روغن زیتون فوق بکر (EVOO) از فلفلی و کمی تلخ گرفته تا علفدار یا میوهای، یکی از مواد اصلی آشپزی است که برای پختن و تقویت دهها غذا به آن تکیه میکنیم. طعم EVOO تا حد زیادی با تغییرات در پردازش سرد و زیتون های مورد استفاده، با گونه ها و ارقام رشد یافته در کشورهای متعددی از جمله ایتالیا، اسپانیا، یونان، پرتغال، تونس و ایالات متحده (به ویژه کالیفرنیا) تعیین می شود. روغن های تک رقمی یا تک رقمی از یک نوع زیتون تهیه می شوند، در حالی که مخلوط ها حداقل دو نوع را ترکیب می کنند.
دن پلوسی، نویسنده کتاب میگوید: «در حالی که بسیاری از آنها را میتوان برای همه آشپزیها استفاده کرد، اما برخی از آنها قطعاً باید فقط برای سسهای سالاد یا تکمیل یک غذا استفاده شوند، زیرا طعم آنها باید به تنهایی یا با مقدار کمی افزوده شود.» بیا بخوریم، پرفروش ترین کتاب آشپزی از دستور العمل های ایتالیایی آمریکایی. او میگوید روغنهای تکمیل معمولاً گرانتر هستند، اما از آنجایی که در مقادیر کمتر و دفعات کمتر استفاده میشوند، ماندگاری بیشتری دارند. امیلی مورفی، مدیر بازرگانی خواربار و تخصص در Baldor Specialty Foods، میگوید، روغنهای زیتون فرابکر تازه نیز میتوانند «تمایز زیبایی» را ایجاد کنند. در اینجا برخی از انتخاب های ارزشمند حرفه ای، به علاوه تعدادی از موارد دلخواه ما آورده شده است.
- و پلوسی، نویسنده بیا بخوریم، پرفروش ترین کتاب آشپزی از دستور العمل های ایتالیایی آمریکایی
- امیلی مورفی، مدیر بازرگانی، خواربار فروشی و تخصصی، Baldor Specialty Foods
بهترین تک رقمی: روغن زیتون فوق بکر آریا
با حسن نیت از آمازون
این محصول که در کرت یونان تولید شده است، دارای نت های علفی و میوه ای و شدت متوسط است. این یک تک واریته است که فقط از یک گونه، در این مثال، زیتون سبز کورونیکی ساخته شده است.
طعم: ملایم و چسبناک، این EVOO سبز با اسیدیته پایین طعم تازه زیتون دارد.
اندازه: ۱۶.۹ اونس مایع
استفاده کنید: پلوسی می گوید که مشخصات طعم آریا به اندازه کافی انعطاف پذیر است تا بتوان از آن به عنوان روغن پخت و پز و روغن تکمیلی استفاده کرد. او آن را یکی از کارهای روزمره خود می داند. آن را روی سبزیجات کبابی، مرغ سوخاری و سالادهای سبز برگ بریزید.
بهترین برای آشپزی روزمره: روغن زیتون فوق بکر در مزرعه زیتون کالیفرنیا
با حسن نیت از هدف
پلوسی همچنین این روغن زیتون فوق بکر خانگی را در چرخش سنگین قرار می دهد و خاطرنشان می کند که یکی از EVOO هایی است که “همیشه در آشپزخانه من جریان دارد.” از زیتون های کالیفرنیا پرس شده است
طعم: پیچیده، با نتهای گلی، و نکاتی از گیاهان تازه و علف.
اندازه: ۲۵.۴ اونس مایع
استفاده کنید: یک خوراکی عالی، آن را در پائلای غذاهای دریایی، سس رومسکو، با پوره سیب زمینی یا به عنوان یک ماده پخت در بیسکوتی امتحان کنید.
بهترین بودجه: روغن زیتون فوق بکر Saloio
با حسن نیت از بازار پرتغالیا
یکی دیگر از موارد مورد علاقه چند منظوره در کمد پلوسی، این ترکیب EVOO است که در پرتغال با استفاده از روشهای تولید سنتی ساخته میشود.
طعم: کمی تند، با رایحه های میوه ای.
اندازه: ۳۲ اونس مایع (۱ لیتر)
طعم: در پاستا، ماهی کبابی و خورش ها و همچنین سالاد و پخت می درخشد. پلوسی میگوید: «طرف پرتغالی خانواده من از آن استفاده میکند و در همه چیز کاملاً خوشمزه است.
به دنبال روغن زیتون فوق بکر بسته بندی شده در بطری های شیشه ای محافظت شده در برابر اشعه ماوراء بنفش، فولاد ضد زنگ غیر واکنشی یا ظروف سرامیکی ایمن برای مواد غذایی باشید که از اکسیداسیون ناشی از قرار گرفتن در معرض نور و هوا محافظت می کنند.
بهترین مولتی کار ارگانیک: روغن زیتون فوق بکر سیسیلی دارای گواهی Bono IGP
با حسن نیت از آمازون
مورفی میگوید: «من اتفاقاً عاشق روغنهای تند سیسیلی مانند روغن زیتون فوق بکر سیسیلی دارای گواهی Bono IGP برای استفاده همه جانبه هستم. این EVOO ارگانیک از منطقه وال دی مازارای سیسیل که به خاطر ترور خود مشهور است، می آید.
طعم: طعمی لطیف و کمی تند با نت های لطیف علف تازه و گوجه سبز.
اندازه: ۱۶.۹ اونس مایع
استفاده کنید: این برای پخت و پز و طعم دادن، از جمله فرو بردن نان، در سالاد وینگرت و پاستا عالی است.
همه کاره ترین ارزش: روغن زیتون فوق بکر Herdade do Esporão
با حسن نیت از آمازون
مورفی، با اشاره به این ترکیب پرتغالی متعادل از برند پایدار Herdade do Esporão، میگوید: «در حالی که قیمت EVOO بالا میرود، جذابیت یک روغن خوب با قیمت عالی وجود دارد.
طعم: کره ای در بافت، با لهجه های فلفلی و تفاوت های ظریف از کنگر فرنگی، سیب سبز، و کنگر فرنگی.
اندازه: ۱۶.۹ اونس مایع
استفاده کنید: هم برای پخت و پز و هم برای تکمیل عالی است. از آن برای پوشاندن سبزیجات سالاد خود، با سبزیجات و ماهی کبابی، یا روی بروشتا استفاده کنید.
بهترین ارگانیک ارزان قیمت: La Tourangelle، روغن زیتون فوق بکر ارگانیک
با حسن نیت از آمازون
این EVOO ارگانیک از زیتون اسپانیایی Picual، رقمی با محتوای اسید اولئیک بالا، سرد فشرده شده از آندلس، اسپانیا است.
طعم: طعمی پررنگ، روشن و فلفلی دارد.
اندازه: ۲۵.۴ اونس مایع
استفاده کنید: برای تفت دادن، پختن، تکمیل و ماریناد ایده آل است. طعم متمایز آن با کیک روغن زیتون، پیتزای خانگی و سالاد مرکبات به خوبی تلفیق می شود.
بهترین روغن غوطه وری ارگانیک: روغن زیتون فرا بکر فرانکیس ۴۵۷ اسپانتینو
با حسن نیت از آمازون
این EVOO ارگانیک از بنیانگذاران رستوران محبوب بروکلین نیویورک که در یک بطری ضد زنگ تیره متمایز بسته بندی شده است، با زیتون Nocellara del Belice از مزرعه Frankies در Selinunte، سیسیل ساخته شده است.
طعم: طعمی میوه ای و آجیلی با طعمی تند دارد.
اندازه: ۳۳.۸ اونس مایع (۱ لیتر)
استفاده کنید: این یک روغن تکمیلی فوق العاده است که همه چیز را از گوشت و سبزیجات گرفته تا سوپ، سالاد و ژلاتوی وانیلی زنده می کند. همچنین به عنوان یک روغن غوطه ور در سطح بعدی است، بنابراین نان را بشکنید!
بهترین روغن زیتون غنی از پلی فنول: روغن زیتون فوق بکر ممتاز Olio Piro
با حسن نیت از آمازون
یکی دیگر از موارد مورد علاقه مورفی، این EVOO از توسکانی است که از ترکیبی از زیتون Olivastra Seggianese، Leccino، Moraiolo و Frantoian به صورت سرد فشرده می شود و دارای سطوح بالایی از آنتی اکسیدان ها و پلی فنول ها است.
طعم: طعم آن زیتون سبز و چمن تازه بریده شده را با رنگ فلفلی ماندگار برجسته می کند.
اندازه: ۸.۵ اونس مایع
استفاده کنید: کاربردهای این روغن زیتون فرابکر از تفت دادن، برشته کردن و شکار کردن غیرقانونی گرفته تا تکمیل سبزیجات برشته، سالاد، ماهی و گوشت است.
بهترین روغن تکمیلی: Yiayia و دوستان
با حسن نیت از Yia Yia و دوستان
این برند بوتیک یونانی داستان جذابی را پیرامون نام خود ایجاد میکند که شامل «Yiayia» است که ترجمه آن به مادربزرگ و دوستان انسانی و حیوانی او میشود. بستهبندی عجیب و غریب نکتهای است: ساخته شده از زیتون Koroneiki، این تک واریتهی پرزرق و برق از کرت، EVOO معمولی شما نیست.
“روغن زیتون Yiayia and Friends وقتی نوبت به طرح بطریها میرسد، کیک را برای من میبرد که با طعم محتویات آنها مطابقت دارد!” پلوسی می گوید.
طعم: طعم و عطری تمیز و علفزار با نت های خاکی.
اندازه: ۵۰۰ میلی لیتر (۱۶.۹ اونس مایع)
استفاده کنید: این روغن تکمیل کننده طعم همه چیز از سالاد گرفته تا ریختن بر روی غذاهای پخته شده را افزایش می دهد.
بهترین پیشنهاد برای سس سالاد: روغن زیتون فوق بکر برایتلند
با حسن نیت از Food 52
پلوسی میگوید: «روغنهای تکمیلی میتوانند به یک ظرف ساده کمک کنند. برخی از موارد مورد علاقه او از برند Brightland هستند.
این روغن زیتون فوق بکر در یک مزرعه خانوادگی در کالیفرنیا با استفاده از زیتون Arbequina زودهنگام با پرس سرد، در بطری های زیبا با پوشش پودر UV بسته بندی می شود.
طعم: طعم آن آجیلی، فلفلی و پررنگ است.
اندازه: ۱۲.۷ اونس مایع
استفاده کنید: طعم علفدار و تند آن برای بستن زیپ سالاد عالی است و در سوپها، ماکارونیها و سبزیجات بوداده خودنمایی میکند. “من شخصا آن را روی بستنی دوست دارم!” پلوسی می گوید.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۳-۱۱ ۱۸:۵۷:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #بهترین #روغن #زیتون #برای #خرید #به #گفته #فود #پرو