در حالی که لذت بردن از یک بشقاب باقیمانده غذا برای بسیاری یک سنت خانوادگی است، خوردن یا دور انداختن تمام غذای شکرگزاری در روزهای بعد از جشن تنها گزینه نیست. فریزر را در نظر بگیرید! از این دستگاه مفید برای صرفه جویی در بخش هایی از غذاهای مورد علاقه در تعطیلات استفاده کنید. ابتدا، در نظر بگیرید که کدام ظروف روز شکرگزاری به خوبی یخ می زنند و کدامیک را فوراً بهتر میل کنید.

آیا می توانید قیمه را فریز کنید یا باید روز بعد آن را بخورید؟ در مورد کاسه لوبیا سبز چطور؟ و با رول های شام باقی مانده یا باقی مانده های تخته پنیر خود چه کار کنید؟ از راهنمای ما استفاده کنید تا بیاموزید غذاهای باقیمانده شکرگزاری برای خوردن چه غذاهایی بهتر است و کدامیک را برای بعداً فریز کنید—با کمی استراتژی و خلاقیت، وعده های غذایی عالی در انتظار شماست.

حالا بخور

برخی از غذاهای روز شکرگزاری بهتر است زودتر مصرف شوند. در روزهای بعد روی استفاده از این غذاهای خوشمزه تمرکز کنید.

ترکیه

راه های زیادی برای استفاده از باقی مانده بوقلمون وجود دارد، فراتر از چیدن آن در ساعات اولیه (ما به شما نگاه می کنیم، تنقلات آخر شب!). در حالی که ساندویچ ها خوب هستند، گزینه های دیگری نیز وجود دارد، مانند سوپ آرام بخش بوقلمون و برنج خامه ای یا تاکو صبحانه مقوی صبح روز بعد.

استخوان های بوقلمون

استخوان ها را نخورید، اما پس از کنده کاری پرنده، آنها را نگه دارید. سپس از آنها برای تهیه آب بوقلمون با مقداری هویج، پیاز و کرفس استفاده کنید. می توانید مانند آب مرغ از آب بوقلمون استفاده کنید (طعم آن کمی ملایم تر است). این دستور العمل از نظر فنی در قلمرو خوردن و انجماد قرار می گیرد زیرا می توان آن را تا شش ماه پس از پختن منجمد کرد.

پوره سیب زمینی

در حالی که بوقلمون به بالاترین قیمت پرداخت می‌شود، اسپادهای خامه‌ای همیشه رقیب بهترین غذای روز هستند – اما نه بیشتر از این! پوره سیب زمینی در هنگام یخ زدن سفت می شود و آرد آلود می شود، بنابراین آن را در وعده غذایی اصلی خود میل کنید یا از آن برای تهیه پنکیک پوره سیب زمینی برای صبحانه روز بعد استفاده کنید.

کاسرول لوبیا سبز

سبزی هایت را بخور! در حالی که کاسرول ها معمولاً غذاهای فریزر هستند، این غذای اصلی تعطیلات زمانی بهترین است که در همان روز یا روز بعد خورده شود. اگر منجمد شود، لوبیا پژمرده می شود و پیاز سرخ شده کمی خیس می شود.

پنیر و لبنیات

آیا وعده غذایی تعطیلات شما دوره پنیر دارد؟ باید! یک بشقاب پنیری ساده نیز می‌تواند برای غذا خوردن آسان باشد. میهمانان خود را تشویق کنید که در داخل فریزر قرار بگیرند زیرا پنیر و لبنیات به خوبی در فریزر نمی ایستند. در آخر هفته تعطیلات از باقیمانده آن برای تهیه فریتاتا یا تخم مرغ همزده استفاده کنید.

سالاد

سبزیجات و میوه هایی که سالاد خیره کننده روز شکرگزاری شما را تشکیل می دهند، به سرعت در فریزر طعم خود را از دست می دهند و همچنین به دلیل محتوای بالای آب آن، نرم می شوند. بهتر است همین الان ادامه دهید و از آن لذت ببرید در حالی که مواد اولیه در اوج تازگی خود هستند.

برای بعد فریز کنید

خوشبختانه، برخی از موارد مورد علاقه ما به فریزر می رسند – به این معنی که ما می توانیم منتظر لذت بردن از آنها در آینده باشیم.

چاشنی

مطمئناً، می‌توانید روز بعد از عید شکرگزاری، وقتی دوباره از وعده غذایی تعطیلات بازدید می‌کنید، باقیمانده چاشنی‌ها را میل کنید، اما این غذای مورد علاقه یکی از غذاهای مورد علاقه ما برای فریز کردن و لذت بردن بعدا است.

انجماد: چه داخل پرنده خود قیمه درست کنید و چه در یک ظرف پخت جداگانه، این قسمت کلاسیک تا سه ماه در فریزر باقی می ماند. در قسمت های کوچک در یک ظرف در بسته نگهداری شود

نحوه استفاده: فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت، درپوش، به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که در تمام مدت گرم شود، گرم کنید. به جای سایر نشاسته ها در کنار گوشت خوک، استیک یا مرغ سرو کنید (یا با سرو کردن قیمه با مقداری سس باقیمانده به هر وعده غذایی احساس تعطیلات بدهید).

نان و رول

البته می‌توانید روز بعد رولت شام بخورید یا از نان برای تهیه ساندویچ بوقلمون استفاده کنید، اما فکر کردن به نوعی نان که خوب یخ نمی‌زند سخت است و انجماد استراتژی ترجیحی ما برای نان باقی‌مانده است. نان های کامل، برش ها و رول ها به راحتی قابل انجماد هستند.

انجماد: تا سه ماه در کیسه های فریزر نگهداری کنید و قبل از استفاده یخ زدایی کنید.

نحوه استفاده: رول های شام را برای … شام دوباره گرم کنید. یک نان باقیمانده برای تهیه آرد سوخاری یا کروتون ایده آل است. ما همچنین دوست داریم از یکی برای غلیظ کردن یک سوپ سبزیجات مانند سوپ نان گوجه فرنگی استفاده کنیم.

سس

دلیلی وجود دارد که چرا کلمه “گروی” مترادف با خوب بودن همه چیز است. این غذای پرچرب برای تعطیلات، گوشت های خشک را به وعده های غذایی بسیار مجلل تبدیل می کند.

انجماد: اگر به اندازه کافی خوش شانس هستید که سس باقیمانده را دارید، قبل از انجماد آن را در قالب های مافین یا قالب های یخ بریزید. پس از یخ زدگی، آن را از قالب بیرون بیاورید و در یک کیسه زیپ دار نگهداری کنید و در صورت نیاز از آن استفاده کنید.

نحوه استفاده: یک مکعب را آب کنید تا با مرغ سوخاری استفاده کنید یا روی ساندویچ بوقلمون بمالید.

سس کرن بری

چه کسی می گوید سس کرن بری فقط برای بوقلمون است؟ این قسمت شیرین و ترش به همان اندازه با مرغ، ژامبون یا گوشت خوک جفت می شود. باقیمانده ها را می توان برای کوکتل نیز استفاده کرد.

انجماد: باقیمانده سس کرن بری را در ظرف دربسته یا به صورت جداگانه در قالب های یخ تا سه ماه فریز کنید.

نحوه استفاده: در قابلمه ای روی حرارت ملایم یخ زدایی کنید. از یک قاشق برای افزودن روشنایی فوری به فیله گوشت خوک، بوقلمون یا سایر غذاهای گوشتی استفاده کنید.

دسر

کیک های کاستارد مانند کدو تنبل و سیب زمینی شیرین به زیبایی منجمد می شوند. پای میوه ای هم کیک؟ بله! در حالی که هیچ چیز بهتر از پای تازه نیست، اما انجماد یک راه عالی برای صرفه جویی در مقداری دسر خوشمزه در زمانی است که خیلی سیر نیستید. تنها نکته این است که می خواهید ظرف یک ماه آن را بخورید.

انجماد: مطمئن شوید که پای خنک است، سپس آن را در پلاستیک بپیچید و سپس آن را در فویل بپیچید. اگر می‌خواهید خوبی را یک تکه در یک زمان مشاهده کنید، می‌توانید تک تک تکه‌ها را بپیچید.

نحوه استفاده: حتما پای خود را در یخچال ذوب کنید نه در دمای اتاق. ممکن است تا ۱۲ ساعت طول بکشد. چگونه غذا بخوریم؟ خوب، ما می شنویم پای برای صبحانه خوشمزه است!



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۱۲-۰۷ ۱۸:۲۰:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #غذای #شکرگزاری #که #اکنون #باید #بخورید #تا #برای #بعدا #فریز #کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *