قاشق های چوبی یک کارآزموده و واقعی در آشپزخانه هستند. آنها سبک وزن، مقاوم در برابر حرارت، سازگار با محیط زیست و به اندازه کافی ملایم هستند که مانند ظروف فلزی به ظروف آشپزی شما آسیب نرسانند. یک قاشق چوبی قابل اعتماد برای تفت دادن، هم زدن، مخلوط کردن مواد خشک و حتی برداشتن خمیر عالی است.
در حالی که قاشق های چوبی بسیار بادوام هستند، اما برای همیشه دوام ندارند. در یک نقطه خاص، این ظروف آشپزخانه نیاز به تعویض دارد. از دو کارشناس پرسیدیم که چگونه بفهمیم زمان تعویض قاشق چوبی با قاشق جدید فرا رسیده است.
دارای ترک یا شکاف قابل مشاهده است
بارزترین علامتی که نشان می دهد قاشق چوبی شما نیاز به تعویض دارد زمانی است که متوجه ترک های قابل مشاهده یا شکاف روی سطح می شوید. سوزان هارلندر، میکروبیولوژیست و یکی از بنیانگذاران Rä Foods میگوید: «ترکها میتوانند رطوبت و ذرات غذا را به دام بیندازند و تمیز کردن صحیح قاشق را دشوار کنند. چوب در مقایسه با ظروف پخت و پز سیلیکونی یا فلزی متخلخل است، به این معنی که با گذشت زمان یک قاشق چوبی می تواند به محل رشد باکتری ها تبدیل شود.
در لمس خشن احساس می شود
غیرمعمول نیست که قاشق چوبی پس از استفاده مداوم و قرار گرفتن در معرض گرما و آب، در تماس با قاشق چوبی احساس ناهمواری کند. Namiko Chen، توسعه دهنده دستور غذا می گوید: «بافت خشن می تواند به ظروف آشپزی شما آسیب برساند. وقتی متوجه شدید که قاشق چوبی شما ناهموار است، آن را با قاشق جدید عوض کنید.
دارای لک و تغییر رنگ است
با گذشت زمان، قاشق چوبی شما ممکن است علائمی از لکه یا تغییر رنگ را نشان دهد، که هر دو نشانههایی هستند که زمان تعویض آن فرا رسیده است. هارلندر میگوید: «لکهها نشان میدهند که روغنها و بقایای مواد غذایی عمیقاً در چوب نفوذ کردهاند، که میتواند باعث ایجاد بوهای طولانی و پتانسیل رشد باکتریها شود». غذاهایی با رنگهای غنی، مانند سس گوجهفرنگی، میتوانند لکههای بیخطری بر جای بگذارند، اما لکههای تیره و عمیقی که با تمیز کردن پاک نمیشوند، نشان میدهند که قاشق جدید درست شده است.
بوها را حفظ می کند
طبیعت متخلخل چوب به این معنی است که طعم ها، عطرها و رطوبت را به راحتی جذب می کند. «اگر بوی ماندگار حتی پس از شستشو باقی بماند، نشانه آن است که قاشق چیزی بیشتر از عطر را جذب کرده است. چن می گوید: ذرات غذا و باکتری ها نیز ممکن است وجود داشته باشند. نه تنها باکتری ها می توانند برای سلامتی شما مضر باشند، بلکه بوها می توانند طعم غذای شما را در حین پخت و پز تحت تاثیر قرار دهند.
چوب نرم یا پوسته پوسته است
قاشق های چوبی می توانند نرم شوند یا بعد از ساییدگی زیاد شروع به پوسته پوسته شدن کنند. وقتی این اتفاق افتاد، زمان تعویض قاشق است. هارلندر میگوید: «این مسائل نشان میدهد که چوب در حال شکستن است، که میتواند منجر به خرد شدن در غذا شود.
تاب برداشتن
پس از قرار گرفتن طولانی مدت در معرض رطوبت، قاشق های چوبی ممکن است شروع به تاب برداشتن کنند. چن میگوید: «قاشقی که شروع به پیچ خوردن یا خم شدن میکند، دیگر قابلیت اطمینان مورد نیاز شما را ارائه نمیکند. برای جلوگیری از تاب خوردن، از قرار دادن قاشق در آب، سس، روغن یا سایر مایعات داغ برای مدت طولانی خودداری کنید و پس از تمیز کردن، بگذارید کاملا خشک شود.
سایش و پارگی منظم
مهم نیست که چقدر از قاشق چوبی خود مراقبت کرده اید، سایش و پارگی تاثیر خود را خواهد گذاشت. هارلندر میگوید: «اگر سالها از قاشق بهشدت استفاده کردهاید، حتی بدون آسیب قابل مشاهده، ممکن است زمان تعویض آن فرا رسیده باشد. استفاده مکرر چوب را از بین می برد و تخلخل آن را افزایش می دهد و شانس جذب ذرات غذا و ذخیره باکتری ها را افزایش می دهد. اگر برای مدت طولانی از قاشق خود استفاده کرده اید، به عنوان یک اقدام پیشگیرانه آن را جایگزین کنید.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۱۱-۲۷ ۲۱:۴۹:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #نشانه #که #نشان #می #دهد #باید #قاشق #های #چوبی #خود #را #در #اسرع #وقت #تعویض #کنید