در کنار دارچین، جوز هندی به دلیل طعم متمایز و تطبیق پذیری آن، یکی از محبوب ترین ادویه جات در آشپزخانه های خانگی است. بدون آن نمی توانید فصل تعطیلات را پشت سر بگذارید، اما برای انواع دستور العمل ها در طول سال استفاده می شود. جوز هندی میتواند به سس بشامل رنگی دلپذیر اضافه کند یا به پای کدو تنبل شکوفا شود.
اگر متوجه شدید که این ادویه تمام شده است، نگران نباشید. چه در حال انجام کارهای نهایی بر روی یک لیوان تخم مرغ برای تعطیلات باشید، چه طعم دار یک کاسترد خامه ای برای کیش یا طعم دسر کدو تنبل مورد علاقه خود را تقویت کنید، این جایگزین های جوز هندی احتمالاً از قبل وسایل رایج در آشپزخانه شما هستند. به خواندن ادامه دهید تا یاد بگیرید چگونه کابینت ادویه خود را به نفع خود درست کنید.
Westend61 / Getty Images
جوز هندی چیست؟
اتان فریش، یکی از بنیانگذاران و یکی از مدیران اجرایی Burlap & Barrel، یک شرکت ادویه جات تک منشا، می گوید جوز هندی در واقع قسمت داخلی یک میوه هسته دار است، شبیه به هلو یا زردآلو که هنوز رسیده است. هنگامی که میوه آماده برداشت است، گوشت شکافته می شود و گرز قرمز روشنی را که دور پوسته براق تیره حاوی جوز هندی پیچیده شده است، نمایان می شود. میوه ها با دست چیده می شوند، حفره ها برداشته می شوند و در آفتاب خشک می شوند و پوسته ها باز می شوند تا “آجیل” داخل آن آشکار شود.
فریش می گوید جوز هندی بومی مولوکاس است، رشته ای از جزایر دور افتاده در اندونزی امروزی. تا سال ۱۶۰۰ منحصراً در این جزایر کشت می شد، زمانی که منافع مستعمرات هلندی و بریتانیایی به جزایر هجوم بردند و درختان جوز هندی را در دیگر مزارع استعماری خود، از جمله زنگبار و گرانادا، جایی که Burlap & Barrel بیشتر جوز خود را تامین می کند، پیوند زدند.
در حالی که انواع مختلفی از جوز هندی وجود دارد، آنهایی که به طور گسترده در دسترس هستند، دارای طعم های گرم و شیرین و رایحه های بی تردید غنی هستند.
هنگام خرید جوز هندی، به جای ادویه از قبل آسیاب شده، غلاف کامل را انتخاب کنید. ماندگاری بیشتری دارد و طعم تازه تری در دستور العمل های شما دارد.
جایگزین های جوز هندی
جوز هندی طعمی متمایز دارد که تکرار آن می تواند مشکل باشد، اما اگر در کابینت ادویه خود ندارید، اجازه ندهید که شما را از تهیه دستور غذا بازدارد. در اینجا لیستی از ادویه جات دیگر وجود دارد که می توانید به جای آن استفاده کنید.
گرز
گراز و جوز هندی هر دو از یک گیاه سرچشمه می گیرند. جوز هندی از دانه (یا “آجیل”) می آید در حالی که گرز غشای خارجی آن دانه است. میس از نظر طعم شبیه ترین است، اگرچه کمی قوی تر از جوز هندی است. می توان از آن به عنوان مبادله ۱:۱ استفاده کرد.
راه های استفاده از آن: میس یک جایگزین عالی برای دستور العمل هایی است که به شدت به جوز هندی به عنوان یک عامل طعم دهنده اصلی متکی هستند، مانند تخم مرغ یا کلوچه های ادویه دار.
طعم میس زودتر از جوز هندی کدر می شود، بنابراین اگر شیشه شما بیش از شش ماه است بهتر است یک شیشه تازه بخرید.
دارچین
وقتی نوبت به پخت می رسد، برای یافتن دستور پختی که جوز هندی داشته باشد، اما دارچین نداشته باشد، سخت خواهید بود. این دو ادویه برای انواع خوراکی های شیرین دست به دست هم می دهند. برای بسیاری از دستور العمل های پخت، دارچین یک جایگزین مطمئن برای جوز هندی است، اما با استفاده از نصف مقدار دارچین شروع کنید، زیرا طعم بسیار تندتری دارد.
راه های استفاده از آن: فقط متمایزترین کام ها متوجه عدم وجود جوز هندی در دستور العمل های ادویه دار مانند پای کدو تنبل و snickerdoodles می شوند.
زنجبیل
زنجبیل آسیاب شده از ریشه خشک شده زنجبیل می آید که بیشتر تند است تا شیرین. اغلب با ادویههای گرمکننده شیرینتری مانند دارچین یا جوز هندی همراه میشود و طعم دلپذیری را به دستور العملهای شیرین و خوش طعم میافزاید. اگر از زنجبیل در دستور پخت شیرینی استفاده می کنید، از حدود یک چهارم مقدار مورد نیاز جوز هندی استفاده کنید. برای دستور العمل های خوشمزه، از نسبت ۱:۱ استفاده کنید.
راه های استفاده از آن: هر چیزی مرزه از تقویت زنجبیل سود می برد. در هر جایی که به طور سنتی از جوز هندی استفاده می شود مناسب است (چیزهایی مانند سس بشامل برای غذاهای پاستا یا سس خامه ای غنی که روی شام استیک بریزید).
وقتی زنجبیل تازه را جایگزین زنجبیل خشک کنید، ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده معادل ۱/۴ قاشق چایخوری زنجبیل خشک است.
میخک ها
میخک آسیاب شده یک جایگزین عالی برای جوز هندی است زیرا شیرینی زیادی با ته رنگ فلفلی دارد. اگرچه میخک شبیه به هم است، اما میخک کمی قوی تر از جوز هندی است، بنابراین از نیمی از مقدار توصیه شده در هنگام تعویض استفاده کنید.
راه های استفاده از آن: جایگزین کردن میخک برای افراد مشکوک به پخت معمولی را در نظر بگیرید: کلوچه، پای یا هر چیزی که طعم چای دارد.
فلفل دلمه ای
فلفل دلمه ای را می توان به نسبت ۱:۱ برای جوز هندی در دستور العمل های شیرین و خوش طعم استفاده کرد. طعم آن کمی تندتر است که یادآور ترکیبی از جوز هندی، دارچین و دانه فلفل است.
راه های استفاده از آن: فلفل دلمه ای یکی از مواد رایج در بسیاری از دستور العمل های جامائیکایی است، بنابراین اگر جوز هندی هم نیاز دارید، می توانید از فلفل دلمه ای بیشتری استفاده کنید. همچنین می توان آن را به مشکوک های شیرین معمولی که در بالا بحث شد اضافه کرد.
ادویه پای کدو تنبل
ادویه پای کدو تنبل یکی از مواد تشکیل دهنده کابینت ادویه جات است. می توان از آن برای جایگزینی تمام ادویه های گرم کننده در دستور العمل های شیرین استفاده کرد، زیرا معمولاً با ترکیبی از جوز هندی، دارچین، فلفل دلمه ای، زنجبیل و میخک تهیه می شود.
راه های استفاده از آن: هر چیزی با طعم کدو تنبل! در دسته بعدی نان کدو تنبل، پای کدو تنبل یا کلوچه های کدو تنبل، همه آن ادویه ها را با مخلوط پای کدو تنبل جایگزین کنید.
دانه های فلفل سیاه
به خصوص هنگامی که با میخک ترکیب می شود، دانه های فلفل سیاه یک جایگزین بسیار فریبنده جوز هندی است. فلفل آسیاب شده را با نیمی از جوز هندی توصیه شده در تمام دستور العمل های خوشمزه خود تعویض کنید.
راه های استفاده از آن: از فلفل در غذاهای خوش طعمی که نیاز به جوز هندی دارند، مانند سس بولونیز یا اسپاگتی و کوفته استفاده کنید.
گرم ماسالا
گارام ماسالا که در غذاهای هندی و آسیای جنوبی محبوب است، یک ادویه کامل برای غذاهای خوش طعم است. ترکیب ادویه هر منطقه متفاوت است، اما جوز هندی همیشه در آن گنجانده شده است.
راه های استفاده از آن: از آن در هر سسی که در پایان نیاز به کمی جوز هندی دارد استفاده کنید. یا آن را به جای پنج پودر ادویه در پای کدو تنبل ما امتحان کنید.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۰۲ ۲۲:۴۱:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #جایگزین #جوز #هندی #برای #استفاده #در #آشپزی