چه مبتدی یا متخصص در آشپزخانه باشید، احتمالاً از شستشوی تخم مرغ در دستور پخت استفاده کرده اید. از آن برای همه چیز استفاده می شود، از گرفتن پوسته پای براق و ترک خورده گرفته تا چسباندن آرد سوخاری گرفته تا کتلت مرغ. اگر تخم مرغ تمام شده است، تخم مرغ نمی خورید، یا نمی خواهید یک تخم مرغ کامل را بشکنید فقط برای اینکه بیشتر آن از بین برود، جایگزین های مختلفی برای شستن تخم مرغ وجود دارد که باعث تعویض بدون درز می شوند. کایرین بالدوین، مربی سرآشپز در موسسه آموزش آشپزی، جایگزین های مورد علاقه خود را برای شستشوی تخم مرغ، از جمله لبنیات و گزینه های گیاهی که ممکن است در نظر نگرفته اید، به اشتراک بگذارد.

شستشوی تخم مرغ چیست؟

به عبارت ساده، شستشوی تخم مرغ با هم زدن تخم مرغ های کامل تا زمانی که یکدست و کاملا مخلوط شوند، درست می شود. گاهی اوقات، شستشو با آب یا شیر رقیق می شود، اما واقعاً بستگی به نحوه استفاده شما از آن دارد. شستن تخم مرغ کاربردهای زیادی دارد، اما رایج ترین آن ترویج قهوه ای شدن و کمک به چسبیدن همه چیز است.

احتمالاً با شستشوی تخم مرغ در زمینه خمیر پای آشنا هستید. اغلب برای برس زدن روی پوسته‌های پای مشبک، شیرینی‌ها و قرص‌های نان استفاده می‌شود. پروتئین تخم‌مرغ نه تنها به ایجاد رنگ قهوه‌ای طلایی روی ظرف کمک می‌کند، بلکه زمانی که می‌خواهید روی آن را با چیزی مانند شکر، آجیل یا دانه بپاشید، استفاده از آن راحت است. رطوبت حاصل از شستشوی تخم‌مرغ باعث می‌شود که تقریباً هر چیزی به سطح بچسبد – به این ترتیب کیک‌های با رویه شکر درخشان و نان شیرینی‌هایی با پوسته دانه‌دار درست می‌شوند.

به معنای مشابه، شستشوی تخم مرغ اغلب هنگام راه اندازی ایستگاه نان خوری استفاده می شود. آرد، شستن تخم مرغ و آرد سوخاری سه جزء اصلی هستند و تخم مرغ وظیفه دارد اطمینان حاصل کند که آرد سوخاری به هر چیزی که در حال پختن آن هستید به طور یکنواخت بچسبد.

آب

گاهی اوقات ساده ترین راه حل ها بهترین راه حل ها هستند. مورد مورد نظر: آب. تعداد بسیار کمی از این جایگزین‌ها جایگزین مناسبی برای همه چیزهایی هستند که شست‌وشوی تخم‌مرغ استفاده می‌شود، اما این ماده معمولی به‌طور خاص برای یک چیز مفید است. بالدوین می‌گوید: «برای چسباندن خمیرهایی که باید قبل از پخت به هم بچسبم، اغلب فقط آب ساده کار خوبی می‌کند، زیرا معمولاً فقط خیس کردن خمیر باعث می‌شود آنقدر چسبناک شود که به خودش بچسبد».

شیر

به گفته بالدوین، شیر در هر جایی که آب عمل کند، کار خواهد کرد. همچنین می توان از آن برای برس زدن روی نان هایی مانند نان ساندویچ کلاسیک یا نان شیر ژاپنی استفاده کرد. بالدوین می‌گوید: «اگر می‌خواهید کمی قهوه‌ای و براق‌تر شود، می‌توانید کمی عسل یا شکر دانه‌ای را در مایع حل کنید. شیر مانند شست و شوی معمولی تخم مرغ قهوه ای نمی شود، اما با مقداری شکر اضافه شده، روی خمیر یا شیرینی شروع به کاراملی شدن می کند.

