پست امروز دو برابر است! ما نه تنها یک طرح کیک جدید و زیبا برای به نمایش گذاشتن داریم، بلکه چیز جدیدی را نیز یاد خواهیم گرفت! مشارکت کننده ما، Miso of Miso Bakes، این کیک باورنکردنی را درست کرده است و با مهربانی یکی از تکنیک های خود را با ما به اشتراک می گذارد. بنابراین، پس از پایان یافتن طرح دوستداشتنی میسو، یاد میگیریم که چگونه یکی از گلهای قندی ظریفی که او استفاده کرده است درست کنیم. میخک ها فقط یک گل پرکننده نیستند! اگر در ساخت گلهای گامپاست تازه کار هستید، آنها مکانی عالی برای شروع هستند. لایههای گلبرگهای نازک برای دستهای مبتدی بخشندهتر هستند. به علاوه، میخک برای کیک های روز ولنتاین آینده شما عالی خواهد بود! الان میتونم گل میخک های صورتی رو تصور کنم! پس اول از زیبایی میسو لذت ببریم کیک مدرن گل قند و سپس ما به سمت او می رویم گل میخک دست ساز.
Miso of Miso Bakes نظرات خود را در مورد طراحی خود به اشتراک گذاشت:
من همیشه می خواستم با استفاده از رنگ های مورد علاقه ام یک کیک درست کنم اما تا اوایل بهار گذشته هرگز به آن دست پیدا نکردم. من چند هفته را صرف ساختن تنها گل رز، میخک، گل رز، و گاردنیا از گامپاست کردم تا بتوانم بهترینها را برای نمایش روی کیک انتخاب و انتخاب کنم. میخواستم کیک با گل پوشانده شود اما در عین حال شیک، جسورانه و ترد باشد.»
آرام باش قلب من! از ترکیب رنگ های چشمگیر گرفته تا گل های زیبا، این طرح فقط خیره کننده است! من عاشق سایه های مختلف بنفش در برابر کنتراست سفید با فقط چند رنگ سبز هستم. و اکنون… آموزش وعده داده شده. میخک های دمدمی مزاج و لاستیک، میخک های دست ساز!
گل میخک شکری
آموزش میسو بیکس
مرحله ۱: با استفاده از یک توپ خمیر به اندازه نخود یک هسته ایجاد کنید. خشک کنید تا سفت شود.
گام ۲: یک گل یا یک دایره را با استفاده از گل یا برش گرد برش دهید.
مرحله ۳: با استفاده از چاقو، شکاف هایی در اطراف لبه گل یا گامپاست گرد ایجاد کنید.
مرحله ۴: لبه ها را فر کنید.
مرحله ۵: از طریق سیم تا انتهای هسته بلغزانید.
مرحله ۶: خیس کنید و از وسط تا کنید.
مرحله ۷: یک گوشه را به مرکز چسب بزنید.
مرحله ۸: از طرف دیگر تکرار کنید، اما این بار آن را برعکس تا کنید.
مرحله ۹: با لایه اول چگونه به نظر می رسد.
مرحله ۱۰: این کار را با لایه های دلخواه تکرار کنید. اندازه کاترها را باید هر ۲-۳ لایه افزایش دهید. وقتی به چند لایه آخر رسیدید، نیازی به تا زدن گلبرگ نیست. فقط آن را به سمت پایه بلغزانید، گلبرگ ها را خیس کنید و به آرامی به شکل گل قالب بزنید. این همان چیزی است که یک میخک کامل شده به نظر می رسد!
یک تشکر ویژه از میسو برای به اشتراک گذاشتن مطالب نفیس خود کیک مدرن گل قند امروز با ما و برای اینکه به همه ما یاد داد چگونه خودمان را بسازیم گل میخک دست ساز! اگر آموزش میخک میسو را امتحان کردید، حتما برگردید و در مورد آن به ما بگویید! گل سازی مبارک
فروشندگان و اعتبارات:
آموزش کیک و میخک: میسو پخت
عکاسی (تصاویر کیک) : سیلویا جی عکس
(تگها برای ترجمه
برگرفته و ترجمه از thecakeblog
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۲-۰۲ ۰۸:۳۷:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #DIY #میخک #های #دست #ساز #فریلی