همکار ما، Miso of Miso Bakes، امروز با چند کیک دوست داشتنی برای ما بازگشته است….
Ombre. گرادیان. درجه بندی.
صرف نظر از اینکه دوست دارید آن را چه نامی بگذارید، این روند رنگی وجود دارد. من آن را در همه جا می بینم، از هنر ناخن گرفته تا رنگ مو گرفته تا طراحی داخلی تا کوکی ها، کیک ها و میزهای دسر. من اولین بار چندین سال پیش در حین انجام مانیکور در سئول از آن مطلع شدم. ناخنکار پرسید که آیا میخواهم روی ناخنهایم درجهبندی شود؟ متعجب؟ من چی میخواستم؟
شانه هایم را بالا انداختم چون نمی دانستم درباره چه چیزی صحبت می کند. او لبخندی زد و یک نمونه روی ناخن صورتی من نقاشی کرد. درونی و تیره ترین رنگ سرخابی پر رنگ بود و رنگ به تدریج به صورتی برهنه محو شد که به نوک آن رسید. من آن را دوست داشتم و تصمیم گرفتم که باید هر ده ناخن را به این شکل بکشم. حتی پس از بازگشت به ایالات متحده، ناخن هایم را به این روش درست کردم. گاهی اوقات بنفش. گاهی آبی. گاهی صورتی. گاهی سیاه. البته این همه قبل از روزهای پخت من اتفاق افتاد. اکنون، من فقط ناخن های زشت (اما تمیز)، کوتاه و غمگین دارم.
من در گذشته دسرها و کیکهای پاپ را با استفاده از درجهبندی تزیین میکردم، اما تزئین کیک کمی سخت به نظر میرسید. با این حال، در نهایت تصمیم گرفتم آن را اجرا کنم.
من نمیتوانستم تصمیم بگیرم که آیا میخواهم به کیک یک گرادیان رنگی ظریف (و تک) بدهم یا میخواهم سایههای مختلفی را به کار ببرم. بنابراین، هر دو را امتحان کردم. و البته، به کیک ها پیچ و تاب خود را دادم.
برای تهیه کیک امبره:
۱. با رنگ دلخواه شروع کنید.
۲. در حین حرکت، رنگ خوراکی یا فوندانت سفید بیشتری اضافه کنید.
من معمولاً با مقدار کمی از تیره ترین رنگ شروع می کنم و در حین حرکت، رنگ سفید را به آن اضافه می کنم. من این کار را دوست دارم زیرا فوندانت باقیمانده سبک است و به راحتی می توان آن را به رنگ دیگری رنگ کرد. دلیل دیگر این است که من دوست دارم از پایین به بالا کار کنم. با این حال، این فقط ترجیح شخصی من است.
کیک مبارک،
میسو
(برچسبها ترجمه
برگرفته و ترجمه از thecakeblog
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۰۴ ۱۷:۰۸:۰۳
عناوین بصورت هشتگ: #کیک #Ombre #عشق