این یکی از محبوب ترین غذاهای راحتی است و دلیل خوبی هم دارد. پنیر کبابی بین بچه ها و بزرگسالان به طور یکسان محبوب است. کیست که عاشق پنیر ذوب شده گیسو که بین دو تکه نان ترد و کره ای قرار گرفته است، نباشد؟ در حالی که زدن ساندویچ پنیر کبابی کلاسیک سخت است، اما فضای زیادی برای تفریح وجود دارد. می توانید با انواع مختلف نان و پنیر بازی کنید. سپس، سعی کنید مواد دیگری را به ساندویچ های خود اضافه کنید، از گوشت های پخته شده و محصولات تازه گرفته تا غذاهای شیرین و تند و چاشنی ها. راههای خوشمزه زیادی برای ارتقاء ساندویچ پنیر کبابی، اضافه کردن طعمها و بافتهای جدید وجود دارد—در آینده، ما موارد دلخواه خود را به اشتراک میگذاریم.
از نان مناسب استفاده کنید
اگر با خوردن پنیر کبابی بزرگ شده اید، به احتمال زیاد با نان ساندویچی نرم کره ای شروع کرده اید. نان ساندویچی عالی است – در حالی که مرکز نرم خود را حفظ می کند از بیرون ترد می شود، اما انواع دیگر نان نیز شایسته توجه هستند. در انتخاب نان باید به دو نکته توجه کرد: بافت و ضخامت.
- بافت: نکته اصلی این است که شما نمی خواهید به چیزی برسید بیش از حد سخت و پوسته دار این شامل مواردی مانند باگت و سیاباتا می شود. این نان ها بدون شک خوشمزه هستند، اما برای پنیر کبابی در نظر گرفته نشده اند. ساندویچی درست شده با این نان ها را گاز بگیرید و پنیر و مواد پر شده به طور خودکار بیرون می ریزند. با این حال، نان کراستی از روی میز خارج نمی شود – خمیر مایه، میچه و رول های نیمه نرم هیرو گزینه های خوبی هستند. آنها مقداری بافت را حفظ می کنند، اما فرآیند پخت آنها را کمی نرم می کند. نانهای نرمتر مانند بریوش، چال، نان پولمن و سایر نانهای ساندویچی انتخابهای کلاسیک هستند. اینها برای ساندویچ های ساده تر بهترین هستند. به عبارت دیگر، اگر میخواهید ساندویچ پنیر کبابی خود را با بیش از سه قسمت پر کنید، چیز محکمتری را انتخاب کنید.
- ضخامت: میزان ضخامتی که نان خود را برش می دهید به نوع نانی که استفاده می کنید بستگی دارد. به طور خلاصه، هر چه نان سفت تر و ترش تر باشد، نازک تر می خواهید آن را برش دهید. چیزی بین ¼ تا ½ اینچ برای نان مقوی و بین ½ تا ¾ اینچ برای نان نرم هدف قرار دهید.
پنیر فراتر از آمریکا را بگیرید
هیچ چیز پنیر کبابی مانند برش های پنیر آمریکایی از پیش بسته بندی شده نمی گوید. اما وقتی نوبت به انتخاب پنیرهایتان برای ساندویچ پنیر کبابی می رسد، آسمان محدودیت دارد. واقعا فقط یک قانون وجود دارد – پنیر باید به خوبی ذوب شود. پنیرهای سخت مانند Parmigiano-Reggiano، Pecorino Romano و Grana Padano. یا پنیرهای خشک مانند فتا، ریکوتا و کیزو فرسکو، بدون توجه به حرارتی که اضافه می کنید، بافت خود را حفظ می کنند، بنابراین اگر به دنبال آن پنیر نمادین هستید، آنها را توصیه نمی کنیم. اما تقریباً می توانید بین هر چیز دیگری یکی را انتخاب کنید.
- پنیرهای نرم: چیزهایی مانند کاممبر، موزارلا، برخی از انواع پنیر آبی و پنیر خامه ای (یا ماسکارپونه) عملاً در حال ذوب شدن هستند.
- پنیرهای نیمه نرم: پنیر آمریکایی و چدار دو تا از محبوب ترین پنیرها برای پنیر کبابی هستند. سایر گزینههای طعمدار عبارتند از: taleggio، muenster، fontina، raclette، و Monterey یا فلفل جک.
- پنیرهای نیمه سخت: چدار را می توان در کنار پنیرهایی مانند گودا، گرویر، سوئیس، مانچگو و هاوارتی، گاهی اوقات یک پنیر نیمه سخت در نظر گرفت.
خودتان را به یک پنیر محدود نکنید. پنیرهای متعدد می تواند طعم و بافت منحصر به فردی به ساندویچ بدهد.
گوشت را اضافه کنید
ساندویچ خود را با گوشت پخته شده، برش های اغذیه فروشی یا حتی باقیمانده غذا از شب قبل پر کنید.
- گوشت پخته شده: این فقط برای تخته های غذاخوری نیست! همه و همه گوشت های پخته شده روی ساندویچ های پنیر کبابی خوشمزه هستند. مورد علاقه خود را از میان پروشوتو، سالامی، مورتادلا، سوپرساتا، کوریزو و اسپک انتخاب کنید.
- گوشت اغذیه فروشی: هر گونه گوشت اغذیه فروشی، مانند ژامبون دودی، رست بیف یا بوقلمون راهی عالی برای افزودن پروتئین بیشتر به ساندویچ های پنیر کبابی است.
- باقیمانده: مقداری مرغ جوجه گردان باقی مانده از شام دارید؟ ترکیه در روز شکرگزاری؟ گوشت خوک را از آشپزی بیرون کشیده اید؟ بیکن پخته شده از صبحانه امروز صبح؟ می توانید هر کدام از آن ها را بین دو برش نان بیندازید، مقداری پنیر به آن اضافه کنید و برشته کنید. ما آن را ساندویچ پنیر کبابی می نامیم.
پاپ در برخی از تولید
کرستن برانکارد
میوه ها و سبزیجات چه تازه و چه پخته شده به افزودن یک عنصر تازه و رنگارنگ به پنیر کبابی کمک می کنند.
- سبزی بچه: سبزیهای ظریف مانند اسفناج، آروگولا و کلم پیچ، راه بسیار خوبی برای افزودن رنگی به پنیر کبابی هستند. از آنجایی که آنها سبزی بالغ نیستند، به اندازه کافی بین لایه های نان و پنیر پژمرده می شوند.
- گوجه فرنگی خرد شده: به همین ترتیب، گوجهفرنگیهای تازه ورقهای نازک از روی حرارت تابه، کمی نرم میشوند.
- سبزیجات پخته شده: آیا به کاری با باقی مانده سبزیجات کبابی یا کبابی نیاز دارید؟ آنها را به پنیر کبابی خود اضافه کنید. تخته های کدو حلوایی تابستانی، بادمجان و پیاز به راحتی روی ساندویچ ها قرار می گیرند.
- قارچ ترشی شده: اغلب میتوانید قارچهای ترشیشده را از اغذیهفروشیها خریداری کنید یا خودتان آن را درست کنید. مقداری قارچ ورقه شده سرخ شده یا تفت داده شده بردارید و آنها را با مقداری آب لیمو، روغن زیتون، سیر خرد شده، تکه های چیلی و سبزی های خشک بریزید. بگذارید حداقل یکی دو ساعت در یخچال بماند.
- پیاز کاراملیزه: اینها یکی از موارد مورد علاقه ما برای نگهداری در یخچال هستند. پیازهای کاراملی شده طعم غنی و umami را به هر ساندویچی اضافه می کنند، و در حالی که پر از طعم هستند، زیاد نیستند، بنابراین می توانید آنها را تقریباً با هر پنیر دیگری جفت کنید.
- انجیر تازه: همانند گوجهفرنگیهای خرد شده، تکههای انجیر رسیده در یک ساندویچ شروع به ذوب شدن کرده و کمی نرم میشوند. آنها طعم شیرین و کاراملی را اضافه می کنند.
- میوه هسته دار: وقتی میوه هسته دار در فصل است، ما دوست داریم چند تکه هلو، شلیل، آلو یا زردآلو را روی یک ساندویچ پنیر کبابی بریزیم. هلو و شلیل به ویژه با بری یا چدار ملایم جفت می شوند. آلو و زردآلو در کنار پنیرهای تیز و کره ای مانند گودا یا چدار تیز می درخشند.
- سیب و گلابی: برش های سیب و گلابی بافت ترد خود را بهتر از هلو یا شلیل حفظ می کنند و ترد خفیف آن جذاب است. کمی شیرینی هم اضافه می کنند.
ترشی یا سایر چیزهای کوزه شده را اضافه کنید
- ترشی نان و کره: این ترشی های کمی شیرین برای ساندویچ های پنیر کبابی ایده آل هستند. ما یک قانون داریم – از چیپس ترشی استفاده کنید نه نیزه.
- ترشی پیاز: پیاز قرمز روشن و اسیدی ترشی حتی سنگین ترین ساندویچ ها را زنده می کند.
- فلفل دلمه ای خرد شده: فلفل دلمهای فلفلی بسیار ملایم است، بنابراین با حداقل حرارت مقدار کمی تند به آن اضافه میکنند.
- فلفل کبابی: فلفل دلمه ای و فلفل دلمه ای شیرین یا تند روی پنیرهای کبابی عالی هستند. فلفل دلمه ای تفت داده شده را به صورت نوارهای نازک برش دهید و فلفل های کوچکتر را از وسط نصف کنید.
- قلب کنگر ترشی شده: اینها بدون هیچ تلاشی طعم زیادی را اضافه می کنند.
مقداری مایو، پستو یا سایر اسپردها را اسلحه کنید
- پستو: پستو وقتی با موزارلا و گوجه فرنگی ترکیب شود، یک کلاسیک است.
- خمیر فلفل دلمه ای کالابریایی: مقدار کمی در اینجا بسیار زیاد است – یک لایه بسیار نازک را در امتداد یک تکه نان پخش کنید.
- سس مایونز طعم دار: گیاهان تازه، ادویه های خشک و مرکبات را به مایونز اضافه کنید تا کمی خاص تر شود. شما همچنین می توانید سس مخصوص خود را با ترکیب مساوی سس مایونز، سس کچاپ، خردل و ذائقه درست کنید.
- هوموس: این اسپری نخود را با برخی از سبزیجات کبابی مورد علاقه خود برای یک ساندویچ گیاهی دلچسب همراه کنید.
- خردل: ما همیشه چند گزینه در دسترس داریم، از بسیار دانهدار گرفته تا نرم و ملایم، زیرا خردل یک افزودنی عالی به پنیر کبابی ایجاد میکند.
- جام جم: مرباهای شیرین و میوه ای به همان اندازه لذیذ هستند که تند تری مانند ژله فلفل تند است.
- چاتنی: چاتنی یک تقویت کننده فوری طعم است. یک قاشق غذاخوری می تواند به مقدار مساوی شیرینی و مزه اضافه کند.
- عسل: این یک راه آسان برای افزودن شیرینی و گرما است.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۹-۲۷ ۱۷:۲۵:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #راه #برای #بهتر #کردن #پنیر #کبابی