به عنوان یک آستر برای قالب های کیک و ورقه های کوکی، واقعاً هیچ جایگزینی برای کاغذ روغنی وجود ندارد. با این حال، کاربردهای کاغذ روغنی بسیار فراتر از پخت اولیه است—شما می توانید با این غذای اصلی آشپزخانه سرو، بسته بندی، ذخیره و موارد دیگر را انجام دهید. و وقتی کار با آن تمام شد، حتی می توانید آن را کمپوست کنید! (یعنی تا زمانی که کاغذ پوستی سفید نشده و موم نشده باشد.)

پیشاپیش، راه های زیادی را که می توانید از کاغذ روغنی در آشپزخانه خود استفاده کنید، کشف کنید. ممکن است تعجب کنید که چگونه بدون آن زندگی کرده اید.




ورقه های کوکی و قالب های کیک را خط بکشید

متداول ترین روش استفاده از کاغذ روغنی این است که ظروف شیرینی خود را خط کشی کنید تا مطمئن شوید که همه چیز به طور یکنواخت پخته می شود و هیچ چیز نمی چسبد. کریس می‌گوید: «طبیعت نازک کاغذ باعث می‌شود هر چیزی که می‌پزید خوب قهوه‌ای شود و یکنواخت بپزد. آکیلینو، سرآشپز و مدیر آشپزی در Elior America. و البته، هیچ کس نمی‌خواهد کیک خود را هنگام درآوردن آن از تابه خرد کند – یک آستر کاغذ روغنی این مشکل را حل می‌کند. ناگفته نماند، تمیز کردن را به یک نسیم تبدیل می کند.




تابه های ورق خطی هنگام تفت دادن سبزیجات

اجازه ندهید دسرها لذت زیادی ببرند – در ظرف های ورقه ای خود را هنگام تفت دادن اقلام خوش طعم نیز خط بکشید. نه تنها به قهوه ای شدن یکنواخت آنها کمک می کند، بلکه به این معنی است که مواد برشته شده به ماهیتابه شما چسبانده نمی شوند و تمیز کردن آن را بسیار آسان تر می کند. از آنجایی که کاغذ روغنی یک جزء نچسب اضافه می کند، به این معنی است که می توانید روغن کمتری مصرف کنید. توجه داشته باشید که سبزیجات شما ممکن است به همان لبه‌های زغالی که وقتی مستقیماً در ماهیتابه برشته می‌شوند نرسند، اما بسته به اولویت‌های شما ممکن است ارزش آن را داشته باشد.



پوسته پای لاین برای پخت کور

جانی میلر

نکته کلیدی برای جلوگیری از خیس شدن ته مخوف روی پای، پخت کورکور پوسته است. این مرحله ساده – که شامل از قبل پختن خمیر قبل از افزودن مواد پرکننده است – با پوشاندن پوسته خنک شده با فویل یا کاغذ پوست و وزن کردن آن با وزن پای (یا برنج یا لوبیا پخته نشده) به دست می آید. بعد از اینکه پخت کور انجام شد، از پوست به عنوان قیف برای برگرداندن وزنه ها به ظرف خود استفاده کنید.




یک کیسه شیرینی سریع درست کنید

من از کاغذ پوستی به جای کیسه لوله استفاده کرده ام. کایرین بالدوین، سرآشپز و مربی هنرهای شیرینی پزی و شیرینی پزی در مؤسسه آموزش آشپزی، می گوید: شکل دادن به آن به شکلی که به آن کرنت می گویند، آسان است، که مثلثی از پوسته است که دور خودش می پیچد تا مخروطی بسازد.



داخل کیسه شیرینی پزی درست کنید

همچنین می توانید یک کورنت کاغذ روغنی درست کنید و آن را در کیسه شیرینی معمولی خود قرار دهید. این به ویژه اگر از چند رنگ مات استفاده می‌کنید، به‌عنوان مثال، مفید است، زیرا می‌توانید یک رنگ را بردارید و رنگ بعدی را بدون نیاز به تمیز کردن کیسه‌های شیرینی پزی یا کثیف شدن چندین رنگ اضافه کنید. این همچنین یک راه عالی برای تغییر نوک لوله‌ها در صورت نداشتن کوپلر است – قسمت پوستی پر از فراست را بردارید، نوک آن را عوض کنید، مایه را دوباره داخل آن قرار دهید و در صورت نیاز تکرار کنید.




خمیر را پهن کنید

باز کردن خمیر برای کوکی ها یا دونات ها می تواند یک آشفتگی چسبناک و آرددار باشد. کاغذ روغنی نه تنها آن را مرتب‌تر می‌کند، بلکه می‌تواند در واقع برای خمیر مفید باشد!

من همیشه این کار را بین دو ورقه پوست انجام می دهم (خمیر رول می کنم). بالدوین می‌گوید: «نیازی به اضافه کردن آرد به سطح کاغذ ندارید، بنابراین احتمال سفت شدن خمیرتان را کاهش می‌دهد و پس از سرد شدن خمیر به راحتی جدا می‌شود».



آشپزی “En Papillote”

روغن پوست برای استفاده از روش پخت فرانسوی “en papillote” با ماهی یا سبزیجات ضروری است. امیلی لورا کارتر، تهیه کننده دستور پخت و آشپز شیرینی پزی، می گوید: «ماهی و سبزیجات خود را در کاغذ روغنی بپیچید، آن را در فر قرار دهید، و در راه رسیدن به یک غذای مرطوب و خوش طعم با حداقل پاکسازی هستید.




بخش های فردی را فریز کنید

می‌توانید خمیر کوکی‌ها، کیک‌های همبرگر یا هر چیزی را که می‌خواهید در وعده‌های تکی بین لایه‌های پوست فریز کنید. از چسبیدن و سوختن فریزر جلوگیری می کند.




بسته بندی غذا برای رفتن

من از کاغذ پوستی به عنوان کاغذ بسته بندی یا بسته بندی ساندویچ استفاده کرده ام. فقط به یاد داشته باشید که بیشتر نوارها به پوست نمی چسبند، بنابراین بسته بندی بهتر است با نخ بسته شود.» بالدوین می گوید.



رول سوشی درست کنید

تا زمانی که کاغذ روغنی دارید، برای درست کردن رول سوشی نیازی به یک حصیر فانتزی ندارید. به سادگی نوری را روی کاغذ روغنی قرار دهید، روی مواد خود لایه لایه کنید (ما دوست داریم از باقیمانده آن برای این کار استفاده کنیم)، و سپس از کاغذ روغنی برای کمک به رول کردن استفاده کنید.



یک بند کاغذی برای بلند کردن آسان بسازید

کایا تصویر / گتی ایماژ



قبل از پختن براونی، کلوچه‌ها، نان‌ها و موارد دیگر، با قرار دادن دو نوار کاغذ روغنی در تابه، یک بند کاغذ روغنی درست کنید. (این هم در هنگام درست کردن مارشمالوهای خانگی چسبناک است!) دو تکه را به اندازه برش دهید و آنها را به صورت ضربدری در تابه قرار دهید و از هر طرف یک برآمدگی داشته باشید.

“این ترفند یک تغییر بازی برای بلند کردن براونی ها و میله ها از تابه آنها در یک حرکت زیبا است. کارتر می‌گوید پس از خنک شدن، لبه‌های پوست را بلند کرده و به راحتی محصولات پخته شده را خارج کنید.



استخدام برای تزیین کیک مرتب

در حالی که، بله، پس از اینکه کیک را مات کردید، می‌توانید لکه‌های مات شدن کیک را از روی کیک پاک کنید، تمیز کردن کامل مواد شیرین بدون آسیب به لبه زیرین زیبایی که به تازگی کامل کرده‌اید، دشوار است. کاغذ روغنی در اینجا آمده است. کاغذ روغنی را به صورت نوارها یا مثلث برش دهید و آنها را دقیقاً زیر لبه کیک قرار دهید—بسته به اندازه کیک، شش یا بیشتر این کار را انجام می دهند. پس از اتمام تزیین، می توانید به راحتی تکه های پوست را از زیر کیک بیرون بیاورید، به هم ریختگی مات و همه چیز.




به عنوان قیف استفاده کنید

یادت نمیاد اون قیف رو کجا گذاشتی؟ اتفاق می افتد. اگر می‌خواهید مواد خشک را درون ظرفی منتقل کنید، کاغذ روغنی را به شکل مخروطی بغلتانید و یک قیف بداهه خواهید داشت.



بشقاب های غذاخوری سرگرم کننده درست کنید

کاغذ روغنی به جای استفاده از بشقاب یا تخته برای غذاخوری، گزینه ای هوشمندانه برای سرو می باشد. من دوست دارم از ورقه های بزرگ پوست برای چیدن و سرو غذا استفاده کنم. آکیلینو می‌گوید: اجزاء را همانطور که می‌خواهید بچینید، اما با نوشتن مستقیم روی پوست به روشی حیله‌گر و سرگرم‌کننده، موارد را شناسایی کنید.




برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۲-۲۸ ۰۰:۲۱:۰۳
عناوین بصورت هشتگ: #روش #هوشمند #برای #استفاده #از #کاغذ #پوستی #در #آشپزخانه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *