حتماً اتفاق می افتد: همیشه نمی توانید از میان یک قرص نان قبل از شروع خشک شدن، راه خود را طی کنید. نان بیات اغلب به عنوان یک اقلام دور ریختنی دیده می شود، اما ما اینجا هستیم که بگوییم آن را پرت نکنید! نان بیات یک ماده همه کاره در بسیاری از دستور العمل ها، از سوپ و گوشت تا کاسرول های شیرین و خوش طعم است.
استفاده مجدد از موادی که معمولاً دور ریخته می شوند، یک راه عالی برای کاهش ضایعات مواد غذایی در آشپزخانه خانه شما است، خواه ضایعات سبزیجات را به آبگوشت خانگی تبدیل کنید یا از آب ترشی برای ایجاد یک کوکتل منحصر به فرد استفاده کنید. اگر فکر کرده اید با آن نان قدیمی چه کنید، در جای درستی هستید. پیشاپیش، راه هایی برای استفاده از نان خشک شده خود بیابید.
پودینگ نان
راشل مارک
نان بیات برای چیزهایی مانند پودینگ نان ایده آل است. نان کاستارد تخم مرغ را خیس می کند فقط به اندازه ای که نان را مرطوب کند بدون اینکه خیس شود. پودینگ نان می تواند شیرین (مانند آنهایی که با شکلات یا کارامل طعم داده شده اند) یا شور (با طعم قارچ های گوشتی یا پنیر آجیلی) باشد. هر نان بلندی مانند بریوش یا چلو برای پودینگ نان عالی است. کروسان های قدیمی یکی دیگر از گزینه های عالی برای تغییرات شیرین است.
اقشار
استراتا شبیه پودینگ نان است که تکه های نان همراه با کاستارد تخم مرغ پخته می شود. دستور العمل های استراتا معمولاً نسبت تخم مرغ به خامه بالاتری نسبت به پودینگ نان دارند و تقریباً همیشه خوش طعم هستند تا شیرین. آنها یک راه عالی برای غذا دادن به جمعیت هستند. آنها را می توان با استفاده از سبزیجات و پنیر گیاهی نگه داشت، یا می توانید گوشت های مختلفی مانند سوسیس، بیکن کانادایی یا حتی ماهی آزاد دودی اضافه کنید.
نان تست فرانسوی
بری گلدمن
پنکیک و وافل را فراموش کنید – نان تست فرانسوی سزاوار قدردانی است. چه در حال پختن تکههای تکهای روی کبابپز یا پختن آن بهسبک کاسروله باشید، نان تست فرانسوی یک راه عالی برای استفاده از نان بیات است، چه بریوش، چه چلو یا یک تکه سفید استاندارد. بسته به اینکه تکههای نان چقدر بیات هستند، اجازه دهید آنها را به اندازهای که لازم است در کاسترد تخممرغی خیس بخورند تا درست خیس بخورند. برای کاسرول های نان تست فرانسوی، حتی می توانید اجازه دهید تا مایع را یک شب در یخچال خیس کنند.
کروتون
کارسون داونینگ
پختن تکههای لقمهای نان کهنه با روغن زیتون یک راه عالی برای احیای نان است. می توانید کروتون ها را روی اجاق گاز سرخ کنید یا در فر برشته کنید. در هر صورت، آنها برای پاشیدن روی سالاد و سوپ عالی هستند. طعم ها را با اضافه کردن سیر تازه یا چند دانه سبزی خشک مانند رزماری یا آویشن (علاوه بر نمک و فلفل فراوان) ساده نگه دارید.
پودرهای سوخاری
برای تهیه آرد سوخاری خانگی از نان بیات، نان را به قطعات کوچکتر درآورید و در کاسه غذاساز بریزید تا به شکل خرده های درشت در بیاید. با نگهداری در ظرف دربسته در فریزر تا ۲ ماه عمر آنها را افزایش دهید. می توانید از آرد سوخاری به عنوان نان برای چیزهایی مانند کتلت مرغ یا پارمزان بادمجان یا به عنوان رویه کره ای برای ماکارونی و پنیر پخته شده در فر استفاده کنید.
آرد سوخاری چاشنی شده را با اضافه کردن یک کف دست سبزی خشک مانند رزماری، پونه کوهی، آویشن و ریحان درست کنید.
سالاد نان
سالاد پانزانلا توسط کشاورزان ایتالیایی به عنوان راهی برای استفاده از سبزیجات فراوان و نان بیات ایجاد شد. نکته کلیدی این است که نان را در حالی که هنوز گرم است به وینگرت سالاد اضافه کنید تا زمان داشته باشد تا تمام آن طعم های فوق العاده را بنوشد. پانزانلا به طور سنتی با سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمه ای و ریحان تازه درست می شود، اما از هر فصلی استفاده کنید. کدو حلوایی برشته شده زمستانی یا حتی میوه های هسته دار تابستانی مانند هلو و گیلاس به خوبی در سالاد نان کار می کنند.
چاشنی
راشل مارک
این فقط برای روز شکرگزاری نیست! شما می توانید (و باید) در زمان های دیگر سال از پر کردن لذت ببرید. هر زمان که آن را درست کردید، همیشه ایده خوبی است که نان را از قبل بخرید و بگذارید قبل از درست کردن این غذای مورد علاقه، خشک شود. درست مانند پودینگ نان، نان داخل چاشنی اگر خیلی مرطوب و تازه نباشد آبگوشت را بهتر جذب می کند. قیمه را به تنهایی پخته یا داخل مرغ یا سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای پر کنید.
میت لوف و کوفته
نان یک ماده ضروری مهم برای تهیه میت لوف و کوفته است. برخی از دستور العمل ها به تکه های نان پاره شده نیاز دارند، در حالی که برخی دیگر از پودر سوخاری استفاده می کنند. فکر نکنید هنگام تهیه این دستور العمل ها نیازی به خرید نان تازه یا آرد سوخاری ندارید. نان را معمولاً قبل از افزودن به مخلوط گوشت به شیر یا مایع دیگری اضافه میکنند تا دوباره هیدراته شود، بنابراین نان کهنه به خوبی عمل میکند. نان آبرسانی شده به گوشت و کوفته کمک می کند تا خوب و مرطوب بماند.
سوپ
استفاده از نان یک راه عالی برای غلیظ کردن سوپ بدون افزودن لبنیات یا سایر نشاسته ها است. با خیس شدن آبگوشت، نان شروع به شکستن می کند و مقداری بدن به سوپ اضافه می کند. ریبولیتا یک نمونه کلاسیک است و معمولاً هنگام تهیه پاپا آل پومودورو از نان بیات نیز استفاده می شود.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۳-۱۲ ۲۱:۱۱:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #روش #خوشمزه #برای #استفاده #از #نان #کهنه