کرم سنگین

کرم سنگین جایگزین مورد علاقه بالدوین برای شستشوی تخم مرغ است. در واقع، او با افتخار می‌گوید که در بیشتر موارد آن را به شستشوی تخم‌مرغ ترجیح می‌دهد. می توان آن را در سراسر تخته برای هر کاربردی استفاده کرد، و او آن را برای هر موردی که برای مدت طولانی پخته می شود، مانند پای ترجیح می دهد. خامه سنگین با ایجاد واکنش میلارد (که به عنوان کاراملیزاسیون شناخته می شود) روی سطح خمیر به جای اینکه یک لایه جداگانه از تخم مرغ باشد که سریعتر از شیرینی پخته می شود، باعث قهوه ای شدن خود شیرینی می شود.

ماست

ماست، چه از ماست معمولی استفاده کنید و چه از نسخه یونانی غلیظ تر و خامه ای آن، برای نان دادن به جای شستن تخم مرغ ایده آل است. بالدوین می‌گوید: «من از ماست برای پخت نان استفاده می‌کنم زیرا پروتئین در آن وجود دارد و همیشه به چسبیدن نان کمک می‌کند. فقط یک برس شیرینی پزی بردارید و قبل از اینکه آن را در پودر سوخاری بریزید، یک پوشش سبک از ماست را روی غذای چاشنی شده بمالید.

شیر گیاهی

جایگزین های شیر وگان این روزها به راحتی در دسترس هستند و در مورد جایگزینی برای شستشوی تخم مرغ به خوبی شیر گاو کار می کنند. هر شیر گیاهی مناسب است، اما ما شیری را توصیه می کنیم که شیرین نشده باشد و طعم ملایم و پروتئین بالایی دارد، مانند شیر سویا.

جایگزین تخم مرغ وگان

جایگزین‌های تخم‌مرغ گیاهی مانند JUST Egg ترکیبی مشابه با تخم مرغ دارند و بهترین بخش این است که از قبل هم زده شده است. آنها به خوبی یک شست و شوی معمولی تخم مرغ قهوه ای نمی شوند، اما جایگزین های تخم مرغ وگان کمک می کنند چیزهایی مانند سمباده شکر به بالای شیرینی ها بچسبند و خرده سوخاری ها هنگام پخت راحت به آن بچسبند.

سس مایونز

مسلماً سس مایونز دارای تخم مرغ است و به گفته بالدوین، به همین دلیل است که بسیار خوب عمل می کند. این جایگزین ایده آل برای افرادی که به تخم مرغ آلرژی دارند نیست، اما اگر به دلیل تمام شدن تخم مرغ به دنبال تعویض آن هستید، سس مایونز می تواند نجات دهنده باشد. از آن مانند ماست برای پخت نان استفاده کنید – فقط با یک برس شیرینی پزی روی آن کف کنید.

آکوافابا

آکوافابا مایع باقی مانده از کنسرو نخود است. معمولاً آبکش می شود و دور ریخته می شود، اما اگر به پخت گیاهی علاقه دارید، یک ماده عالی برای بازی کردن است. بالدوین می‌گوید: «اگر سطح واقعاً براقی را که شستشوی تخم‌مرغ به شما می‌دهد، می‌خواهید، می‌توانید از aquafaba استفاده کنید.» او توضیح می‌دهد که سفیده تخم‌مرغ بیشتر از آب و پروتئین ساخته شده است و آکوافابا همان دو جزء را دارد، فقط از یک منبع غیر حیوانی – این یک جایگزین طبیعی است. بالدوین همچنین دوست دارد از آن برای پخت نان استفاده کند. شما فقط به چیزی نیاز دارید که سطحی را که در حال پختن آن هستید مرطوب کند، بنابراین بسیاری از جایگزین های ذکر شده در بالا کار می کنند. او خاطرنشان می کند که هرچه مایع غلیظ تر باشد، بهتر روی نان نگه می دارد، بنابراین می توانید مقداری نشاسته ذرت را در آکوافابا بزنید تا دوغاب کمی غلیظ تر برای پخت درست شود.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۱۲-۱۲ ۲۲:۲۸:۰۷
عناوین بصورت هشتگ: #بهترین #جایگزین #برای #شستشوی #تخم #مرغ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *