به تازگی از اینترپک در آلمان بازگشته ام، همه چیزهایی را که در نمایشگاه تا حدودی بزرگ پردازش و بسته بندی به نمایش گذاشته شده است را بررسی می کنم.
من همیشه میدانستم که نمایشگاه بزرگ خواهد بود و دیدن شرکتهای زیادی که بازار شیرینیپزی را در یک مکان عرضه میکنند، تجربه درخشانی بود. من در روز چهارم از اتوبوس های سالن استفاده کردم تا به نمایشگاه رفتم. روندهای کلیدی مورد بحث با غرفه داران در این نمایشگاه شامل شخصی سازی بسته بندی، بسته بندی کنترل شده، صنعت ۴.۰، واقعیت افزوده، ادغام ماشین آلات و زمان های تغییر سریع تر بود.
برای من، نکته مهم این بود که بیشتر در مورد چگونگی استفاده شرکتها از فناوری سایر بخشها برای آوردن چیز جدیدی به صنعت شیرینیسازی بود. نمونه ای از این روش، رویکرد جدید TNA برای پولیش صمغی است. intelli-flav OMS 5 این شرکت دارای یک سیستم تزریق روغن کنترل شده با جریان جرمی یکپارچه است تا به سازندگان کمک کند تا کنترل دقیق تری بر فرآیندهای روغن کاری/صیقل کاری خود داشته باشند. برخلاف روشهای مرسوم روغنکاری که نیاز به نگهداری آب نبات در درام درام در یک دوره زمانی معین دارند، OMS 5 اینتلی فلاو، TNA میگوید، روغن کاری و صیقل دادن اجناس را با تغذیه ساده از طریق چرخش سیستم ممکن میسازد. درام، زمان ماندگاری را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد و از آسیب احتمالی به محصول جلوگیری می کند.
مایلم از این فرصت استفاده کنم و از همه کسانی که وقت گذاشتند و نوآوری های خود را به من نشان دادند تشکر کنم. بررسی کامل نمایش در شماره ژوئن ما ظاهر خواهد شد، که ما از هفته آینده شروع به فشار دادن آن خواهیم کرد، بنابراین لطفاً مراقب آن باشید.
روز جمعه برای جوایز بین المللی شکلات به یورک سفر خواهم کرد و در آنجا داوری خواهم کرد. از آنجایی که من به خاطر شیرینی ام شناخته شده ام، مشتاقانه منتظرم که تمام شکلات های موجود در آنجا را بچشم. اگر شرکت می کنید، لطفا بیایید و سلام کنید.
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۹-۰۴ ۱۱:۵۰:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #گرایش #های #اینترپک