ممکن است رویای میزبانی یک جشن تعطیلات جادویی را داشته باشید، اما اکنون اینطور است نه زمان تفکر جادویی مهم نیست که قطعه مرکزی شما چقدر نفس گیر است یا پوره سیب زمینی شما چقدر خامه ای است، به سادگی هیچ جایگزینی برای برنامه ریزی دقیق و سازماندهی دقیق در هنگام میزبانی از یک مراسم بزرگ وجود ندارد.
بوقلمون دیوای شام است، بیشترین فضا را اشغال میکند، بیشترین زمان و توجه را میطلبد، به خاطر خوش خلقی و غیرقابلپیشبینی بودن شهرت خوبی دارد و در نهایت صحنه مرکزی میز را اشغال میکند. به همه این دلایل، داشتن یک برنامه آماده سازی و برنامه ای برای نقش اصلی بوقلمون بسیار مهم است. در اینجا نحوه یک قدم جلوتر ماندن و اجتناب از اشتباهات ساده که می تواند منجر به فاجعه آشپزی شود، آمده است.
برای آب کردن یک بوقلمون یخ زده خیلی منتظر نمانید
اگر با یک بوقلمون منجمد شروع می کنید، مطمئن ترین و ساده ترین راه برای آب کردن آن در یخچال است. با این حال، این کار آنقدرها هم که به نظر می رسد آسان نیست.
جا باز کن: ابتدا، باید در میان همه خواربارهای دیگر از سفر خرید عظیم قبل از شکرگزاری، در یخچال (قفسه پایین، به خاطر ایمنی مواد غذایی!) جا باز کنید. سپس، باید زمان ذوب شدن را محاسبه کنید و از زمانی که می خواهید بوقلمون را در فر قرار دهید، برعکس بشمارید.
چقدر طول می کشد: برای آب کردن یک بوقلمون کامل در یخچال، تقریباً ۲۴ ساعت زمان ذوب برای هر ۴ تا ۵ پوند گوشت نیاز است. این بدان معناست که یک پرنده ۱۵ پوندی باید سه روز کامل را در یخچال شما بگذراند. اگر برای آب کردن یخچال خیلی دیر شده است، همچنان می توانید به روش های جایگزین، استفاده از آب سرد یا حتی مایکروویو روی بیاورید.
بوقلمون خود را در سینک نشویید
مهم نیست که مادربزرگ این کار را انجام می داد، شستن مرغ یک کابوس ایمنی غذایی است. این یک روش ناکارآمد برای شستن باکتری ها است – گرمای اجاق در کشتن عوامل بیماری زا بسیار بهتر از آب عمل می کند.
چرا این ایده بد است: عمل شستشوی پرنده میتواند باکتریهای خطرناک را در سرتاسر سینک شما پخش کند و در اطراف سینک به اندازه سه فوت، از جمله ظروف تمیز، اسفنجهای ظرف، پیشخوان و دیوارها پخش شود. انجام یک کار کامل برای ضدعفونی کردن آشپزخانه پس از دوش گرفتن این نوع باکتری، که منجر به آلودگی متقاطع می شود، بسیار دشوار است.
ترکیه خود را از قبل پر نکنید
سالهاست که کارشناسان ایمنی مواد غذایی نسبت به پر کردن بوقلمون هشدار میدهند. با این حال، این عاقلانه ترین انتخاب برای سلامت و ایمنی مهمانان شما است.
چرا نباید از قبل کار کنید: کاری که هرگز نباید انجام دهید این است که بوقلمون خود را شب قبل (یا حتی صبح) پر کنید و سپس آن را دوباره در یخچال قرار دهید. این به این دلیل است که مواد بسته بندی متراکم و یخی داخل بوقلمون سرد یخی هرگز به اندازه کافی گرم نمی شود، حتی پس از ساعت ها در فر. در عوض، چاشنی احتمالاً در دماهای خطرناک بینالمللی باقی میماند که برای تکثیر و تکثیر باکتریها مناسب است – که از آنجایی که کاملاً توسط مرغ خام احاطه شده است، مقدار زیادی وجود خواهد داشت.
اگر باید موارد زیر را انجام دهید: حتی کارشناسان اذعان دارند که برخی از سنتها به راحتی شکسته نمیشوند، بنابراین برای آشپزهایی که نمیتوانند از پر کردن به روش قدیمی دست بکشند، یک مصالحه ایمنی پیشنهاد میکنند: تا لحظهای که آماده شوید، بوقلمون را پر کنید. آن را داخل فر بلغزانید.
تصور نکنید که بوقلمون در فر (یا تابه یا یخچال) شما جا می شود.
این چیزی است که احتمالاً هرگز لازم نیست در طول ۵۱ هفته دیگر سال در نظر بگیرید: آیا غذای من برای آشپزخانه من خیلی بزرگ است؟ اما وقتی نوبت به پختن جانوری ۱۵ تا ۲۰ پوندی می رسد، تا آخرین لحظه منتظر نمانید تا بفهمید فر شما بزرگتر است یا بوقلمون شما. در مورد ماهیتابه شما هم همینطور.
آیا مناسب است؟ عاقلانه ترین کار این است که قبل از خرید بوقلمون، فر، تابه و قفسه یخچال خود را اندازه بگیرید. برای کمک به انتخاب پرنده عالی، یک متر نوار به فروشگاه مواد غذایی بیاورید و تماشا کنید که سایر خریداران نسبت به مهارت های سازمانی سطح بعدی شما حسادت می کنند.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۱۱-۲۸ ۱۶:۰۶:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #کاری #که #هرگز #نباید #برای #روز #شکرگزاری #ترکیه #انجام #دهید