امروز ما مشتاق به اشتراک گذاشتن اولین پست از یکی از همکاران جدید خود هستیم! از این پروژه بزرگ کیک DIY توسط Miso of Miso Bakes لذت ببرید…..

من می خواستم این کیک جسورانه باشد. می خواستم جسارت داشته باشد. می‌خواستم برای جلب توجه فریاد بزند، اما در عین حال کاملاً خجالتی باشد.

الهام من برای این کیک زمانی شکل گرفت که به طور تصادفی به آن برخورد کردم آموزش رز فیلتر قهوه مارتا استوارت. من عاشق پخت و پز و کاردستی هستم، بنابراین فکر کردم که این دو را به هم گره بزنم. همچنین، با افزایش محبوبیت عروسی‌های با تم دست‌ساز، امیدوارم سادگی این کیک عروس‌ها را تشویق و ترغیب کند تا کیک عروسی خود را درست کنند.

رنگ ها و رزهای بزرگ و اغراق آمیز تحت تأثیر روندهای مد اخیر قرار گرفته اند. از آنجایی که می‌خواستم رنگ‌های رز برجسته باشد (اما نه خیلی زیاد) رنگ خاکستری را به عنوان رنگ پایه کیک انتخاب کردم. برای یک کیک شیک تر، من فکر می کنم یک پایه صورتی کم رنگ، عاج یا حتی سفید کار می کند. برای یک کیک جسورانه تر، من فکر می کنم یک پایه مشکی با گل های صورتی تند می تواند این کار را انجام دهد. از نظر فنی، بسته به طرح رنگی، این کیک برای اکثر مضامین و مناسبت ها مناسب است، بنابراین اجازه دهید تخیل خود را روشن کند!

کیک رز کاغذی DIY توسط Miso Bakes |  TheCakeBlog.com

برای اینکه گل رز ایمن تر باشد، به جای استفاده از رنگ، از رنگ خوراکی و چای برای رنگ کردن آنها استفاده کردم.

کیک رز کاغذی DIY توسط Miso Bakes |  TheCakeBlog.com

کیک رز کاغذی

یک DIY توسط Miso Bakes

۱. گل رز را با توجه به دستورالعمل ارائه شده در وب سایت مارتا استوارت. (اگر ترجیح می دهید، می توانید گل رز را به جای سیم گل، روی سیخ درست کنید.)

۲. اطمینان حاصل کنید که نوار گلدار شما محکم در اطراف شکوفه بسته شده است و خیلی حجیم نیست.

۳. یک گل رز را در یک کاسه رنگ خوراکی یا چای رقیق فرو کنید و به آرامی گل رز را بچرخانید تا کل گل رز از جمله مرکز آن خیس شود. (اگر کاسه را به آرامی نوک بزنید، این روند آسان تر خواهد بود.) این کار را تا زمانی که همه گل های رز شما رنگی شوند، تکرار کنید.

۴. به آرامی گل رز را روی سینک تکان دهید و گل رز را در یک فنجان برنج یا یک بلوک پلی استایرن بچسبانید. (یک حوله کاغذی زیر پلی استایرن یا فنجان قرار دهید زیرا ممکن است مایع اضافی چکه کند.)

۵. گلبرگ های هر گل رز به هم می چسبند، اما اشکالی ندارد. بگذارید یک ساعت یا بیشتر خشک شود.

۶. با استفاده از سشوار، به آرامی صورت گل رز را روی متوسط ​​به بالا خشک کنید و در حالی که کل شکوفه را در یک دست نگه دارید و حجامت کنید. با خشک شدن گلبرگ ها جدا می شوند. (گرمای سشوار ممکن است نرم شود و نوار گل را کمی ذوب کند، پس مراقب باشید.)

۷. پس از خشک شدن گل رز، اگر آن را از ساقه‌اش بگیرید، گلبرگ‌های بزرگ‌تر روی آن می‌ریزند. برای حل این مشکل، یک لایه نوار اضافی به پشت اضافه کنید و برای حمایت بیشتر، گلبرگ ها را بالاتر ببرید.

۸. نوک گل رز را به آرامی با خلال دندان فر کنید و گلبرگ ها را پف کنید تا حجم پیدا کند.

۹. ساقه های گل رز را به اندازه مناسب ببرید. اگر از سیم گلدار استفاده می کنید، قبل از قرار دادن آن در کیک، کل سیم را با نوار گلدار بچسبانید.

۱۰. گل رز را داخل کیک فرو کنید.

۱۱. گلبرگ های بیرونی را به عقب برگردانید تا نوار گل و قسمت عمده آن پنهان شود.

نکات:

۱. رنگ گل رز هنگام خیس شدن بسیار تیره تر به نظر می رسد، بنابراین این را در نظر داشته باشید زیرا رنگ نهایی گل رز روشن تر خواهد بود.

۳. برای برجسته کردن نوک گل رز، از ژل رنگ خوراکی رقیق شده با کمی الکل یا عصاره شفاف استفاده کنید.

۴. اگر روی کیک باترکریمی تزئین می کنید، یک گلوله کوچک خمیر شکر را از انتهای پشت سیخ یا سیم گل بچسبانید و در انتهای شکوفه متوقف شود. توپ به عنوان یک درپوش عمل می کند و از تماس گلبرگ ها و جذب رطوبت کیک جلوگیری می کند.

۵. در صورت تمایل، می توانید لوله یا برگ ها را به کیک اضافه کنید.

کیک مبارک!

(برچسب‌ها برای ترجمه) کیک رز کاغذی



برگرفته و ترجمه از thecakeblog
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۲-۱۰ ۲۰:۲۶:۰۳
عناوین بصورت هشتگ: #DIY #کیک #رز #کاغذی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *