خدای من، خودت را برای پست امروز آماده کن! من از لحظه ای که این کیک را دیدم کاملاً دوست داشتم و احساس می کنم شما هم خواهید داشت. این کیک عروسی غیر سنتی حسی روستایی و قدیمی به آن دارد و در عین حال فوق العاده زیبا و زنانه است. و من فقط می توانم تصور کنم چقدر خوشمزه بود! بیش از ۳۰۰ لایه کرپ قهوه ای طلایی روشن پر از کرم دم کرده اسطوخودوس و لوبیا وانیل ماداگاسکار و پودر شده با شکر قوی. آیا هنوز دهان شما مرطوب است؟ ما این کار را دوست داریم که روی آن شاخههای اسطوخودوس ارگانیک روی هم چیده شدهاند کرپ فرانسوی ۳۰۰ لایه کیک ایجاد شده توسط کیت دانبار، صاحب شکلات های ریزه رِو در ونتورا کالیفرنیا.
کیت فقط یک کیک عروسی در نانوایی خود درست می کند، کیک کرپ فرانسوی. کرپ ها تازه از کره شفاف شده، آرد با کیفیت بالا، تخم مرغ تازه مزرعه و چند ماده مخفی تهیه می شوند. این کیک کاملا غیر سنتی و واقعا فراموش نشدنی است. من کاملاً دوست دارم که چگونه لایه های کرپ ظاهری کمی درهم ایجاد می کند! در اینجا چند فکر از کیت در مورد الهام گرفتن از این کیک وجود دارد:
کرپ ها جایگاه ویژه ای در حافظه من دارند. مادربزرگم آنها را درست می کرد و وقتی به فرانسه فرار می کرد به خانه می آمد و همه چیز را در مورد کرپ های شگفت انگیزی که داشت به من می گفت. حدس میزنم به همین دلیل است که ساختن این کیک برای من اهمیت زیادی داشت، با راهنمایی “آن را شگفتانگیز و منحصر به فرد جلوه دهید” کنترل کامل به من داده شد. من معتقدم که این کار را انجام دادم.
الهام من سه کلمه; Lady M Confections، نیویورک. من طرفدار بزرگی از خلاقیتهای آنها بودهام و یادم میآید مارتا استوارت (بله من او را دوست دارم) ساختهاش را به نمایش گذاشت و نسخهای از آن را در برنامهاش ساخت… تادا در آنجا دومین معرفی من با کیک کرپ بود.
چند نظر از کیت در مورد اولین تلاش او برای ایجاد کیک کرپ امضا:
اولین تلاش من یک فاجعه بود، فکر می کنم باید به بیمارستان می رفتم. من انگشتام سوخت تقریبا ۳ درجه ولی ارزششو داشت!!! از خمیری که می توانست ۵۰ کرپ سبک، کره ای و طلایی در دهان شما ایجاد کند… من ۵ چیز غم انگیز داشتم. اما قرار بود آن را بسازم و کاملش کنم (دوباره مارتا). روز بعد موفقیت! وقتی کیک را به آنها تقدیم کردم، ۵۰ کرپ گرد طلایی کره ای سبک و زیبا و فک خانواده ام روی زمین افتاد.
کیت کرپ های خود را شیرین، سبک، کره ای، طلایی و فقط خوشمزه توصیف می کند. مواد پرکننده از خامه شیرینی وانیلی گرفته تا کشک لیمو لیمونچلو، خامه شیرینی شکلاتی تیره و خامه فرم گرفته با تراشه های شکلات تیره است. آیا می توانید تصور کنید که از این کیک لذت ببرید؟ با تمام لایه های ظریف، آبکاری شده نیز زیبا به نظر می رسد….
چند نظر آخر از کیت:
“من عاشق خلق این کیک هستم. این یک دستاورد خون، عرق و اشک است و نتیجه نهایی همیشه این بوده است که عروس و داماد کاملاً بی زبان باشند و مهمانانشان متعجب باشند که آن کیک را از کجا می توانم تهیه کنم!»
تشکر ویژه ای از کیت دانبار، از Petite Rêve Chocolates، برای به اشتراک گذاری باورنکردنی خود کیک ۳۰۰ لایه کرپ فرانسوی امروز با ما همچنین از خانم های با استعداد در عکاسی اسطوخودوس و ریسمان برای به اشتراک گذاشتن تصاویر خیره کننده خود با ما تشکر می کنیم!
فروشندگان و اعتبارات
کیک: شکلات های ریزه کوچک
عکاسی: اسطوخودوس و ریسمان
عروسی کامل: عشق و اسطوخودوس را ببینید
(برچسبها ترجمه
برگرفته و ترجمه از thecakeblog
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۲-۰۷ ۲۲:۰۶:۰۳
عناوین بصورت هشتگ: #کیک #لایه #کرپ #فرانسوی