فروشگاه های مواد غذایی به گونه ای طراحی شده اند که آشپزی را راحت کنند. همه چیزهایی که برای تهیه یک وعده غذایی نیاز دارید، زیر یک سقف قرار دارد و بسیاری از مواد – از کنسرو سوپ گرفته تا میوه‌های خرد شده – پردازش و بسته‌بندی می‌شوند تا در زمان صرفه‌جویی شود و آماده‌سازی غذا آسان‌تر شود. با این حال، ساده ترین گزینه همیشه بهترین نیست. برخی از اقلام باید به جای قرار دادن در سبد خرید در قفسه های فروشگاه های مواد غذایی رها شوند. بنابراین، ما به متخصصان مواد غذایی مراجعه کردیم تا دریابیم در سفر بعدی خود به خواربارفروشی از کدام محصولات صرفنظر کنید و جایگزین های بهتری برای استفاده در عوض آن ها داشته باشید.

برش های گوشت روی استخوان

بازدید از راهروی گوشت در فروشگاه مواد غذایی راحت است، اما ممکن است بخواهید به جای آن به یک قصابی بروید، مخصوصاً برای گوشت های استخوان دار. گوشت‌هایی که روی استخوان فروخته می‌شوند به دلیل سن و نحوه نگهداری، سریع‌تر از گوشت‌های بدون استخوان ترش می‌شوند. جری ریمپ، قصاب استاد Omaha Steaks می‌گوید: «وجود استخوان‌ها بر PH گوشت تأثیر می‌گذارد، که می‌تواند منجر به بوی بد، بافت لزج و گاهی تغییر رنگ شود». به عنوان جایگزین، به قصابی محل خود مراجعه کنید یا از خدمات تحویل گوشت منجمد فوری استفاده کنید تا تازه ترین و با کیفیت ترین گوشت ها را تهیه کنید.

خربزه های از قبل برش خورده

میوه های از پیش بریده شده، مانند خربزه، می توانند در زمان صرفه جویی کنند – و می توانند برای هر کسی که مهارت کمتری دارند، مفید باشند – اما در غیر این صورت، باید در سفر بعدی خود به خواربار فروشی از مصرف آن صرف نظر کنید. جسیکا گاوین، دانشمند معتبر مواد غذایی و توسعه دهنده دستور العمل، می گوید میوه های از پیش بریده شده ذخیره شده برای چندین روز می توانند رشد سالمونلا را به خطر بیندازند. به علاوه، یک خربزه کامل معمولاً مقرون به صرفه تر از خربزه از پیش برش شده است – و بدون بسته بندی پلاستیکی عرضه می شود.

کیت سالاد

کیت های سالاد راه آسانی برای افزودن سبزیجات به رژیم غذایی شماست، اما در بیشتر مواقع قیمت آن ها بسیار بالاست. راشل لسندن، متخصص تغذیه و سرآشپز گیاهی، می‌گوید: «کیت‌های سالاد معمولاً تنها یک یا دو وعده را ارائه می‌دهند، بنابراین بهتر است مواد تشکیل‌دهنده جداگانه بخرید و سالاد برای کل هفته درست کنید». به جای خرج کردن پول برای کیت های سالاد، روی یک چرخان سالاد سرمایه گذاری کنید که می تواند به شما در صرفه جویی در زمان شستن و خشک کردن کاهو کمک کند.

شربت ساده

شربت ساده می تواند کوکتل های خانگی، قهوه سرد و لاته را بهبود بخشد، اما از خرید آن در خواربار فروشی خودداری کنید. شربت ساده بطری می تواند بین ۰.۵۰ تا ۱.۰۰ دلار در هر اونس قیمت داشته باشد، که قیمت بسیار بالایی برای شکر و آب است. در عوض، استفان چاوز، مربی ارشد سرآشپز در مؤسسه آموزش آشپزی، توصیه می‌کند خودتان درست کنید. برای تهیه آن در خانه، مقدار مساوی شکر و آب مصرف کنید (یا اگر شربت غنی درست می کنید از آب کمتری استفاده کنید)، آن را حرارت دهید تا شکر ذوب شود، سپس آن را خنک کنید.» اگر احساس خلاقیت می کنید، می تواند طعم دهنده های عصاره ها، پوره ها و مشروب را برای تقویت شربت اضافه کند.

میوه های تازه برای اسموتی ها

برای تهیه یک اسموتی لذیذ و سرشار از مواد مغذی، لازم نیست بهار میوه های تازه بخرید. چاوز می گوید: «میوه های منجمد همیشه ارزان تر از میوه های تازه هستند. میوه یخ زده در اوج رسیدن خود چیده می شود، به این معنی که می توانید روی طعم آن حساب کنید. به علاوه، استفاده از میوه های یخ زده برای تهیه اسموتی به کاهش میزان یخ مورد نیاز شما کمک می کند.

سوشی

خوردن سوشی قبل از رفتن به فروشگاه های مواد غذایی می تواند وسوسه انگیز باشد، اما کارشناسان می گویند که در مقابل این خواسته مقاومت کنید. گاوین می‌گوید: «بهتر است از سوشی تازه لذت ببرید، و گزینه‌های از پیش بسته‌بندی شده که ساعت‌ها یا روزها می‌مانند، خطر ابتلا به بیماری‌های ناشی از غذا را افزایش می‌دهند.

سهام

استاک یک عنصر کلیدی برای سوپ ها، خورش ها و غلات پخت و پز است، اما درست کردن آن از ابتدا طعم بهتری دارد و تهیه آن آسان است. چاوز می‌گوید: شما فقط به لاشه‌های باقی‌مانده از جوجه‌های جوجه‌های جوجه‌گردان، استخوان‌های قصابی یا قسمت‌های سبزیجات نیاز دارید. این اقلام، از جمله ضایعات مانند انتهای پیاز، ساقه گیاهان و پوست هویج را جمع آوری کنید و به کیسه ای در فریزر اضافه کنید. وقتی آماده شدید، آنها را با آب سرد، میروپوکس و گیاهان به قابلمه اضافه کنید. “برای چند ساعت بجوشانید، صاف کنید، تا مایه ای زیبا و آسان داشته باشید.”

سوپ های کنسرو شده

در صورتی که احساس می کنید تحت شرایط آب و هوایی هستید، داشتن چند قوطی سوپ هرگز ایده بدی نیست، اما در غیر این صورت، می توانید آن ها را در فروشگاه مواد غذایی مصرف کنید. لسندن می‌گوید سوپ کنسرو شده نسبت به مقدار غذایی که دریافت می‌کنید گران است و همچنین حاوی سدیم بالا و مواد نگهدارنده است. به جای آن یک قابلمه سوپ خانگی آماده کنید – درست کردنش ارزان است، خوب یخ می‌زند و طعم آن بسیار خوشمزه‌تر است – دیگر نمی‌خواهید به انواع کنسرو شده برگردید.

سس سالاد

سس‌های سالاد خریداری‌شده در فروشگاه ذاتاً بد نیستند، اما چرا باید به مواد نگهدارنده، شکر و نمک اضافی بسنده کنید در حالی که می‌توانید به جای آن سس تازه درست کنید؟ چاوز می گوید: احتمالاً از قبل مواد لازم برای تهیه یک وینگرت یا سس سریع را دارید. برای تهیه یک وینیگرت اولیه، به نسبت ۳:۱ روغن به سرکه (یا اسیدهای دیگر مانند آب لیمو)، کمی نمک و فلفل، یک سبزی خرد شده دلخواه و کمی خردل دیژون کمک کنید. همه چیز را با هم امولسیون کنید

ادویه جات از پیش بسته بندی شده

ادویه‌هایی که در شیشه‌های پلاستیکی یا شیشه‌ای عرضه می‌شوند، مناسب هستند، اما هر زمان که فرصت کردید، ادویه جات را به صورت عمده خریداری کنید. Lessenden می گوید: «ادویه های فله به دلایل متعددی برتر هستند. خرید عمده ادویه جات نه تنها به کاهش ضایعات کمک می کند، بلکه مقرون به صرفه تر هستند و شما می توانید فقط آنچه را که نیاز دارید خریداری کنید تا در نهایت با مقادیر زیادی ادویه های تاریخ مصرف گذشته در انباری خود مواجه نشوید.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۱۱-۱۱ ۲۱:۳۰:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #چیزی #که #هرگز #نباید #از #فروشگاه #های #مواد #غذایی #خریداری #کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *