تقریباً هر دستور غذای خوش طعمی نیاز به سیر دارد و دلیل خوبی هم دارد. سبزی ریشه یک ماده معطر است، به این معنی که طعم و عطر عمیقی به غذاها اضافه می کند. با این حال، قبل از اینکه بتوانید از این ماده اصلی آشپزی استفاده کنید، باید بدانید که چگونه پوست آن را جدا کنید. اگر معمولاً از سیر از قبل ریز شده استفاده می‌کنید، نیاز به پوست کندن حبه‌های زیادی دارید یا از بوی سیر روی دست‌هایتان لذت نمی‌برید، ممکن است مشکل باشد. خوشبختانه، راه های زیادی برای پوست کندن سیر وجود دارد که توسط سرآشپزها در زیر توضیح داده شده است.

طرز تهیه سیر برای لایه برداری

قبل از پوست کندن و استفاده از سیر، لایه های بیرونی پیاز را با دقت جدا کنید. این لایه ها معمولاً کثیف ترین هستند، بنابراین مهم است که آنها را دور بیندازید.

همچنین می توانید ریشه و قسمت بالای پیاز سیر را کوتاه کنید. این به شما امکان می دهد تا تک تک میخک ها را به راحتی جدا کنید.

۶ روش برای پوست کندن سیر

آن را در یک شیشه تکان دهید

تکان دادن سیر در شیشه یک روش کارآمد در زمان است و همچنین روش مورد علاقه مارتا برای پوست کندن سیر است. با برخورد سیر به شیشه، پوست آن شل می‌شود و به شما این امکان را می‌دهد که آنها را به راحتی جدا کنید.

  1. پیاز سیر را در شیشه قرار دهید. درب آن را پیچ کنید.
  2. شیشه را تکان دهید تا میخک ها جدا شوند.
  3. میخک ها را از شیشه خارج کنید. لایه های بیرونی را بردارید.
  4. میخک ها را به شیشه برگردانید.
  5. آنقدر تکان دهید تا پوست آن از میخک جدا شود.

بهترین قسمت؟ Alex Mazzucca، سرآشپز و یکی از مالکان Seed to Sprout، یک رستوران گیاهی در نیوجرسی، می گوید: «اگر نیاز به پوست کندن تعداد زیادی میخک در یک زمان دارید، این روش باعث صرفه جویی در زمان می شود. اولیویا روزکوفسکی، سرآشپز و مربی هنرهای آشپزی مبتنی بر گیاه در موسسه آموزش آشپزی در شهر نیویورک، خاطرنشان می کند که اگر سیر در سمت خشک تر باشد، به ویژه مفید است.

Mazzucca می‌گوید اکنون، اگر فقط به چند میخک نیاز دارید، این روش ممکن است بیشتر از ارزش آن تلاش کند. همچنین به تلاش فیزیکی نیاز دارد که ممکن است برای برخی افراد راحت نباشد. Roszkowski می گوید: “شما باید با تکان دادن خود قوی و سریع باشید، در غیر این صورت این روش می تواند تا حد زیادی بی اثر باشد.”

فشار دهید و پوست بگیرید

برای این تکنیک، به یک چاقوی سرآشپز و یک تخته برش نیاز دارید. سپس طبق گفته Mazzucca مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. یک میخک را از لامپ جدا کنید.
  2. میخک را روی تخته برش قرار دهید، سپس قسمت صاف چاقو را روی آن قرار دهید.
  3. محکم فشار دهید تا میخک له شود.
  4. پس از له شدن، پوست آن بلافاصله جدا می شود.

Roszkowski توضیح می دهد: “مزایای روش “پرس و لایه برداری” این است که سریع، آسان و به خوبی کار می کند.

از سوی دیگر، ممکن است حبه‌های سیر له شده برای شما باقی بماند، که اگر به حبه‌های کامل یا سیر خرد شده نیاز داشته باشید، ممکن است مفید نباشد.» به گفته Roszkowski، علاوه بر این، سیر کمی چسبنده خواهد بود و احتمال سوختن آن روی حرارت زیاد را افزایش می دهد.

مایکروویو و لایه برداری

گزینه دیگر گرم کردن سیر در مایکروویو است. Roszkowski می‌گوید: این کار به شل شدن پوسته‌ها کمک می‌کند و حذف آن‌ها را آسان‌تر می‌کند.

  1. با استفاده از چاقوی سرآشپز، قسمت بالای لامپ را ببرید.
  2. به مدت ۱۰ تا ۲۰ ثانیه در مایکروویو حرارت دهید.
  3. لامپ را از مایکروویو خارج کرده و پوست بگیرید.

Roszkowski به اشتراک می‌گذارد: «در این روش هیچ اثر چسبنده‌ای وجود ندارد و این فرآیند اساساً بدون زحمت است. او خاطرنشان می کند: «با این حال، چون سیر کمی گرم شده بود، بهتر است فوراً از آن استفاده کنید. در غیر این صورت، اگر در دمای اتاق بماند یا داغ شود، ممکن است شروع به اکسید شدن کند (یعنی تغییر رنگ دهد).
در یخچال

با دستان خود پوست بگیرید

ساده ترین راه برای پوست کندن سیر این است که این کار را با دستان خود انجام دهید. به گفته Roszkowski، شما به یک تخته برش، چاقوی سرآشپز و چاقوی تمیز کردن نیاز دارید.

  1. حبه های سیر را جدا کنید.
  2. برای جدا کردن پوست میخک از ناخن یا چاقوی صاف کننده استفاده کنید.

اگرچه این روش راحت است، اما بوی سیر روی دستان شما باقی خواهد ماند.

خیس کنید و پوست بگیرید

خیساندن مختصر سیر در آب داغ به شل شدن پوست کمک می کند. این مراحل را دنبال کنید:

  1. Mazzucca می گوید، حبه های سیر را در یک کاسه ضد حرارت قرار دهید.
  2. روی سیرها آب داغ بریزید.
  3. اجازه دهید میخک ها به مدت یک دقیقه دم بکشد، طبق روزکوفسکی.
  4. میخک ها را به میزان لازم پوست بگیرید.

Mazzucca می گوید با این روش، پس از دست زدن به سیر، انگشتان چسبنده نخواهید داشت. او می‌گوید، اما اگر آب خیلی داغ باشد، سیر را کمی از قبل می‌پزد و به‌طور بالقوه بر طعم یا بافت تأثیر می‌گذارد.

از سیر پرس استفاده کنید

Mazzucca می‌گوید: «پرس سیر ابزاری عالی برای خرد کردن سریع چند حبه است. او اضافه می کند که نه تنها بدون آشفتگی است، بلکه استفاده از آن آسان است.

برای استفاده از این روش:

  1. یک میخک بدون پوست را در پرس قرار دهید.
  2. پرس را روی یک کاسه قرار دهید.
  3. دسته را فشار دهید. سیر خرد شده داخل کاسه می ریزد.
  4. پوست را از روی پرس بردارید و در صورت نیاز تکرار کنید.

اشکال این روش این است که اغلب سیر خرد شده در پرس باقی می ماند و تمیز کردن آن دشوار است. اما اگر یک پرس سیر عالی دارید که برای تمیز کردن باز می شود، نباید مشکلی ایجاد کند – همچنین، به دنبال آن باشید که قابل شستشو در ماشین ظرفشویی باشد.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۱۱-۱۳ ۱۹:۵۵:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #روش #برای #پوست #کندن #سیر #که #هر #آشپز #خانه #ای #باید #بداند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *