همکار ما، Miso of Miso Bakes، امروز با چند کیک دوست داشتنی برای ما بازگشته است….

Ombre. گرادیان. درجه بندی.

صرف نظر از اینکه دوست دارید آن را چه نامی بگذارید، این روند رنگی وجود دارد. من آن را در همه جا می بینم، از هنر ناخن گرفته تا رنگ مو گرفته تا طراحی داخلی تا کوکی ها، کیک ها و میزهای دسر. من اولین بار چندین سال پیش در حین انجام مانیکور در سئول از آن مطلع شدم. ناخن‌کار پرسید که آیا می‌خواهم روی ناخن‌هایم درجه‌بندی شود؟ متعجب؟ من چی میخواستم؟

شانه هایم را بالا انداختم چون نمی دانستم درباره چه چیزی صحبت می کند. او لبخندی زد و یک نمونه روی ناخن صورتی من نقاشی کرد. درونی و تیره ترین رنگ سرخابی پر رنگ بود و رنگ به تدریج به صورتی برهنه محو شد که به نوک آن رسید. من آن را دوست داشتم و تصمیم گرفتم که باید هر ده ناخن را به این شکل بکشم. حتی پس از بازگشت به ایالات متحده، ناخن هایم را به این روش درست کردم. گاهی اوقات بنفش. گاهی آبی. گاهی صورتی. گاهی سیاه. البته این همه قبل از روزهای پخت من اتفاق افتاد. اکنون، من فقط ناخن های زشت (اما تمیز)، کوتاه و غمگین دارم.

من در گذشته دسرها و کیک‌های پاپ را با استفاده از درجه‌بندی تزیین می‌کردم، اما تزئین کیک کمی سخت به نظر می‌رسید. با این حال، در نهایت تصمیم گرفتم آن را اجرا کنم.

من نمی‌توانستم تصمیم بگیرم که آیا می‌خواهم به کیک یک گرادیان رنگی ظریف (و تک) بدهم یا می‌خواهم سایه‌های مختلفی را به کار ببرم. بنابراین، هر دو را امتحان کردم. و البته، به کیک ها پیچ و تاب خود را دادم.

همانطور که می دانید، من رنگ های مختلف بنفش را در این کیک قرار دادم. به جای شیب افقی که در بسیاری از کیک ها دیده می شود، می خواستم متفاوت باشم و با شیب عمودی جلو رفتم. نوارهای کناری را با بالا تراز کردم و الگوی کناره ها را تکرار کردم. کیک بسیار شبیه لیزا فرانک بود، بنابراین من فقط تزئین را ساده نگه داشتم و روی کیک را با یک گل رز خمیر شکر سفید پوشاندم.

کیک امبره سبز توسط میسو بیکس

برای اینکه ظاهری کمتر سنگین و مدرن به کیک بدهد، این بار به جای استفاده از نوارهای رنگی، از نقطه استفاده کردم. بر خلاف کیک بنفش، این کیک دارای محو شدن بسیار ظریف و تک رنگی است که تقریباً به سختی قابل توجه است. برای اینکه جلوه مدرن‌تری به آن بدهم، چند نقطه را لوله کردم که آنها را طلایی کردم.

کیک امبره سبز توسط میسو بیکس

من می خواستم کیک را همان طور که بود بگذارم، اما واقعاً می خواستم ببینم با یک رویه سیب سبز چه شکلی می شود. من امتحان کردم و کیک را کمی بیشتر دوست داشتم. (من مغرضانه هستم زیرا سبز سیب سبز رنگ مورد علاقه من است.) سیب یک لمس ساده بود، اما قطعا کمی شخصیت بیشتر به کیک اضافه کرد. آیا شما اینطور فکر نمی کنید؟ 🙂

برای تهیه کیک امبره:
۱. با رنگ دلخواه شروع کنید.
۲. در حین حرکت، رنگ خوراکی یا فوندانت سفید بیشتری اضافه کنید.

من معمولاً با مقدار کمی از تیره ترین رنگ شروع می کنم و در حین حرکت، رنگ سفید را به آن اضافه می کنم. من این کار را دوست دارم زیرا فوندانت باقیمانده سبک است و به راحتی می توان آن را به رنگ دیگری رنگ کرد. دلیل دیگر این است که من دوست دارم از پایین به بالا کار کنم. با این حال، این فقط ترجیح شخصی من است.

کیک مبارک،
میسو

(برچسب‌ها ترجمه



برگرفته و ترجمه از thecakeblog
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۰۴ ۱۷:۰۸:۰۳
عناوین بصورت هشتگ: #کیک #Ombre #عشق

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *