً سناریوی طولانی‌مدت وضع تعرفه‌های تجاری جدید وجود دارد که می‌تواند به‌ویژه برای همه افراد ذینفع مضر باشد. این موضوع یک موضوع قابل توجه (اما نه تنها) در دستور کار کلن بود.

از نظر خود نمایش ها، در واقع نکات مثبت زیادی در اطراف سالن ها با توجه به کیفیت تجهیزات، سیستم ها و مفاهیم نمایش داده شده وجود داشت. همچنین برخی رویدادها و گفتگوهای قوی در دو نمایشگاه وجود داشت – از بحث در مورد روندهای اصلی که به انگیزه یافتن منبع سالم تر و پایدارتر محصولات می پردازد تا استفاده بالقوه از هوش مصنوعی برای حل چالش های تولید صنعت (موضوع اصلی کنفرانس #connect2030) در طول نمایش های این هفته برگزار شد.

از صحبت با تعدادی از کسب‌وکارهایی که در پنجاهمین سالگرد ISM شرکت کرده‌اند، به نظر می‌رسد که علیرغم اینکه بازارها نسبتاً غیرقابل پیش‌بینی هستند، فعالیت‌های اصلی توسعه محصول برای جلب علاقه مصرف‌کننده تقریباً یک عامل ثابت برای بسیاری از شرکت‌ها باقی می‌ماند.

شاید یکی از برجسته‌ترین کمک‌ها از سوی تولیدکنندگان صنعت‌گری باشد که به دنبال پاسخگویی به تقاضا برای محصولات سالم‌تر هستند. این همچنین جرقه ایجاد برخی نوآوری‌ها در طرح‌های شیرینی‌پزی شخصی و راه‌حل‌های جدید بسته‌بندی سازگار با محیط‌زیست را برانگیخت که دلایل زیادی برای شادی از نظر خلاقیت بخش ما ارائه می‌دهد.

برخی بر خلاف این استدلال کرده‌اند، که ممکن است این روزها نوآوری واقعی کمی ضعیف باشد، اما این خطی نیست که من شخصاً از گفتگوهای زیادی که با دوستان و همکارانم در سراسر صنعت داشته‌ام تشخیص دهم.

منصفانه است که بگوییم با کاهش اندازه ProSweets، این امر در حجم بازدیدکنندگان منعکس شد، با این حال تجهیزات و سیستم های قابل توجهی از سپرده گذاران و مغول ها گرفته تا خطوط بسته بندی که در طول چهار روز قابل توجه بودند در معرض دید قرار گرفتند. رویداد.

بنابراین، در مجموع، پنجاهمین سالگرد ISM، که باعث شد پاتریک پویریر Cemoi برنده جایزه ISM شود، لذت بخش بود که در خاطره ها ماندگار خواهد شد. همانطور که غرفه داران به تیم ما توضیح دادند، این بسیار موردی است که باید چند ماه آینده منتظر بمانیم تا ببینیم آیا سرنخ های مثبت به فرصت های تجاری کامل تبدیل می شوند، اما برای بسیاری، این نشانه ها دلگرم کننده به نظر می رسید.

با آدرس (ایمیل محافظت شده) یا از طریق رسانه اجتماعی @laserstudio_ir در تماس باشید



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۴-۰۹ ۱۸:۴۸:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #ProSweets #ISM #با #وجود #کاهش #تعداد #بازدیدکنندگان #موفقیت #خود #را #تحسین #کردند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *